Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Nagy visszalépés lenne, ha IF Benatiát lecserélném Baillyre, hogy Degenyát betehessem a kapuba?
Számomra lelkileg igen
De IG visszalépés?Mindenki full chemen indul
Az alap elképzelés ez lenne, de most nem akarnék kiköltekezni
-
Csokipuding8
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Meddig lehet megszerezni? Jó ideje nem voltam gép előtt, ma este talán le tudok ülni egy kicsit végre, jó lenne megcsípni
-
A guru
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Tegnap én is megszereztem, nem egy nagy szám, SBC-be jó lesz.

-
arpo04
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Grat, en delutanra hagyom az idegeskedest 😆
-
A guru
addikt
Azokat a PL upgrade SBC-ket mikor fogják kiadni? Egyből a PL TOTS megjelenésénél?
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Ezeket honnan veszed?
-
Fifaisshit
őstag
Egy dolog biztos hogy vb módban dupla Pack jár majd a premium és jumbo packokkal ......
Ma jön egy tradeable tots sbc is 7kor
-
MdewC
nagyúr
Megláttam az olasz zászlót, mondom Chiello!!! De csak Gio. Ez jó?
Cserének jobb CAM egyelőre szódával.
Mit szóltok?
-
Ragnar17
tag
Mit gondoltok van arra esély, hogy holnap ha lejár a tots sbc, akkor utána rögtön berakják újból, csak eladható lappal? Mondjuk kellene bele két db tots, és 83-as rating vagy ilyesmi..és ez is egyszeri alkalommal?

Ezen gondolkodom, mert akkor még így ekkora áron is amin most vannak a tots lapok, érdemes lehet venni párat?! Ha jönne, biztosan emelkedne még az áruk.
Tavaly nem játszottam, nem tudom hogy volt-e ilyenre példa, hogy eladhatót lehetett csinálni.
-
dudu5130
őstag
Giovinco jött az SBC-ből. Valaki próbálta?
-
A guru
addikt
válasz
mamcsika1960
üzenetére
Esetleg live chaten meg lehet próbálni a supporttal beszélni, hátha vissza tudják adni.
-
Szigma70
addikt
válasz
mamcsika1960
üzenetére
Nincs mit
Ps4-en játszik? Ha felvesztek barátnak, tudok kárpotlásképp egy azt hiszem 7 meccsig használható
Ronaldót felajánlani -
szeby24
csendes tag
Na a mai volt a legjobb az idei fifában úgy érzem: community totsból jött Chiellini,nem eladható sajnos de megpróbálom beépiteni,majd 4.re meglett callejon is ,nem számitottam rá,mivel mindenki a dkt-t tolja de meglett!!
Supersub-nak ő is lehet alternativa.Majd egy bronz pakkból jött
egy tots Marriott is!! -
Szigma70
addikt
Ez a Gomez lap egy nagy csalás.
De nem azért, mert olyan jó. Semmi maradandót nem alkotott ellenem. Azaz még is.
2db 11-est.
Nem lehet ellene védekezni, mert olyan óvodás, 20 kiló stoplissal, hogy elfut mellette Chielló és a szele felborítja. Ha ilyen fizikumu egy játékos, akkor azt miért nem tolerálja a bíró, hogy egy normális csatár meg sem érezné azt, amitöl Gomez korházba kerül -
Szigma70
addikt
válasz
mamcsika1960
üzenetére
Sajnos nem

Annyit lehet tenni, hogy egy ujj regisztrációval ujrakezdi az egészet, mégegyszer végigjátsza a módot, akkor lesz uj Hunter kártyája
Vagy a FUT módban a megszerzett coinokból kell venni egy annál is jobb, szimpatikusabb lapot.
Sajnálom
-
mamcsika1960
újonc
Szép estét! Még uj vagyok itt kisunokám miatt léptem be! Kérdezni szeretnék valamit, hátha tud valaki segiteni! A problémám: a kisfiu végigjátszotta a The Journey módot és véletlenül az ultimate team-ban a kapott kártyát el quicksell-ezte. Most nagyon szomoru, nem-e lehetne ezt valahogy visszacsinálni?? Segitsetek kérlek, ha tudtok, nagyon fontos lenne nekem. Előre is nagyon szépen köszönöm a segitséget! További szép estét és jó játékot kivánok Mindenkinek!

