Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
A rendes játékidőben amikor 3-2-re vezetett azt a térdelős kakasos izét nyomta, valami orosz kis féreg.
A tizi párbajban hiába fogtam meg kettőt, mert 2 lövésem ugyan azon a ponton a bal kapufán csattant.
Ilyenkor legszívesebben törölném a fenébe. De már nem igazán lepődök meg semmin, próbálok kevesebbet mérgelődni rajta, de ilyenkor elszáll az agyam... 2 hét és elvileg jön a BPL tots, megerősítem a csapatot és legalább azzal megleszek. Ha meg utána is szívatni fog, akkor elmondhatom, hogy legalább jó csapattal vagyok. -
p0ty
aktív tag
1 órát buktam mert ha hazaiban ha vendégben mentem be
volt hogy 4 ikonnal de ugyan úgy 5. percben kilép
írtam EA-s chaten egyik emberrel azt mondta hogy nyugodjak meg nem kapok ez miatt loset
írtam neki hogy nincs ezzel baj de miért nem bannolják az ilyet? vagy akármi most jó 1 óra alatt 3 meccset letud pörgetni az ember ha nem lép ki senki de eltelt 1 óra és ugyan ott tartok se több win se több lose semmi.. -
Kristof_94
nagyúr
Én ha jól emlékszem mind a kettőt kinyitottam eladhatatlanban, a TOTS tuti, de szerintem a FOF is untrade volt.
Itt van két gól tavalyról: Egy. Kettő.
Idén még nem próbáltam, de hátha holnap beadja. Az a baj, hogy a finesse-t teljesen elcseszték, lehet még gólt lőni, de nem egyszerű. Jó dolog, hogy javítottak rajta, de kicsit túlzásba vitték. Mikor meglett Raúl olyanokat lőttem vele, hogy csak lestem, most már nem tud csavarni...
-
v-man
őstag
Maradona csak camba jó...
Ebben a felállásban is akarsz játszani? Mert 41212 gyémántban lehetne Mbappe és Neymar a csatár, Maradona meg a cam, és akkor két jó középpályás (cm) kell csak, az 700ból sima.
Maradona kezdésként csatárnak, mögé Nainggolan, Cancelo elé meg Matuidi is megtenné. -
KaksziLajos
senior tag
Köszi! Te milyen chemmel használod? Úgy néztem talán a Hunter passzolna, esetleg Hawk.
Dinho régi álmom, gondolkodom a középsőn is, de ahhoz gyűjteni kellene még és a Baby sem néz ki rossznak azért egy hunterrel.Én a 16-oson belülről legtöbbször drivent lövök, nem kell erősen.
-
törölt tag
Szerintem meg egyáltalán nem ide tartoznak ezek a "nagyon magasröptű" eszmecserék. Ennek is megvan a saját topikja. Ez fifa fórum. És tele van ilyenekkel offolva. Értem, hogy írják, majd hogy nem kell elolvasni, de mi van, ha fontos információk lettek volna benne. Kénytelen elolvasni az ember sajnos az ilyet is. Pedig senkit nem érdekel. Akit érdekel az meg csak úgy mondja... azaz írja. Vagy nem komolyan gondolja. Köszi..
-
sz_abika
addikt
Nem nagy durr, draftban forgattam meg 2x. Viszont kiskorom kedvence, aki csak azert nincs a csapatban mert 1honapja adtam tul a középsőn. Csatarnak nem idealis, középső CAMnak tökéletes... Volt. Finesse trait miatt barhonnan barmit barhova, a nagy patch utan nem ereztem hasznosnak, egy baby Zola hozza a szintet siman. Bár az 5* hianyzik bevqllom
-
Edgar2621
őstag
Nézd meg a West Ham sorsolását, az jó kiindulópont és ahhoz rakd hozzá, hogy milyen formában van F. Anderson és már elég magas ratingje van a lapnak, tehát nem fog olyan könnyen újabb If-et kapni szvsz.
Támadónál azért valószínűleg nagyobb az esély az IF-re(gól, gólpassz). -
Szigma70
addikt
Benne lehet még egy IF, de 88-as ratingnél már nem biztos, hogy elég 2 gól, vagy gólpassz.
Én középen CAM-ban, vagy bal szélen használtam, nem rossz, és akkor még csak 87-volt.
Sztem azt a 300 körüli árat megéri, keresni viszont rizikós befektetés, mert nem nagyon emelkedett meg azzal se, hogy 88-as lett.De lehet más máshogy látja.
-
akooos
veterán
Most hétközben a Man Cityvel játszanak, ott tuti nem lesz IF. Azután viszont Newcastle, Cardiff, Huddersfield. Ha ott vállal valamelyik meccsen mondjuk 2 győztes gólt, akkor kaphat upgradet persze, de ugye a PL-ben bárki elverhet bárkit, bármikor
Ezért biztosat senki nem tud mondani. -
kacsa7
őstag
Legolcsóbb kipróbálni. Ha nem jön be, még mindig lehet variálni. Én Reus-nál próbáltam ki. Becseréltem 5ös chem-en még amikor 87-es volt és nagyon adta, ezért próbáltam valahogy beépíteni. Így tudtam a legnormálisabban 7-es chemen. Azóta 90-esként még durvább

Egyébként én sima Mertenst is szerettem. Folyamatosan megy és úgy teker mint kevesen. Csak az a fránya stamina...
Matuidi egyébként nagyon jó. Állandóan pörög, jól szerel. Áráért ajándék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Diablo IV
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech POP Keys mechanikus vezeték nélküli billentyűzet - Kailh Speed Bronze Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A TOTS miatt nemsokára a legcsóróbbak - mint én pl - is összerittyenthetnek fasza kis csapatokat, aztán lehet hentelni

sokkal inkább csalódott vagyok és nem értem. Most épp az utolsó meccset pörgetem, (kiakasztottam a kontrollert) az ai osszehozott egy 11est

Nem tudom... Pedig erősebb csapata volt, dominálta is az első 20 percet. Nagyon felnevettem az biztos

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)