Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Az lenne a meglepő, ha az EA Sportsnál valami jól működne...
-
akooos
veterán
Nálam is szar még, relax
-
Ballack96
csendes tag
Jobb lehet ez az mbabu mint ucl live aurier?
-
Szigma70
addikt
Valahogy meg kell érvelni, hogy berakhassam a bal oldalra

Egyébként ha nem is előny, de ha nem adsz be, én nem tapasztaltam semmi hátrányát a jobb lábnak bal oldalt.
És valóban úgy vettem észre, ha jön a támadó szemből, befele cselez, ha szemben állok vele, akkor a jobb láb felé, ha mellette futok vissza, akkor meg belül futok vele, akkor is a jobb láb felé van. Ha berbát, vagy stoppot csinál, jobban odakotor a jobblábas. Persze lehet placebó, de nem éreztem hátrányt ebből.
Persze nem optimális nekem se, de ez van
Van eleve jobb lábas LB a játékban is, meg az életben is

-
zolika7373
csendes tag
válasz
dejvid8
üzenetére
Xart se er az acelos vedelmed ha a jatek ugy dont h nem neked kell nyerned.
Total felesleges foglalkozni chemistryvel es h mindenki a helyen legyen.
Siman nyertem egymas utan 4 DR-t egy keszekusza 84es csapattal, 68as chemistryvel.
Nagy atveres ez is a jatekban, csak h erre is kolts.... -
RootRulez
félisten
válasz
Francesco003
üzenetére
Tehát várhatóan 10-ig.

-
Francesco003
aktív tag
Gmt 6-9ig írja.Ami Londoni idő -1 óra hozánk ha nem tévedek.
-
Digestive
veterán
Bejelentett karbantartás van.
-
RootRulez
félisten
Se WebAPP, se mobilAPP.

-
Aguinaga
őstag
Webapp megy nálatok?
-
Szigma70
addikt
válasz
dejvid8
üzenetére
Nem adok be LB vel. Előnye is van a jobb lábának baloldalt. Ha visszafelé futva kell szerelni, márpedig többször kell úgy, akkor ha belül futsz visszafelé a támadóval, mert ott futsz, akkor a jobb lábbal jobban odakotor. A játékban működik
@Digestive
Kivárok még. Nem sürgős. Jönnek is még lapok, kap Sandro, Laliga is lesz, meg az ára is esni fog -
dejvid8
őstag
Szia, igen. SBC-> azon belül Mbabu.
Itt vannak megoldások hogy milyen csapatot lehet érte beváltani, platformtól függően 40-50K megcsinálni. -
dejvid8
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Lehet, bár engem személy szerint lehet zavarna LB-ben hogy jobb lábas, és csak 3* WF-ja van.
Én LB RB-t csak akkor vagyok hajlandó cserélni, ha 4* a WF legalább... Akkor nem érződik annyira, hogy másik lábas.Nálam LB TOTS Tagliafico , RB TOTS Mbabu. A két CB POTM Virgil, FS De Ligt. Hát elég acélos védelem.

-
dejvid8
őstag
Én vacsorára melegszendvicset ettem, TOTS Mbabu pedig CR-t, Pelét, 95 Hazardot és Aubameyangot

Durva a csávó. Erő, magasság, gyorsaság, stamina, agresszió, crossing, szerelés, minden stimmel.
Ja, és kicsit olyan Gullitos haja van, csak szőkés-barna. Mint Valderrama annó a játékban (és élőben)
És mindezt 30-40K-ért? Kicsit szerintem alálőtte az árat az EA, na de nem mintha gond lenne.

Aki legalább 8 chemre be tudja építeni, ajánlom. Ha nem is jön be, egy próbát megér, és nem veszít rajta senki sem annyit hogy ne érné meg megcsinálni.
HIGH-END RB. -
Digestive
veterán
Így kell gólt rúgni??? Pfejj EA1G

-
QV222
tag
Miért ment fel a héten ennyire az ár Agüero Kék 90-es lapjának???
Azt látom, hogy szinte alig van eladó és a múlthéten volt egy rakás 180K körüli értéken...
Vagy ér Sané Kék 90-es lapja 375K-t? -
marcess
senior tag
Nos teszteltem ezt az Mbabut, 7-es chemistryvel, hát mit mondjak a 40 ezer coint simán megéri. Anchor van rajta, gyors, jól ugrik, határozott és érződik rajta a testesség, nagyon jók a közbelépései. Első benyomásra nagyon tetszik, ha úgy alakul be tudom majd építeni max chemmel de mivel, ha adna egy jó TOTS játékost végre valahára, akkor alakulna a csapat és nem akarok tizenezreket elkótyavetyélni a pos. módosítókra. Hátránya, hogy mivel moments lap tots sbc-be nem használható (ha esetleg valaki nem tudná) Ja és szőke nagy bozontos haja van szóval nem téveszted össze más játékossal.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Son azért nehogy már meglepetés legyen, hogy benne lesz. Nem véletlen.

De viszont az igaz, hogy a svájci és érdemelne TOTS-t. -
gabesz82
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Én nyitottam és untrade, statok alapján Telles jobb,viszont csak shooting és passing téren, def és phy értékekben Taglia viszi a prímet. És nem utolsó sorban közel féláron van mint Telles, szerintem sokkal jobb vétel. 87rs Sanyit váltotta, klasszisokkal jobb nála.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
gabesz82
üzenetére
Én is gondolkozom 88-as Sandro lecserélésén. Főleg a jumpingja miatt, sokszor lefejelik és azért gólokat is kapok róla... Ezenkívül megvagyok elégedve vele, főleg hogy untrade...

Telles vagy Tagli? Ezen filózok.
Plussz ugye jön a ToTS Serie A, nehogy dobjon egy 94-95-ös Sandrot... :-)
-
-
dejvid8
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Lehet. De az is lehet, hogy teszek rá egy Engine-t és jó lesz, úgyis fullos mindene és az ad +5 reactiont.
A 85 csak jobban néz ki
Vagy, marksman, az is +5 reaction és még a PHY-t is boostolja.
(#33351) Digestive
Gratula! Üdv a klubban
nem fogod megbánni.(#33353) Szigma70
Én is használom Tagliaficot, end game LB. Nagyon durva. Olyan szerelései meg közbelépései vannak , hogy csak nézek hogy ezt hogy csinálta. Fejelés nem gond, 99 jumping. meg 199 pace. Durva. (nem is csodálom hogy olyan gyors, a dinamikus képén úgy néz ki mintha a villámtól feltöltődne , amolyan flash a csávó
)
Na meg van egy untrade FS De Ligtem, adta magát a helyzet hogy vegyek Tagliaficot.
87 Robertsont váltott, sokkal jobb Taglia. -
gabesz82
őstag
Srácok 88as Petit vagy 88as Desailly? CDMbe menne...
-
thebigK
addikt
Ikonnal es pl az uj Schar lappal linkelheto, eleg durvan nez ki. Kar, hogy kivettem Cancelot a swapbol, igy folosleges lenne
-
-
Tajték
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ilyen szar Poulsen?

-
dejvid8
őstag
Ez a TOTS Mbabu kártya odab*sz

Kár hogy lehetetlen linkelni

-
akooos
veterán
Mire kellhetnek ezek a TOTS Moment lapok? Tokom kivan már velük...meg kéne csinalni?
-
Tajték
senior tag
Na most hogy jön TIF Delaney (elfogadható CDM jelölt) így be tudom építeni MOTM Poulsen-t. Nagyon kiváncsi vagyok arra fejelési és ugrási képességre.
Így fog kinézni a csapat IN-GAME
Akik használják a 2 említett dán fickót, milyen chemmet alkalmaznak rájuk?
-
Meghivott
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Az szép! Ibra nálam simán a legjobb lap, szívesen kipróbáltam volna ezt a lapját is, bár a flashback is gyakorlatilag tökéletes. Jött helyette Allan, viszont nem fogom tudni beépíteni, sajnos.
-
Tajték
senior tag
Ezzel a CF-->CAM módosítóval kezdhetnének valamit, mert az hogy hónapok óta csak örökölni lehet a piacról az nonszensz. A sok dailiy objectives ne sok haszontalan LB-LWB és társai módosítókat dobája csak....
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek attól, hogy Schar kapott TOTW lapot még benne lehet egy heti kihívásban vagy esetleg SBC-ben?

Egyszerűen nem értem miként maradhat ki, miközben idén az egyik legjobb védő volt a PL-ben, hatszor lett a meccs legjobbja, stb. -
Digestive
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Csak részben, mert közben újratervezés volt! Érkezik prime Eusebió!

-
MdewC
nagyúr
És innen tudom meg a híreket.

Meg Digestive meg Guru rámír, hogy vegyem be a brét. Mondom mivan?

-
Szigma70
addikt
Amúgy csak visszatérve az SBC-re.
A Futbinen a community TOTS csapatban benne sincs Onana meg Rodri, hisz azok feladatból ingyen nyithatóak, de bezzeg a ki..@...tt SBC be beletették őket.
70K-ért sokan kaptunk egy ingyen lapot.
Gratula EA -
Gaborz1
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
wow.
Ez azért már egy kicsit durva, nem gondoljátok?
Amúgy meg nem meritek QuickSellezni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gratula hozzá.
-
Yodamest
veterán
válasz
Francesco003
üzenetére
Eskü nálatok valami bekattant a probramban év elején, valami permanens bug, ami miatt + 20% a droprate. Azt mondják a szerencse forgandó, de nálatok a szerencse állandó!

Én pl. rohadt szerencséten vagyok ebben a játékban nyitásügyileg és az is maradok, elfogadtam nincs ezzel baj. -
toxicjew
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Miért nem vagyok meglepodve

-
thebigK
addikt
2 nap alatt -300 skillpont. Imaaadom
-
Szigma70
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Hát ez nem az ingyen is jövő Rodri
-
marcess
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Én mostantól nem hiszek senkinek, hogy random a rendszer. Akiket szivat a gép nyitás ügyileg azt év végén is Onanat nyit, akit még nem azt látjuk

-
Zimmi91
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
Shadow mehet rá és iszonyat a pali

Grat!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Francesco003
üzenetére
oh, hogy nyálaznátok meg... Ismét teljes szívemből gratulálok és sok ilyet kívánok még
f... azt 
a ti örömötök a miénk is
-
Tajték
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Grat, szép nyitás, amúgy elmentek a f......

-
Francesco003
aktív tag
Ez kész
Gyerekek ezt nem hiszem el,,,kövezetek meg minket de komolyan😂😂😂😂 -
Tajték
senior tag
Húú ez a HL Rashford mekkora szar te jó ég....

Lassú, körülményes pedig statok alapján nem így kéne lennie, érdekes. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Tehát Schar nem kap tots lapot, gratulálok EA, hogy enne meg titeket a fene...
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi a linket!

Digestive! Te visszavetted már a csapatodat?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Hétvégére tervezem befejezni őket, amikor várhatóan elözönlik a lapok a piacot és 50+-ból biztos nyitok tölteléket, mert most nagyon kifogytam . Amúgy én is sokat többször kiraktam már, de most, hogy pakkgyűjtésbe vagyok 700 alá ment a klub játékosállománya, ami eddig kb. 2.000 volt :-) és a zsetonom is nullázódott :-)
Jah és most először a játék folyamán az összeset a boxon fogom kinyitni :-) Eddig kettő pakk kivételével mindet az appból nyitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Philips Sonicare 9900 Prestige elektromos fogkefe
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kell a full pace, heading, jumping kombó! A többi csak vakítás!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)