Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaksziLajos

senior tag

Ajaxnak szurkoltam. Sajnálom őket, de a futball elcsépelt mondásai közé tartozik, hogy a sok kihagyott helyzet megbosszulja magát...
    Eddig is úgy tartottam, hogy az egész Tottenhamben Lucas ér a legtöbbet, most már fix. :D

Ennek ellenére az Ajax hatalmas teljesítményt tett le az asztalra, elképesztő tempóban játszanak, technikailag a toppon vannak, akár a védők, akár a középpályások, akár a csatárok. Látszik a holland futball iskola, ami azért a múltban is tündökölt...
    Véget ért nekik az álom, és ennek a konkrét Ajaxnak is annyi, mert szétkapják őket nagyobb csapatok.

Őszintén szólva én Liverpool-Ajax döntőt akartam, de ha a döntő nem hazudtolja meg az idei BL szezont, akkor nagyon jó döntő lesz.

Egyébként az idei szezon az elmúlt évek egyik legfordulatosabb szezonja, és semleges (amúgy Real Madrid szurkoló) nézőként is élmény volt sok meccset nézni.
    Azt hiszem, ezért olyan jó ez a foci, és hogy kapcsolódjak a topic fő témájához, ezért vesszük meg évről évre ezt a fostalicska játékot is. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák