Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaksziLajos
senior tag
Ajaxnak szurkoltam. Sajnálom őket, de a futball elcsépelt mondásai közé tartozik, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát...
Eddig is úgy tartottam, hogy az egész Tottenhamben Lucas ér a legtöbbet, most már fix.
Ennek ellenére az Ajax hatalmas teljesítményt tett le az asztalra, elképesztő tempóban játszanak, technikailag a toppon vannak, akár a védők, akár a középpályások, akár a csatárok. Látszik a holland futball iskola, ami azért a múltban is tündökölt...
Véget ért nekik az álom, és ennek a konkrét Ajaxnak is annyi, mert szétkapják őket nagyobb csapatok.Őszintén szólva én Liverpool-Ajax döntőt akartam, de ha a döntő nem hazudtolja meg az idei BL szezont, akkor nagyon jó döntő lesz.
Egyébként az idei szezon az elmúlt évek egyik legfordulatosabb szezonja, és semleges (amúgy Real Madrid szurkoló) nézőként is élmény volt sok meccset nézni.
Azt hiszem, ezért olyan jó ez a foci, és hogy kapcsolódjak a topic fő témájához, ezért vesszük meg évről évre ezt a fostalicska játékot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5395
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest