Új hozzászólás Aktív témák

• gabigyerek
    senior tag
    válasz Yodamest üzenetére #31410

Nehéz megítélni amúgy bármit is, főleg a csalásra vonatkozóan. Nem lehet bizonyítani és ez a legkomolyabb probléma, mert az, ha a védőmmel egy középre rúgott labdát ki felé akarok rúgni az alapvonal felé, de elrúg felette és az ötösön belül érkező csatár berúgja az most csalás vagy nem? Script vagy sem? Ball control stat számít? WF? Kitudja mi alapján csinálnak az embereink olyat amit nem kellene.

Ergó nem tudom megítélni, hogy szopó ágon vagyok, vagy csak bénázok. Igaz, megint egy halom kapufát rúgtam kb 30 méteren belülről mindenhonnan. Egy rakat 11-est hoztam össze, párat nem kaptam meg, kick off gltich, 45+ és 90+-ban kapott gólok, mikor már az ellenfél ladba kihozatalánál és még a saját térfelén! előre meg tudom mondani, hogy ebből gólt rúg.

Elég rosszul ment ez a hétvége, nem is tudom mikor értem el utoljára silver1-et, de már tényleg nem tudom hogy momentum szólt közbe vagy én vagyok a béna.

Lehet az egész tényleg a szervereken múlik, ha jó a kapcsolat rádurrogtathatod bárhonnan az beakad kapásból, ha rossz akkor meg az 5-ösről is lerúgja a holdat.

Az EA persze hallgat erről mint Kabát Peti deriváláskor, de jó lenne végre egy háttértanulmány a játék mechanikáról.

Új hozzászólás Aktív témák