Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr
    válasz toxicjew üzenetére #31389

Madn!ght, (#31392) Hazli17, (#31395) gabesz82: +1

Egyet értek veletek. Szerintem kijelenthetem, hogy Ferivel szinte kimaxoltuk a játékot, csapat szinten tuti. Túl vagyunk egy elit 3-on, gold 1 most már szerencsére folyamatosan megvan, maximum ha nincs időnk akkor gold 2, div 1-ben bőven 2400 felett vagyunk.

DE ami most hétvégén volt, az szimpla csalás. Nem írom le mégegyszer, mindenki érezte. Ez nem a szokásos szenvedős játékmenet volt, hanem egyértelmű és látványos belenyúlás.

(#31394) Yodamest: ez mind szép és jó, alapól még így is lenne. De te most az almáról mesélsz, a többiek meg a körtére panaszkodnak. Ami most hétvégén volt a játékban, az nem a szokásos eddigi game play volt.

Ez 1000%, lehet itt okoskodni, de barátilag mondom, hogy azért nincs értelme, mert az emberek akik megélték amiről én is beszélek, azoknak annyira ki van nyílva a bicska a zsebében a csalás miatt, hogy ezzel csak feszkót generálsz.

Nem. Voltak olyan meccsek, amit lehetetlen volt megnyerni a belenyúlás miatt. Mondom ezt úgy, hogy szerintem nálam nem sokkal többen alkalmaznak ennyi alakzatot / technikát amivel meglehet fordítani a meccseket.

Mindegy, én a témát elengedem, nem is vitatkozni szeretnék, láttam amit láttam, megéltem amit megéltem, eltudom engedni aki ezzel nem ért egyet és azt is elfogadom, ha valaki ezt nem tapasztalta. Mindenkinél mások a körülmények.

Ha megjavul, akkor talán újra rámehetünk az elitre... Addig nyugizás és kevés játékot javaslok.

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák