Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- MIUI / HyperOS topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mrdevil
addikt
Sima rare goldból hullott egy tots RB Arnold úr, fasza, akkor mostmár kivágom Walkert.

-
Mrguba
őstag
Sracok szogletrugasnal milyen stat szamit?
-
uszid94
tag
Ki hogy csinalja meg ezt az 5 db pl vedo assistos gyozelmet?? Adhatnatok valami jo tanacsot hozza
-
marcess
senior tag
Na életemben 2. alkalommal meglett a gold 2, EA várom a Maddisonom!

-
szabyka95
őstag
Az a wijnaldum, florenzi kozeppalyan nagyon ütős,2 kis gullit [kép]
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gondolom ha lesz, akkor is előbb a szaúdi jön. Bocs, de te CRrel már kimaxoltad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem este nekem is dob valami normális BPL tots lapot, mert vagy fél éve elhagyott a pack luck.
-
toxicjew
addikt
-
szabyka95
őstag
Ez a Doherty 89 kilós, 183 cm. Nagy állat, meg 7 chemen is jó, idáig
-
thebigK
addikt
Kedzdorugas, lost connection with your opponent es en kapok vereseget...vicc vagy EA
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen a kisebb ligáé.
-
Kristof_94
nagyúr
Előző vasárnap volt garantált tots sbc?
-
marcess
senior tag
Aki esetleg még nem tette meg, nézzen szét a klubjában főleg a non rare gold lapok között, elég rég szortíroztam, és igazi gyöngyszemekre találtam, 32 lapot több mint 100k értékben adtam el.
-
dejvid8
őstag
Baby Pelèről vélemények? Rajta gondolkodom Eusébio mellé ST-ben. Vagy olcsóbban 93 Aguero, ő is hasonló statokkal bír.
-
Szigma70
addikt
Csak úgy kérdem, nem mintha hiányoznának, de oké, hohy Feaser meg Rice meg Digne kap TOTS lapot, de hol van Felipe Anderson, vagy Lucas?
Az egyik hónap játékosa meg Hero, a másik meg szinte a legtöbb IF lap tulaja.
Hogy van ez?
Vagy túl sok lett volna a szélső? -
MdewC
nagyúr
Mai fifa fun!

13/12 win után bedobott egy profi német focistát.

Addig fullos gameplay, ellene persze, hogy késett az irányításom, de sikerült így is megverni.
[link]Jól játszott egyébként, a második félidőben jött ki igazán a delay, az egyenlítésnek nagyon örültem. Ilyen ellenfelem se volt még.
Mondjuk ha igazán kemény lenne, akkor a bronz lapjával játszana.

-
gabesz82
őstag
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
Ma játszottam én is egy kicsit SB-t és Rivalst, és volt két olyan meccsem DR-ben ahol a lag miatt lejátszotta a meccset helyettem a gép. Nem vicc, először azt hittem csak később vesz be mindent de rövid idő alatt rájöttem hogy egyáltalán nem az történik amit nyomtam, ezért leraktam a kontrollert és végignéztem a meccseket. Az egyiken nyertem a másikon kikaptam, tök jól nyomta a gép

-
Szigma70
addikt
Na de srácok
Nem a középpályán, nem három gólos vezetésnél, csak ziccerben.
Biztosan bug, de nahhh
Ellenem meg nem láttam ilyet, mondjuk lehet az ellen nem is így látja -
Szigma70
addikt
Srácok
Most az ilyenre mit mondjon az ember?
[link]TessékÉs ez csak hátrányban, mikor egyenlíthetnél.
Ezen a meccsen 2x. -
A guru
addikt
válasz
gabesz82
üzenetére
A játéknak ezen szakaszában már kevesebbet, a fut swapos küldiket csinálgatom hét közben plusz egy pár rivals meccs a rank 1-ért. Van nap, hogy nem is játszom, ha éppen kevesebb időm van.
A megjelenéstől tél végéig szokott durva lenni, ott SB+Div+WL, simán 70-80 meccs/hét. (Főleg tavaly a 40 meccses WL meg a 80-90 ezres SB Elite 1 ponthatárnak hála a heti 100 meccs sem volt ritka...
) -
Bohus84
tag
Középső védőkre jobb a shadow mint az anchor? Moments Blanc és sima Ramos van nálam így is szereztem őket érdemes kipróbálni shadowal?
-
Mrguba
őstag
GYerekek az valakinek feltunt hogy ez a Declan Rice ANGOL az objectivsben de amugy IR?
-
A guru
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nem lennék boldogabb 1 millával a számlán plusz a babyvel, ha már van lehetőségem rá, akkor nem fogok értelmetlenül spórolni ezen, főleg ilyen rewardok melett.

