Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy elméleti fejtegetés helyett egy személyes tapasztalatot osztok meg.
Szóval öcsém 18 éves, a barátai is hasonló korúak és kajálják Castrot, nekik az a meglátásuk hogy nagyon jó fej, menő arc és jó amit csinál, és pakkot kell nyitni mert abból bármi lehet mint ahogy Castronak is bedobja néha. És nem azért mert a testvérem, de ezek értelmes srácok, orvosnak, közgazdásznak, gyógytornásznak stb. fognak tanulni a következő években és már a vérPisti korból is kiléptek, mégis imádják és azt gondolják a pakk mennyei manna, amit minél gyakrabban kell fogyasztani. Na akkor mi lehet a 10-16 éves korosztály fejében, nem beszélve azokról akiknek nincs rendben a családi hátterük, nem foglalkoznak velük a szüleik igazán és inkább minden hónapban rendelkezésre bocsátják a Visa-t hogy csöndben maradjon a gyerek. Na és akkor még ott van, ha nem túl intelligens a família, követelőző a gyerek stb. Ezek valós problémák és Castro egyáltalán nem javít a videóival, streamekkel ezeken.
Az hogy milyen kapcsolatban van az EA nevű pénzgyárral csak ők tudják, de azt nehezen tudom elképzelni hogy semmilyen. A pszichológia és az ahhoz köthető marketing, pr elég bonyolult terület, vannak akik tényleg nagyon jók abban, hogy miként kell elültetni (inception
) az agyakban a megfelelő információt és nem is biztos hogy az egy kiscicás videó. Szóval igazad van Neked is és a többieknek is, de nem tudhatjuk egyértelműen hogy ki mit miért csinál és addig tényként kezelni valamit amíg nincs róla hiteles információnk nem igazán lehet. -
LedyGyuszi
addikt
válasz
üzenetére
"Grafikusként tudom jól hogy mit jelent a vizuális élmény és van valamennyi fogalmam a marketingről."
Tudom! Nálunk a takkernőnek is van némi fogalma a befektetésekről!
Pl. ha talál egy ezrest, akkor szépen befekteti a bukszájába." G Fuel-nál például miért nem elég hogy látják ahogy azt issza, miért kell róla jókat mondania?"
Különböző marketing stratégiák vannak, de gondolom ezt neked nem kellene ecsetelnem...
Haveromat a Miller szponzorálja. Minden hétvégén posztolnia kell, ahogy a dj pultban ott Millerezik, csak azt ihat nyilvánosan és stb... De neki nem kell jókat mondania róla...A marketing szerződéseknek különböző kritériumai lehetnek, de nem minden esetben van kritérium.részemről lezárva a téma...