-
lanikai
aktív tag
kellemes kis sweatfest volt ez a dkt, a döntőben még TOTY Kantéra is rá volt b*szva a training lap, de ennek ellenére is meglett Callejón. garantáltból
a féregBusquets jött, sentinel lappal nagyon jó Gullit sbc-be![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szigma70
addikt
Van egy sejtésem, de ne legyen igazam
A VB móddal a FUT nak annyi. Nem is tudom, érdemes e tovább a csapatfejlesztésbe idöt ölni.
Ezen mindenki gondolkodjon el
Aki a Futban , elért már mindent, a WL ben is jó, Prime R9-el meg Gullittal rohangál, annak nincs tovább kihívás benne, ezért VB módot akarja maxolni.
Aki a Futban még tudna hova fejlódni, az azért fog VB módozni, mert elölről lehet kezdeni, egyenlőbb esélyekkel, nem a fullos csapatok ellen,
Halandó embernek nincs ideje a 2őt eggyütt nyomni, ezért választani kell. Az ujdonság és a fent eméítettek miatt a VB lesz a nyerő.
Kiürül a Div, lehet a WL is, elgondolkodtatóAzt nem tudom, hogy a VB mód csak a VB végéig lesz e, vagy megmarad, ha megmarad és jó is lesz, akkor
sztem annál marad már mindenki. -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem az jön le, hogy nem átjárható, és sztem ez így van jól
-
gabesz82
őstag
Nem tudom volt-e már... World Cup mode
-
nyervi
aktív tag
válasz
arpo04
üzenetére
ezt mondom én is. hogy az SB kimondottan nagy segítség azoknak, akik a wl kvalihoz gyengék, mint én

Kristof_94 - igen! akkor gondold el milyen annak, aki nem is jut el a wl-ig. ma már 3x azt hittem végre megtörik a jég és meglesz. végigverekedem magam jobb csapatokon, mint az enyém...erre döntőben jön egy sima gold csapat Sané, Jesus, csoda Lingard és kivégeznek

-
MdewC
nagyúr
40K-ban cseréltem Savicot. Ennyit nem sajnáltam.
-
Szigma70
addikt
Amit én összeszedtem a VB módrol
Külön mód lesz, elölről kell kezdeni, mint az elején a FUT-ot.
Más játékos statok lesznek, akik dinamikusan változnak
Ha az elején veszel egy 81-es ST Löjjé Sutánt, ha továbbjutnak, vagy nagyon jól játszik, akkor lesz
egy pld. 85-ös NemIsOlyanSutád.
Sok SBC lesz, és külön VB Ikonok, Pld. Zizu
A Fut és a VB mód nem átjárható
Lesz offline és online része, hasonlóan a WL és SB hez
Az nem egyértelmü, hogy a meglévő coinból lehet e gazdálkodni, de valószinü nem, mert akkor nem lennének egyenlőek az esélyek.
Arról, hogy a chemek, csapatok hogy lesznek, hogy csak nemzeti gárdákkal lehet e menni, azt nem tudtam kiderítemi -
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Hat remelem nem lesz igazad. A mostani xbox csapatommal ez is kihivas... Szokasos forgatokonyv, 15-12 kapuraloves ellenfelnek 4 es a vege 2-3 neki.
-
törölt tag
Ezt olvastátok?
"All-New ICONS: FIFA World Cup Ultimate Team will feature some of the most iconic players from the tournament's history."
Kíváncsi vagyok kik lesznek.
-
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
szerintem meg annak, aki a wl selejtezőhöz még "kicsi", annak azért csak jobb ez így. pl. nekem. most ott van 2 nyerhető lap, persze hogy egyiket sem tudom megszerezni. gondolni kell az amatőrökre is picit

-
A guru
addikt
Atya ég ez a Gómez, DKT statok: 4 meccs 4 gól 5 assziszt (4 meccsből 3 rage quit volt). Jóban leszünk szerintem.

-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Legendason joval egyszerubb. Nem veszes megcsinalni es fogd fel gyakorlasnak 😁😉
-
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom ki találta ki ezt a 4 SB meccsért egy TOTS játékos dolgot, de elég szadista lehet. Már egyet is szenvedés végigjátszani nemhogy hármat. Legalább lenne mindegy a nehézség. Lőnék pár gólt, otthagynám, addig ennék vagy bármi más, de neeeem...

-
Szigma70
addikt
-
A guru
addikt
VB mód május 29. Ingyenes frissítés lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
grimmjow67
üzenetére
Igen van traitje és meglepően jó, bár én inkább Messivel szoktam.
Nézd meg ezt! Messi csak ennyire csavar jól.
-
A guru
addikt
Köszi mindenkinek!

-
grimmjow67
tag
Igaz, nekem a 87 es volt meg, de csak nálam volt minden csavarása gól? Azt hiszem traitje is van rá
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru
üzenetére
81 meccs, 104 gól, 55 asziszt. Csak online
Gyors, nagyon jól lö, főleg a befejezése jó. Először Hawkal játszott, nagyon jó volt, de egy Finisherrel már a 16-on kívülről is életveszélyes. A statok ellenére meglepően jól passzol a 16-on bellül. A helyezkedése miatt kimagasló a gólerőssége sztem. Hihetetlen jól megy tisztára, jól indul be, és amit lehet befejez.
A labda ragad hozzá, nem nagyon lökik el, és 2 meccset végigtól.
A másik nagy ereje, a feje, hihetetlen fejesei vannak, mind a szélről beadottakra, mind a szögletekre jól megy rá.
Ha szögletnél felé teszed, elé megy, és 70% gól.Nekem kb 150-ben van, sztem a mostani SBC árát simán, kimagaslóan megéri. Best-buy
Jahhh, és Agueróval párban életveszély, még az én kezemben is

