Hirdetés
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Miért kell kokósnak hívni?

A pályán mutatott teljesítményéről kell valakit megnevezni, mert a magánéletéhez senkinek semmi köze!

Ezt így gondolom minden futballistára, zenészre, színészre stb...

-
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok
érdemes lecserélni 91 Maradona-t ,95-ös messire vagy 93st bale-re ..? messinél attol aggodók hogy nem valami erős és hamar lefárad ... bale-nél meg hogy megér-e 1.3M coint -
ThuG4LifE
senior tag
Jatszottam most egy 5-5ot, mind az 5 gol amit kaptam az en vezetesem utan jott egybol, kick off glitch.

Ez mar a legalja. -
Tajték
senior tag
Srácok van itt valaki aki megcsinálta POTM Vardy-t?
(marksman-el és finisher-el elég disznó
) -
Mrguba
őstag
Sima Kyle Walkerre milyen chemet rakjak szerintetek?
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként jellemző, hogy egy kimondottan jó totw jön az évad legszánalamsabb hétvégéje után, amikor rengeteg ember nem tudta elérni az általa megszokott rangot

-
KaksziLajos
senior tag
Uhhh, az a Bruno Fernandes... Micsoda statok. A finishing kicsit gyér, ezenkívül állat.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megadta azt az 1et, csak bugos, este befejezzuk!
-
toxicjew
addikt
Sokak elmondása szerint a weekly objective bugos, hiába csinálod meg mind az 5öt, nem adja be

-
Yodamest
veterán
Ezt rakom ma össze, holnap-holnapután úgyis angol győzelem lesz az európa ligában úgyh. Sokrates, Auba, Alonso, Willian upgrade várható

-
Kristof_94
nagyúr
Valakinek PC-n van kedve megcsinálni az Ajaxos kihívást?
-
Yodamest
veterán
Lehet istenkáromlás, de a POTY Vardy-t érdemes megcsinálni? Ha a pakkokból visszajön valami, ilyen 150K-ból simán meglehet és elég komolynak tűnik. Tudom 3-3, de esernyőzni úgy sem akarok vele, a WF meg továbbra is tartom, hogy nem annyira kritikus, 3 és 4 közt nincs akkora difkó.
-
Yodamest
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
Én mindig úgy játszottam, hogy volt A meg B csapatom és felváltva toltam a meccseket, így sose kellett vennem fitnesst. Most csak azért nincs épp, mert eladtam az egyiket, amikor még feljebb voltak az árak.
Crespo meg annyira nem jött be, túl nehézkes, hiába a 94 pace hawk lappal, abszolút nem érződik annyinak. Stamina is gyengusz, fejjel sem egy Zapata, passzolásban gyenge, szóval ilyen középút, de semmiben sem kiemelkedő. Del Piero legalább mozgékonyabb lenne, 5WF és jobb stamina, jobb passzolás. Nedvedhez hasonló így statokra, aki nekem nagyon nagyon bejött, amikor a bundes csapatomban használtam.
-
akooos
veterán
válasz
Szigma70
üzenetére
ROTW 1-9
REQUIREMENTS
✔️ IF Players: Min 1
✔️ Min. Team Rating: 84
✔️ Min. Team Chemistry: 85
✔️ Number of Players in the Squad: 11ROTW 29-11
REQUIREMENTS
✔️ IF Players: Min. 1
✔️ Min. Team Chemistry: 80
✔️ Number of Players in the Squad: 11Ultimate TOTS
REQUIREMENTS
✔️ Min. TOTS Players: 2
✔️ Min. Team Rating: 83
✔️ Min. Team Chemistry: 75
✔️ Number of Players in the Squad: 11Seria A TOTS
REQUIREMENTS
✔️ Team of the Season Players: Exactly 1
✔️ Min. 2 Calcio A Players
✔️ Min. Team Rating: 82
✔️ Min. Team Chemistry: 65
✔️ Number of Players in the Squad: 11Ligue1 TOTS
REQUIREMENTS
✔️ Min. 2 Ligue 1 Players
✔️ Number of Players in the Squad: 11Bundesliga TOTS
REQUIREMENTS
✔️ Team of the Season Players: Min. 1
✔️ Min. 2 Bundesliga Players
✔️ Number of Players in the Squad: 11La Liga TOTS
REQUIREMENTS
✔️ Min. 2 LaLiga Players
✔️ Min. Team Chemistry: 70
✔️ Number of Players in the Squad: 11PL TOTS
REQUIREMENTS
✔️ Min. 2 Premier League Players
✔️ Min. Team Rating: 83
✔️ Min. Team Chemistry: 70
✔️ Number of Players in the Squad: 11Mindegyik non-repeateble, a ROTW tradeable, a többi untrade lapot adott.
SBC-n kívül Daily Knockout Tournamenttel lehetett lapokat szerezni még (nyerj 6-ot, kvalifikáld magad, stb)
-
Szigma70
addikt
Elevenítse már légyszi fel valaki, mik is kellettek a tavalyi TOTS SBC-k be. Milyenek voltak stb,
Megköszönném,

-
Yodamest
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
nekem most 2 misim van elfekvőben, és mellette ezzel tolom jelenleg. Viszont kell variálnom, mert mindenképp akarok egy B csapatot is, prime Crespot el akarom adni és talán egy (88)Del Pierot venni helyette.
Readonly2 hát ezt vallom én is, csak közben meg nem akarok durván keresztbe tenni magamnak és lerombolni, amit már felépítettem. Az a baj, hogy mindenképp figyelni kell ezekre a tőzsde dolgokra, különben nemhogy nem gyűlik, de egyenesen csökkenni fog a vagyonod.
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Bence910905
üzenetére
arra egy hónapra meg megint -20%, szóval ilyen alapon akkor szeptemberben veszek majd játékosokat akkor olcsók lesznek.
Ezt utálom, hogy soha nincs jó alkalom csapatot építeni, mindig várunk egy nagy eseményt, amikor crash lesz, de addig is folyamatos a crash és a crash után is folyamatos a crash.
A pénzem is pont emiatt nem nő, csak stagnál, mert a csapatom értéke is rohamosan csökken, de közben az új lapok meg drágák. -
sz_abika
addikt
válasz
Szigma70
üzenetére
Mindenki a Pool meccset nézte, pangtak a szerverek

Más : elment az éjjel prime VDS, kihuzok pár hetet az untradeable Allisonommal. 602ert vettem télen, ejjel 590be elment, im happy. Előrejelzések szerint jon TOTS Allison es mivel a prime VVD megvan igy a kapust hozza kell keresnem.
-
Szigma70
addikt
Este meglepően jó volt a játékmenet a DR-ben
Nem volt mocsár, nem volt késés, ment mindenki. Rég volt ennyire élvezetes.
Remélem marad, legalább így a végére
-
Yodamest
veterán
skacok, az elmúlt évek alapján érdemes ma csapatot összerakni vagy fognak még ennél is lejjebb menni az árak?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Dehogynem, pro-n teljesen sima meg a 78as torok csapattal is. Azthittem nehezebben lesznek meg ezek a weeklyk amugy, de halisten eleg siman ment. Mar csak az ajax, aztan lesz par pakk, ami majd nem ad semmit

-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom miért mondtad, hogy ez a moments Nistelrooy szar lap. Eddig 2 meccs, és hozta a gólokat. Marksmannal egész jó. Legalább is a lövései
Azért nem venném meg
-
Kristof_94
nagyúr
Sajnos a kollégával nem jött össze valami origin hiba miatt, úgyhogy új partnert keresünk!

-
Meghivott
addikt
Vegyél fel!
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tedd össze, megvárlak. 3 spurs, 3 ajax, 3 rare bl lap. Aztán 2-2 gyors meccs, gól és feladás.
-
Meghivott
addikt
Valaki most 2 meccs ajaxspurs weekly kihívás PC-n? 2 perc...
Origin: Meghivott -
dejvid8
őstag
Gratula a Liverpoolnak!
Nincs mit mondani.
Visca!
-
Szigma70
addikt
Valaki ps en a spursos küldi?
Ommega-70
-
Readonly2
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sokan vannak így, nem akarnak előre játszani és a mellény az nem kicsi. Az istenített Messi pedig a tét alatt mindig összeomlik, nem vezéregyéniség. A Koeman-os Barcát meg a Ronaldinhosat szerettem nézni , ezt nem.
-
Bence910905
tag
Remek meccs volt
!!!
Pool behuzza idén megerdemelten..Aki rául az eredmenyre az konnyen porul jar erdekes a vegen tudtak futni.. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A Chelsea drukkerek nem igazán kedvelik a Barcát, érthető okokból
Bár én most nekik drukkoltam ebben a párharcban -
akooos
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezt miből gondolod?
egy viccből amit bemásoltam? Nem kell mindent mellre szívni 
Egyébként lenne okom barcaellenesnek lenni, hála a 2009-es elcsalt elődöntőnek Övrebövel a chelsea ellen. De nem vagyok én semmi ellenes.
-
MdewC
nagyúr
Tyű.

Hát mindenre gondoltam, de erre nem. Amilyen jól tolta múlt héten a Barca, most pont fordítva volt.
-
Szigma70
addikt
Ahogy a PSG, úgy a Barca is megverte magát
Ez van, ha nagy az előny, meg a mellény
Ennyi -
gabesz82
őstag
A Barca megmutatta hogy még a Fifánál is jobban fel tudja baszni az embert. Asszem inkább most nem ülök le játszani, mert a kontroller bánná... Grat a Liverpoolnak, ők akarták, mi nem.
-
akooos
veterán
Le a kalappal a Liverpool előtt. Várom a Hero Wijnaldum lapot
ez nem MOTM lesz."Tegnap Pique tolta Shakirát, ma Shaqiri tolta Piquet "
-
akooos
veterán
-
akooos
veterán
De geci szöglet
-
gabesz82
őstag
Barca abszolút megérdemli a kiesést. Ugyanazt csinálják mint Roma ellen... Valverde ismét megmutatta hogy nem való ide.
-
thebigK
addikt
Ugyanazt eljatsza a barca mint tavaly? Szerencsetlen banda
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ebbe semmi meglepő nincs.
Viszont még Messi betalálhat. -
Readonly2
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én személy szerint unom a spanyolokat, jó lenne máshol is bl győztest latni és messi is a könyökömön jön már ki...
-
Kristof_94
nagyúr
Röhej, hogy egy gólt nem tud lőni a Barca...
-
akooos
veterán
Eddig le a kalappal a Pool előtt. MOTM Wijnaldum?
-
törölt tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De így legalább az kerül be, aki használható is a játékban. Jópofa lenne egy TOTS Orbán, de csak dísznek lenne jó.
-
Szigma70
addikt
Fél, 1 óra múlva nekem is kellene partner a Spursos cuccért
Ommega-70
-
toxicjew
addikt
Kint van a PL POTS szavazás, ezek szerint lesz majd egy ilyen SBC is?

-
Csokipuding8
tag
Petikehh93 ha esetleg olvasod szeretett fórumunkat, akkor kérdezném h anyád szeret e..?!
Tisztelettel.... -
akooos
veterán
Azt amúgy láttátok az UCL MM-ben, hogy az Ajax-Spursben fel van cserélve a chem és a rating?
78!!!!!! chem, 80 rating. Egy ilyen egyszerű, együgyű dolgot is el tudnak baszni
-
dracox
addikt
Megnyerem az egyik sb meccset 7-0ra lefújás után pár másodperccel kidob a szerver.. erre visszalépés után 0-3 vereséget könyvel el pont nélkül... komolyan mondom hánynom kell ettől a sz*rkupactól amiért fizettem.
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek így a szavazás által Orban Willinek mekkora esélye lehet egy TOTS lapra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

érdemes lecserélni 91 Maradona-t ,95-ös messire vagy 93st bale-re ..? messinél attol aggodók hogy nem valami erős és hamar lefárad ... bale-nél meg hogy megér-e 1.3M coint

)