(#40833) etaclan1984:
plusz nem mindenki nézi élőben, eltekeri, csak a nyitást nézi...fele meg sem hallja azt a mondatot... -
etaclan1984
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem Castro 1.5M nézőjéből szinte az összes arra emlékezik majd minden pack openingnél hogy 1.5 órán át üvölt egy CR nyitás után. Nem arra hogy beböfögi hogy amúgy ne vegyetek fifa pontot. Az EA csak megvonja a vállát, tegyük fel valami szövevényes úton Castro kapott 1 millió fifapontot, a nézői meg feltöltöttek miatta kb 10milliót. EA-nek szerinted nem éri meg ? Házon belül marad a pénze és az 1 millió fifa pont az EA-nek nyilván nem 8400 dollárba kerül.
Akik meg őt nézik szerinted utána számolgatnak hogy ez a CR 4500 dolcsijába fájt amúgy ? -
LedyGyuszi
addikt
válasz
üzenetére
valszeg ezért is nem dolgozol marketing területen...
attól, hogy beleböfög a mikrofonba párszor egy ilyet, még ugyanúgy venni fogják a fifa pontokat.
a vizuális élmény sokkal jobban megmarad az emberben, mint hang! lásd tv-s reklámok vs. rádiós reklámok.
ők csak a csillogó kék nyitásokat látják + azt, hogy fifa pontból nyitja. Az agyatlan Jancsikák meg nem kereskednek, nincs coinjuk, így mi marad?Fifa pont.ráadásul a fifa vloggerek fogyasztó bázisa kb ugyanaz a kör. tehát aki fel van iratkozva Tóbiásra, az fel van iratkozva valszeg Castrora is (kb.1,5m emberről beszélünk esetében). Viszont fordítva ez nem igaz.
csak viszonyításképpen (nem tudom még kik vannak, nem nagyon követem őket nyomon):
Ovvy kb 600k
Boras kb 240k
NephenteZ 1,8k
inceptionXx 50k
ZwebackHD 1MAz a 1,5M ember gyorsabban fog növekedni, mint mondjuk egy középosztálybeli Ovvy. Jobban marketingeli magát Castro. A növekmény meg még nagyobb reklám.
Tehát pöröghetsz 1-1 bebüfin, kutyát nem érdekli!
Az meg, hogy Castro a saját vagy az EA pénzét költi fifa pontokra, sztem sosem tudjuk meg!Vagy esetleg lemaradtam és már a vásárlási folyamatot is streamelte?
Az Adidasos példánál maradva: lehet nem a legjobb példa volt, de a lényege nem ment át (beakadt a bebüfis lemez): de a nagy cégek is azokat szponzorálják jobban, akik népszerűek, bevételt generálnak és a legnagyobb fogyasztói bázissal rendelkeznek.
Lehet, hogy szponzorálja Ovvyt is, de korántsem annyira, mint Castrot (Lásd Egy Vidi is focizhat Adidas mezben). Persze lehet felfutó csillagokat szponzorálni, de azok még csak kósza ígéretek, bevételt nem nagyon hoznak...Jah és mexikói puffadt speedy gonzález szinte minden EA-s eseményen ott pödri a bajszát, kapja tesztre a fifa20at, stb...
Lehet továbbra is pörögni ezen, de felesleges. Castro szépen szponzorálva az EA által!

De egyébként tényleg, kit érdekel ez az ökör? meg amúgy kinek van ideje ezeket nézni, ahelyett hogy p@@@kat simogatna vagy játszana?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
üzenetére
"Közepes mennyiségű követővel rendelkező, feltörekvő tartalomgyártóknál sokkal több értelme lenne a szponzorálásnak. "
tehát akkor te előbb szponzorálnál közepes követőkkel rendelkező vloggereket, mint a "legnagyobbat"?
már bocs, de ez kb mintha mondjuk az Adidas vezérigazgatójaként te inkább szponzorálnál egy Union Berlint, Paderbornt, mert szted így több mezt fogsz eladni, mintha a Bayernt szponzorálnád... -
akooos
veterán
válasz
üzenetére
Mégis az egyik event alatt (talán TOTY?) az ő streamje alatt lehetett dropokat kapni + AA9Skillz és még 3-4 arccal. Nemrég volt az EA által szervezve valami playstation real life meccs, ahol pl Pirloval, Yaya Touréval együtt játszott, focipályán, nem fifát
Januárban a Bayern játékosaival Fifázott együtt.Rengeteg ember követi Castrot, hiába tenyérbemászó, ő az egyik legnagyobb reklám, ha packnyitásról van szó

-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Azért ennél a háttérben kicsit bonyolultabb szerintem a helyzet. Minden reklám reklám, még a rossz is, ráadásul a sok nyitásba mindig belecsúszik valami nagy ratinges lap, tehát azt is mutatja hogy az esély valóban ott van, másnak akár egy pakkból is kisétálhat CR mondjuk. Nekem az az értésem hogy olyan nagyon rosszban nincs ő sem az EA-jel, de aztán lehet hogy csak én néztem sok Columbot

-
Csokipuding8
tag
válasz
üzenetére
Nyilván láttam az összes vitádat itt a többiekkel, és mindig tiéd az utolsó szó. Így én nem fogok vitába bonyolódni, mert nekem ehhez nincs se kedvem, ill. értelmét se látom. Bár nem értem, mi volt annyira bántó azon amit írtam, h megint ilyen cinikusan kell megnyilvánulnod. Én is értem, tudom, és látom, amit leírtál, de ne haragudj, ha te nem látod h ettől függetlenül mégis több jó lap potyog a pakkokból, akkor nem tudom melyik csatornát nézed.
Még egyszer megemlítem, h igazad van, de a hangnemet tisztelettel elutasítanám Dávid
-
MdewC
nagyúr
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Ez alátámasztja a delayt.
Amit végül is eddig is tudtunk, hiszen ha bárki visszaemlékszik, meg erről beszéltünk is, anno 13-14-ben volt lag a játékban, ha rossz volt a kapcsolat az enemyvel. Ez az új motorral megszűnt emlékeim szerint, tehát jóval kevesebb lagos meccsünk volt, vagy nem is volt, cserébe jött a delay, ami ezekszerint mesterséges dolog, a lag ellen. Ezt sejtettük/tudtuk.
Én mindenképp értékelem ezt a próbálkozást és inkább legyen néha lagos rossz meccsem, mint az, hogy a delay-el keljen küzdenem egy amúgy okés meccsen.
A delaynél nagyobb játék gyilkos nincs, nálam tuti.
Jól értelmezem?
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Pontosan.
ThebigK: +1
P0ty: tegnap este volt fullos.
Ma délben full lassú és delay volt, 100%-ban játszhatatlan.
Ezt a kettősséget nem értem.
Az összes ellenfél gyenge és verhető volt, csak a game minősége befolyásolta a dolgokat.
Tegnap este volt a csúcs az elmúlt 2 hónapban, hetek óta nem játszottam olyan jót.
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Csak szerényen mi? Magadat...
Bárkit csak Téged ne!
Remélem ezzel más is egyet ért.
Sry David. Mondjuk most, hogy jobban elolvasom a kommentedet szépen behúztál a csőbe...

Akkor inkább jelentkezem én újra, de csak akkor ha a többség bizalmat szavaz.
Szerk.: sőt, nem is jelentkezem (David fun kommentje se esett le elsőre), inkább javaslom írjon mindenki 1 nevet, a köv 24 órában kit látna szívesen és aki a legtöbb nevet kapja, azt a topik megszavazta.
Ennyi. Sztem...
Bár igazából mindegy...
-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Jó de eddig soha semmit nem magyaráztak meg, ehelyett csináltak egy új eventet vagy kiállt az egyik szponzorált játékos, alkalmazott, videós stb. aki elmondta hogy nem is úgy van az. De ezzel semmi gond nem lenne ha nem lenne ekkora cég az EA és ne tudná ezeket megoldani. Sajnos ők erővel, pénzzel, befolyással áthidalják ezeket. Ha nem mondanak semmit akkor sem történik semmi. Ezért remélem hogy kiveszik mindenhol a Fifa pontot a játékból és újra el kell kezdeniük kiszolgálni a játékosokat normális gameplay-jel, szerverekkel, bugmentes játékkal.
-
toxicjew
addikt
válasz
üzenetére
Azért tagadják mert mindent tagadni kell ami rossz fényben tünteti fel őket. A politikusok is ezt tanuljak meg először mikor elkezdik a pályát. A szabadalom létezik de allitasuk szerint nem használják legalábbis fifaban tuti nem. Ezt most vagy elhiszi valaki vagy nem, én nem. Irán meg urant dúsít, de persze nem azért, hogy atombombat készítsen

én egyébként melletted állok abban, hogy jogtalanul baszogatnak a modik, fölösleges ez a szigor csak azért mert máshogy gondolod a sztorit. Az hogy időnként vitazunk ezen, hát baszki ezért fórum...
-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Na ez pedig jól szemlélteti az EA munkáját: nem lehet megmondani hogy benne van-e a játékban a belenyúlás, mert annyira rosszak más szegmensei a játéknak. Ez aztán megnyugtató

Inception, Boras, Kurt, Ovvy és a többiek szerint is egy kalap kaki a játék, akik profik nem mondhatják ki vagy írhatják le mert ebből élnek, vagy legalábbis van belőle bevételük vagy várnak belőle.
# freeFIFA #makeagamefortheplayers #pureskillgame -
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Hogyne tagadnák, ha kimondják hogy benne van, akkor visszamenőleg is lehetne ekézni őket hivatalosan és a jövőben senki sem bízna meg a játékukban. Ha kitalálták hogy lehet minél több játékost bevonzani és megtartani akkor hülyék lennének ezt kiadni a kezükből. Rossz a játék szerintem ebben mindenki egyetért, de attól még rengetegen nyomják mert beszippant a játék és nem enged el. Erre jó a csapatépítés, sbc amihez ráadásul játszani is kell. Az előbb lejárt a szerkesztési időm, azt szerettem volna még hozzátenni, hogy a szabadalom benyújtás előtt is használhatták már a működési mechanizmust részben vagy egészben vagy kicsit másképp, ez független tőle, de most már más nem használhatja.
-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Nekem ez égvilágon semmi gondom Veled, logikus amiket írsz, de azok akik többet játszanak jobban érzik hogy mi az ami és amiért rossz. Szerintem ennyiben igazuk van. Aki például ismeri a játékot, jól passzol, jól cselez vagy lő stb. annak sokkal frusztrálóbb ha nem úgy működik a játék, a gameplay. Nálam mondjuk lehet hogy nem jön ki a különbség mert tőlem függött valami(például rossz irányba passzoltam, lőttem), de akinek már a kezében van minden az tudja hogy itt bizony valami nincs rendben. Ez a tegnapi kiírás is az EA funkcionáriustól... Hagyjuk, ilyen egy profi cég, kifelé nem mehet semmilyen titok, főleg a mocskosság.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
üzenetére
Ó, dehogynem. Akkor, amikor már alaposan letesztelték a működését élesben..
Előbb nem is lenne logikus.De legfőbbképpen akkor, amikor már szorul a hurok a nyakuk körül, és mindenki erről beszél, morgolódik, szidja az EA-t, és kell valami magyarázat, valami "hivatalos", hogy mi miért van.

-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Nem is azt írtam hogy nem volt benne, hanem azt hogy előtte nem éreztem. Hogy miért az szubjektív-objektív: lehet hogy én láttam máshogy, lehet hogy az EA akkor még másképp programozott. Én onnantól éreztem hogy belenyúlás van a játékba, meccsekbe, addig csak úgy éreztem hibák vannak benne.
-
etaclan1984
őstag
válasz
üzenetére
Minél nagyobb pénz van benne az EA-nek annál jobban megéri ilyen dolgokhoz folyamodnia.
Márpedig azt tudjuk hogy a 14-16 óta elég sok pénz van benne.Amúgy megmondom neked őszintén miért nem vesz téged komolyan senki innen vagy legalábbis akikkel mindig "összezörrensz". Köztük én is és ezt nem bántásból írom. Ez az én véleményem.
Szerintem te túl keveset játszol ezzel a játékkal, nem WL-ezel minden hétvégén fixen, hogy úgy mondjam csak ellötyögsz ezzel a játékkal és ezért számodra annyira nem zavaróak ezek a dolgok. Vagy csak könnyebben átsiklasz felette. btw szerintem te csinálod jól és mi vagyunk a hülyék
peace

-
A guru
addikt
válasz
üzenetére
Figyu egy darabig még tolhatod ezt a szájkaratét, de véget fogok vetni neki egy idő után. Megkértelek, hogy engedd el a témát, mert folyamatosan ilyen helyzetek alakulnak ki belőle, a tartalma engem pont nem érdekel, hogy most kinek van igaza, meg ki sértődik meg. Nem szeretném, ha erről szólna a topik, hogy mint az óvodában megy a civakodás.
Csak erre kérlek, hogy ezt tartsd tiszteletben, meg persze mindenki más is. Azért neked írtam, mert a jelenléted után lépnek fel ezek a dolgok.
Témát lezártam, szerintem mindenki más is, akit jobban érdekel a téma az talál videókat, tweeteket amit csak akar. Nem mi fogjuk megváltani itt a világot, ilyen civakodással meg pláne.További szép napot!
-
A guru
addikt
válasz
üzenetére
Szállj már le erről könyörgöm, már amikor ma beírtál tudtam, hogy megint ez lesz. Ne írj többet ebben a témában és akkor nem lesz probléma. Amikor valaki segítséget kér vagy más témáról van szó érdekes módon nem vagy aktív, bezzeg ha dynamic difficulty már egyből izzulnak az ujjaid. Nem kell, elég volt.
Köszi! -
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Sztem is be van.
By the way Incepcio csak annyit mondott a korábbi parttern videóban, hogy addig kár veke foglalkozni, ameddig más alapvető problémák vannak (szerver) a játékban.
Lehet ezt csűrni, vagy csavarni, a lényegen semmi nem fog változtatni.
Kurt is profi, a profik véleménye is ütközik, kár velük érvelni. (Mondjuk van olyan Incepcio video ahol Kurt pártját fogja bizonyos dolgokban.)
Mindenki a saját szemének higgyen.
-
etaclan1984
őstag
válasz
üzenetére
Az hogy aki mindennap játszik és kap egy ellenfelet aki csak hetente 1-2x ül le játszani és azért segíti a gép hogy minél tovább a játékban tartsa szerintem szándékos manipulálás.
Az hogy az is beleszámít a packluckba hogy mennyit költöttél eddig az szándékos manipulálás.Ez pont elég hatékony hogy megtartsa a játékosokat.
-
gabigyerek
senior tag
válasz
üzenetére
Valami rémlik évekkel ezelőttről, amikor valami olyasmivel kampányolt az EA, hogy a szerzett vagy kapott gólok után lesz a csapatnak valamiféle morálja. Realisztikus lehet, hogy egy csapat pl. 3:0-nál kicsit ráül az eredményre. Ezt lehet úgy modellezik, mint a matchmaking-ben a sorsolást. Több gól után kis nehezítést kapsz, hogy pl a gyengébbet ne verd el 100:0-ra. Ez észszerű lehet.
Vagy ha olyannal sorsol össze aki csak veszít előtte és hogy ne törje ketté a lemezt ad neki kis előnyt. Ez is észszerű lehet. Ezek mind azt a cél szolgálhatják, hogy megtartsa a játékosokat.
Volt már amikor simán lépkedtem felfelé divíziókat, tetszett is. Aztán amikor ugyanez megtörtént visszafelé már a csapatot módosítottam. MI kell a csapat módosításhoz? Új játékos, pakkból, piacról, Fifap pontból. Aztán új seprű effektus, az újonnan vett ember mindent bever, 10-ik meccs után elfogy, leváltod, új játékos, pakk, fifa pont.Össze lehet rakni így is, és mivel te azt a választ keresed, hogy mi haszna lehet ebből az EA-nek, hát ez.
Hm?
-
Digestive
veterán
válasz
üzenetére
Az "egymásba láncolt" cselek hatékonyságából visszavesznek.
Ez mondjuk buziság! Igenis ha valaki ezt atom durván tudja fullba tolni, akkor az húzzon már brére bárkit! Erre Lokelani tudását tudnám példaként felhozni!
Meg ezt h oldják meg? Én tegyük fel megcsinálom az 5. cselnek is pontosan a gombkombinációját, de a játékosom lába összeakad és pofára esik?! Szét is rúgom a konzolt egyből!

-
törölt tag
válasz
üzenetére
• TF marad, de elvileg realisztikusabb lesz.
• A kapus mozgatás sokkal lassabb lesz és csak pár lépést tudsz tenni. Valamint addig tudod mozgatni csak, ameddig még az ellenfél is tud változtatni a lövés irányán.
• Az "egymásba láncolt" cselek hatékonyságából visszavesznek, de még nem tudják pontosan hogyan (
) -
-
A guru
addikt
válasz
üzenetére
Jólvan. Látok amit látok, engem nem kell meggyőzni semmiről.
A linkelt videó pedig teljesen más lövés fajta, mint amiről eredetileg szó volt, de ebben a témában nem írok már többet, mert semmi értelme. Nekem is van egy álláspontom, neked is, leírtuk, elolvastuk. Pont. -
A guru
addikt
válasz
üzenetére
Konkrétan 5 perccel azelőtt beszéltük MdewC kollégaval, hogy butultak a kapás lövések, mielőtt megláttam ezt a tweetet. Az a baj, hogy valaki nem is használja ezt (hogy ennél a konkrét példánál maradjak), így annak nyilván fel sem tűnik a változás. Egyébként meg ehhez szerintem nem kell semmilyen patch, hogy húzzanak 1-2 csúszkán és egyből valaminek tudják módosítani a hatékonyságát, elég egy sima squad update is, ami továbbra is egy talány, hogy mit takar, ha valakinek van infója az linkelje.
Inkonzisztens a game, hétről hétre más a WL, ezt szerintem nincs ember aki tagadja. A rivals ami nálam viszonylag stabil, hoz egy kiszámítható szintet, ami azért lehet, mert a saját szintemhez megfelelő ellenfelek dob a játék, így az esetleges hendi kiesik a képletből. WL-ben meg ugye jöhet szinte bárki silvertől top 100-ig, ennek meg az az eredménye, hogy egyik meccsen működik a kapás lövés, másikon meg ugyan olyan szögből, erővel, helyzetből kaput sem talál vagy kapufa.
Ezeken nincs mit vitázni, ezek tények, mert látom, látjuk. Az hogy mi a magyarázat nem tudom, de mint felhasználó nem is érdekel, csak valamit találjanak ki, hogy ez jövőre ne így legyen. -
KaksziLajos
senior tag
válasz
üzenetére
Ez mondjuk jónéhány olyan meccsen meg is dőlt, amikor a meccs után megkérdezzük az ellenfelet az eredményeiről, majd elmondja, hogy Silver 1 és alatta+div5-6. 🙂 A meccsen meg a sokkal szarabb csapatával, ami fel volt turbózva? az én 5x annyit erő csapatomhoz képest (vagy az enyémek voltak lehúzva? Mert mindent nem írhatunk a server gondokra) simán elver, úgy hogy, minden párharcot ő nyer a sokkal gyengébb, lassabb játékosaival, amég én passzolni, labdát átvenni sem tudok az ikonakkal és CR7-tel.
Részemről a látottak és tapasztaltak elég bizonyítékok mindenre. Mindemellett azt sem kell soha senkinek bizonyítania, hogy az ég kék, mert azt látja mindenki. Aki meg nem hiszi, az bizonyítsa be, hogy nem kék.
-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Ez már nem kérdés hogy beleavatkoznak a meccsekbe, hanem tény. Ha megnézed azokat a tapasztalt, profi játékosokat (Inception, Kurt, még Krasi is de ő nem egy szint az előző kettővel pld.) akik ki merik mondani a véleményüket (nem függnek az EA-től) akkor láthatod, hogy ez már tény. Az hogy mikor és miért nyúl bele az AI már más kérdés, mert sokszor tényleg közbeszól a szerver is, az egy másik fajta probléma. Ez egy szabadalom amit gondolom pont azért szabadalmaztatott az EA mert használja és sok pénzt generál. A profik persze azért profik mert nagy százalékban tudják ezt kezelni, de azért nézz meg egy eventet mik történnek ott is és mennyire ki tudnak akadni. Én még sohasem hallottam arról beszélni más PVP játék közösségét, hogy mekkora irányított az egész, sok probléma van máshol is de nem ilyen jellegű. Vagy csak én nem vagyok megfelelően tájékozott.
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Mert már annyira unom a párbeszédünket, meg a témát, hogy reggel ez jött ki.

Amúgy elolvastam.

Etaclan: nem tudtam, hogy valóban van ilyen színész...
Miva? Iyenekben nem utazom.Csak full poénból adtuk ezt a nevet Dannynek.
(Közbe rákerestem, Da Costa még Danny D-nél is vagányabb arc!)

-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Amúgy meg a többiek mind veled ellentétes kommenteket írtak, miért mindig velem kell vitáznod?

Én bírnálak, nem akatok vitázni, keress mást légyszi.

“Korábban mindig az online csalásról ment a vita”
Hát vki offline is ki szokott égni, van erre példa bőven.
(ez továbbra se bizonyítja, hogy online nincs)A “magas lóról” meg annyit, hogy van. Na és?

Vicc vót!
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Rendben.
(Senki sem tökéletes, nekem sincs mindenben igazam, ez tény. Mondjuk a traiteknél nem tudtad bizonyítani, hogy a korábbi részekben is benne volt a “cpu only”, arra a kérésemre, hogy linkelj érdemi infót ha jól emlékszem nem reagáltál.)