-
ApaFarkas
csendes tag
Sziasztok sterling vagy zaha érdemesebb st-be , álítolag sterling benne lesz a következő totw-be , ez igaz ..?
-
A guru
addikt
Teszt következik: [kép]
-
A guru
addikt
Srácok prime Cresporól tudnátok írni pár szót, ezekkel az ingyen TOTS lapokkal viszonylag olcsón meg tudnám csinálni az SBC-t.
-
-
Z'Z"
őstag
Tudom, hogy rengeteg mérkőzést lejátszott már a kolléga, viszont az rengeteg. Én kb. most járok a felénél, viszont most elakadtam, azért is érdekelne a ct.
Eddig javarészt SB-t toltam, de az mostanra már játszhatatlan lett, legalábbis számomra.
Most egy hétig szüneteltettem a játékot, de sok változás nem történt.
Amúgy a Petit SBC-t akartam megcsinálni, már csak kettőtt kellene kirakni belőle, de megszívtam, mert nem jött a Scream boost.
Az éven lehet, hogy már nem is lesz?@A guru:

-
A guru
addikt
Na ebből a TOTS SBC-ből jött egy Süle.

-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én igen, azért is írtam hogy turbózott Messi
. Nekem bejött, és ugye olcsóbb is (igaz neked untr. Messid van). -
Digestive
veterán
1,5 millám van most coinban. A, terv h veszek 2-3 tots játékost. B, CR7 RW verziója. De bazz nem ment le max 10%-ot az ára 1 hónap alatt. Ez a tots időszak viszi még lefelé, vagy ezt az 1,3 misit már tartani fogja?
-
Kristof_94
nagyúr
Na én közben eladtam Fabinhot és TOTY Alvest, utóbbit 40k profittal. Most van 840k-m, de egyelőre csak 2 olcsó játékost veszek a 2 eladott pótlására. Amúgy TOTS Gomezt próbálta már innen valaki?
-
Aguinaga
őstag
Vajon a 86-os Gullit megér 690k-t?
-
Szigma70
addikt
Szerintetek mikor lesznek mélyponton az árak? Jövő hétvégén? Vagy hétfőn?
-
Aguinaga
őstag
A heti SB rewardból esett egy 86-os EFL LW TOTS, amit beraktam Community SBC-be, Gaya esett...mondjuk sokat nem tudok vele kezdeni, Serie A csapatban nem hiszem, hogy NIF Alex Sandro ellenfele lehet... RB-ként használható szerintetek?
Visszavettem SMS-t (88-as) közben 160-ért, ráadásul shadow lappal, a 87-est 170k-ért adtam el, tehát +1500-ban vagyok ezzel a tranzakcióval...
760k-m van, TOTS Gomezen is gondolkodtam meg valami ikonon, lehet, hogy beesik 200 környékére Alejandro?
Aztán lehet, hogy meg kéne várni a TOTS Serie A-t. TOTS SMS gondolom lesz vagy fél milla. -
dracox
addikt
Másnak is csak 30 pakkot jelenit meg a MY PACKS fül ha tegyuk fel van 50 db jatekon belul? Jelen esetben a community TOTS pakkot szeretném kinyitni animacio miatt, de mivel nem talalhato az elso 30 kozott igy sehogy sem hozhatom elorebb?? Gondolom az eladhatatlansaga miatt rakja a legutolsok közé...(webappon gond nelkul kinyithato persze)
-
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok, Nacho Fernández és Sergio Ramos 2 CB mögé De Gea-nak 10-es chemistry-je lesz négy védős felállásban?
-
Kristof_94
nagyúr
Nagy kő esett le a szívemről! Elértem a kitűzött célt 2 meccsel a vége előtt! Azért is nagyon fontos volt ez, mert májusban az egyik hétvégén "wellnessezni" megyünk a Balatonra és akkor ki fogok hagyni egy hétvégét, így esélyem sem lett volna. Bár vasárnap este még megoldhatom a 25 meccset.

Az újakról annyit, hogy Dani Alves jól passzol, gyors, de a védelemben nem igazán jeleskedik a magassága, ereje miatt. Fabinho pedig nagyon jó CDM, baromi jól szűr, ajánlom kipróbálásra! Én most eladom őket, de Fabinhot egyszer lehet visszaveszem. Holnap vajon lesznek promo csomagok? Az eladás miatt kérdem! -
getdizzy
aktív tag
Almomban sem gondoltam volna hogy kijon a packbol.. erre..
Mivel untradable, ezert megtartom de sajnos nem tudom beipiteni..
De valljuk be az elso meccse a WLben 3gol 1gpsz es a 115.percben meg max staminaval korbemotorzta az ellenfel vedoit
Lehet elso perces csere lesz belole ha igy folytatja -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De IG visszalépés?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)