Promes pénzügyi okokból van most itt, az OTW elég régóta csere volt nálam. Bejön, olcsó, gyors 5* skill és tud rendesen passzolni plusz fejelni, több nem is kell. Ár érték arányban jobb, mint Auba az biztos.
-
A guru
addikt
Nos a vége 30/25, másodszor is sikerült idén az elite 2 talán jobb alkalom nem is lehetett volna rá, mint ezen a héten. A felturbózott csapattal és a lehető legnagyobb koncentrációval sikerült ezt lehozni, ha a játéknak nem lennének meg a hülyeségei, akkor az elite 1 is meglehetett volna, de ez már csak ilyen.
Csapat: [kép]
Természetesen 4231 volt végig, itt-ott 442 be lett vetve, de inkább a CT-t váltogattam 4231-en belül, fentebb volt kérdés, hogy mit használok most, erre azt tudom mondani, hogy a drop back, press after possession loss és a balanced ami védelemnél nekem fekszik, támadásnál pedig fixen a balanced, szerintem a többi annyira nem jó. A csúszkák meg ízlés szerint menjenek.
-
s0p0q0r
aktív tag
Srácok!
Mitől függ egy sbc-nél, hogy mennyi az össz rating, amit össze kell raknom?
(Gondolok itt arra, hogy pl., ha egy ikon sbc-nél összeadom az összes játékos értékét aki beletettem a sqaudba, akkor ha több a magas ratinges játékos, akkor kevesebb összpontszámra is elfogadja ugyanazt ratinget, amit egy másikra nem. Úgymond kedvezményt ad.
Erre valaki megfejtés?pl. 1. kép összratingje kisebb, mint a 2., mégis az elsőnél 88 a squad rating, a másodiknál csak 87. Miért van ez?
-
sz_abika
addikt
Na Roni megy el, erre a teljesitmenyre bárki képes a kispadomrol is. A vedelem is asszisztált persze, 3 meccsen egy 2-14es golaranyt sikerült összehozni úgyhogy mostantol johet a Tátra tea hogy legalabb a kedvem jo legyen
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Köszi! Megérett úgy látszik. 300 ezret meghaladó nyitásom november végén volt, nif Pogba (400k) személyében...
Ugyan egészen jó lapnak tűnik, de el is adtam. Kell egy ikon védő, mert TOTS Taglificot ki akarom próbálni max chemen, meg nálam azért a szimpátia is közrejátszik, nem csak az "OP"-ség.

-
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nem rossz

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a Frézör nem nagy eresztés... Közben futbinen már rakosgattam össze egy csapatot, de ez a Robertson baromi drága.
-
Szigma70
addikt
Nálam olyan a játékmenet, mintha a youtuben néznék egy meccset kezemben a kontrollerrel, és próbálnám lekōvetni, utánozni az ottani irányítást. Csak ugye nem mindig sikerül.
Pont ilyen.
Olyan dolgokat ad be, hogy még véletlenül sem nyomtam olyan gombot. Védekezésnél meg aztán abszolúte spontán a dolog. Vagy nyilik a folyosó, had menjen a támadás, vagy grundfociban mindenki rárohan a labdásra, és nyílik a szabad terület. De ezt ugye nem en döntöm el, nem én nyomom az R1 et, vagy az X et, nincs press benyomva, egyszerűen megtörténik.
Nem tudom megéri e még grundolni egy jobb csapatért, ezért a játékmenetért, ezért az élvezeti faktorért biztosan nem. Talán csak az eddig beleölt idő miatt. -
akooos
veterán
Most komolyan kiszúrják az ember szemét egyetlen Fraserrel..... Kezdi elönteni a fos az agyam..
-
sz_abika
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Juni 6ra várható.
Jatszatom 7 chemen, nem meggyozo Florenzi helyett.
Ki sétált az imént Kalányos Ronyáldó
Real Betis SBCbol. Amúgy mit csináljak vele? Igazából be tudnam tuszakolni a csapatba, viszont ha meg eladom, akkor megvan Gullit befejezesere a pénz.
-
Tajték
senior tag
Az ilyentől tudok ideggörcsöt kapni, amikor 3 játékossal sem tudok szerelni mert az ellen játékosát védőburok veszi körül! Mindháromra váltottam és egyikkel sem tudtam megközelíteni és nem paprika jancsikkal, FB DeRossi, SBC Florenzi, FB Willian....