A többiek tök jó kommenteket írtak, jobb érveket mint én és pont ez a lényeg, hogy ennek a “manipulációnak” pont, hogy online van lényege. Ezen gondolkodj. (Ezt most olyan hangnemben írom, mintha egy sör mellett barátilag csevegnénk, úgy értsd.)
Ott van az aranybánya. Pont azzal tartanak online játékban, hogy nyersz, vesztesz, nyersz, vesztesz, mindenki nyer. Mindenki sokat játszik és sokan sokat is költenek. De nem vagyok ea programozó.
(Amin most agyaltam, de ezt ne vegyétek komolyan, ez csak amolyan ki nem mondott szó, hogy lehet az ea amúgy csinált egy fullos gamet, csak ez a dinamikus diff cucc nyúl bele, ami miatt bugok lesznek...
De ennek semmi jelentősége, olyan sötétben tapogatózunk, mint a Fekete Pákó egy sötét barlangban.) 
Peace, jó éjt, jó játékot.
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Rendben, legyen.
Az idézett mondatod visszaszívtam, mert ennek az egésznek nem a köztünk lévő vitáról / feszkóról kell szólni. Vagy bárkinek a vitájáról.
Ad1. Azt nem értem, hogy vki talál egy full leírást a manipulációs rendszerről, akkor neked miért kell instant védeni az ea-t.
Senki nem köpködött, jött egy hivatalos cucc. Elméletileg hivatalos.
Ad2. Miért nekem kell bizonygatom vmit, mikor a leírás egy full bizonyíték, feltéve ha hiteles.
Ad3. Már ne is haragudj de ez a cucc, amennyiben hiteles, teljesen bizonyítja, hogy korábban se volt igazad, mert lehet manipuláció a játékban, esetünkben, hogy az online, vagy offline, az mindegy, mert létezhet. Ergo megdőlt a korábbi állításod, hogy a játékban nincs csalás. Mert van.
Ad4. Miért hozod fel, hogy ez online nincs? Honnan veszed? Miért csak offline létezne ilyen?
Nem mindegy? Eltereli a lényegről a figyelmet.
Ezzel így nem is tudok / akarok veled vitatkozni, mert nem is érdekel, meg idegesít, hogy ennyire védesz vmit, amit igazából nem is kéne.
Kezelje mindenki úgy ezt, ahogy akarja, eddig is tudtuk, hogy van csalás, most leírás is van róla (más dolgokról is), de ennek ellenére csukjuk be a szemünket, az lesz a legjobb, te meg legyél az ördög ügyvédje.
Peace, no offence, de ez már sok. Nem tudlak komolyan venni, sajnálom.
(Eddig nuku csalás volt, most meg már csak offline van. Abban igazad van, hogy a körülmények is gyengék/befolyásolhatnak, szerver, net stb, de ez mellett lehet más is.)
Egyébként mi a motivációd, már csak azt nem értem.
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem én vagyok a tanulmányozó, nem én írtam, nem én fejlesztettem, semmit nem kell idéznem, semmit nem kell bizonyítanom és csak azért mert megkérsz, hogy idézzek, nem lesz igazad.
Én csak egy átlag user vagyok.Ez vmi technika a részedről? Elég gyenge.

Meg nem állítottam semmit, nem vádoltam senkit, az ea-t se, hogy vitába szállj velem...

Te tényleg az ea-nél dolgozol? Jesszus.
Minden esetre jót röhögök ezen a szitun, mondjuk tutira veszem, hogy semmi visszhangja nem lesz, pont az olyanok miatt mint te, akik mindent a szőnyeg alá söpörnek.
(Kérek idézz Te, hogy nem érinti az online játékot, csak az offlient.) Köszi!
-
gabigyerek
senior tag
válasz
üzenetére
Ez akkora anyag hogy én is csak bele olvasgattam. De ebből valszeg úgy is botrány lesz itt ott. Azért írtam hogy értem a koncepciót miért lett ez kitalálva de konkrét példák vannak mivel befolyásolhatják a játékmenetet pont amikről mi is panaszkodunk hétről hétre. Majd meglátjuk mi lesz ebből.
-
MdewC
nagyúr
válasz
üzenetére
Javaslom merülj bele mélyebben akkor...

Vannak szaftos dolgok.
akoos: valóban nem lehet lebuktatni, mert ez csak egy leírás. Valójában semmit nem jelent.
De ezek után mindenki azt gondol amit akar, minden esetre erősen bizalom rengető és akkor finoman fogalmaztam.
Ez egy egyértelmű tanulnány/szabadalom/tudásbázis, semmi nem gátolja az ea-t, hogy ezt ne alkalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) az agyakban a megfelelő információt és nem is biztos hogy az egy kiscicás videó. Szóval igazad van Neked is és a többieknek is, de nem tudhatjuk egyértelműen hogy ki mit miért csinál és addig tényként kezelni valamit amíg nincs róla hiteles információnk nem igazán lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)