-
KaksziLajos
senior tag
Tudja esetleges valaki, hogy mikor jön a Seria A TOTS?
Taglificot ki próbálta már innen? Vélemény?
-
p0ty
aktív tag
a tegnapi szerencsés nyitás után jött a csapat upgrade és bekezdtem úgy ahogy még sose 9W 1L
a csapat isteni a 10. meccsen kaptam ki és hát nem tudom kicsit furának éreztem mert 3 szabálytalanságot csináltam és nem olyat hogy elkaszáltam semmi Dijk piros grizi egyből sárgát kapott míg a másik oldalt tizinél lapot se adott meg eddig szerintem 2 WL-t hagytam ki egész évben és sose kaptam még pirosat nem vagyok ilyen vadállat player szóval meglepett ez a 16. perces piros na mind1
amit sajnos nem tudok levédekezni és megérteni se hogy a Desailly meg a VVD olyan lassúnak tűnik hogy hihetetlen
igaz hogy TOTS Laca volt aki megfutotta őket de kb 3 méter hátrányból és csak gurul a labda sima lövés és instant gól, ez ami bánt mert mindenki erre játszik, igaz hogy TOTS Laca lapja szerintem nagyon jó nekem tetszik, de kicsit azért unfairnek tartom hogy neki a sima lövés gól míg én a sima CR-el zöldet lövök és mellé ez azért elszomorít de a 9-1 kezdés nagyon tetszik és reménykedek egy szép befejezésben mert 2 hete 22 winnel végzek hátha most -
törölt tag
Sziasztok,
a league sbc farm megeri ilyenkor? ha igen melyiket erdemes csinalni? probalok egy kis coinhoz jutni. koszi
-
uszid94
tag
Valaki tudna nekem egy kicsit segiteni? Hol lehet egy jatekosnak a mezszamat megvaltoztatni?? (Ultimate teamen belul)
-
Tajték
senior tag
Ez a 86-os Richarlison olyan harmat mint a ....szom
ST-ben játszatom, de totál kuka -
Ragnar17
tag
Szerintetek mikor jöhet egy esetleges PL Premium Upgrade? Elszórnám a bejött lapjaimat..remélem idén is lesz ilyen sbc

Hátha onnan nem a saudi totsokat nyitná az ember.

-
Zimmi91
addikt
CB Fabinho mennyire jó? Sikerült elhoznom 157be egyet licittel, 200 alatt nem is nagyon van PC-n

-
v-man
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem Digne egyszerűnek tűnik, Alonso szögletből megoldja, de akár Yedlint is vissza tehetem, pár beadás csak összejön, ha nyomom a meccseket. Ellenben angol játékos csak Campbell van, ahhoz vkit venni kell.
-
Szigma70
addikt
-
toxicjew
addikt
Mikor szól a winfos hogy lejar a licensz? Na mikor? Hát persze hogy meccs kezdetén

Más.: momets icon loan lapok már nincsenek?
-
A guru
addikt
Hetek óta ez az első WL amit igazán komyolyan veszek, csábítók a rewardok. Ennek megfelelően 20/18-nál járok, 2 iszonyat mákos vereségem volt, az elsőn a gép összehozott egy tizit a meccs végén, nem én irányítottam a védőmet, másik meccsen pedig a 118. percben egy labdakihozatalnál nem arra passzolta a labdát, mint amerre nyomtam, direkt visszanéztem a végen. Kár, hogy nem tudok egyből videót felrakni ide. Ezektől eltekintve viszont tetszett a gameplay.
-
Tajték
senior tag
Szigma70:
Tényleg nem ittál az este?

Ma is letoltam 2 SB meccset és semmi animációval nem találkoztam...

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, nem tünik, csak mikor csinálni kell

Múltheti, meg a heti swap, meg a múltheti TOTS lapok kicsit besokalltattak nálam. Ennyi időt beletenni, aztán SBC ből visszakapod az ingyen lapot. Köszi nem,most kihagyom. Ennyit nekem ez most nem ér.
2000 meccsem van. Ha a csapat állítgatás. SBC, pakknyitás, transferen eltöltött idót is beleveszem, akkor számoljunk alsóhangon, de nagyon alulbecsülve meccsenként 30 percet.
Ez így 1000 óra. Ez 40+ nap a 7 hónapból, mióta kint van a játék. Ebbe belegondolni is dúrva, nem végigülni
-
ThuG4LifE
senior tag
Szokasos szombati kezdes: 4/0, 3 golt tudtam osszesen loni.

-
dracox
addikt
Én is tettem egy próbát a Baby Blanc lappal (sbc Casemirot valtotta).Tényleg igaz amit leírtatok róla. Mindenhova odaér a pali. Endgame CDM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hogy nem vettem eszre bakker
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Délután nem volt rossz, most este viszont akkora slow motion a játék és akkora button delay van, hogy mind a 4 szemem csak pislog.