Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem tudom betenni sajnos, kellene egy ikon CB, vagy spanyol hozzá.
-
A guru
addikt
Köszönöm a gratulációkat! Ha volt hétvége az elmúlt hónapok során, ahol nem vártam elitet, akkor ez az volt, mondtam is, hogy egy sima 26 win kell a havi elite 2-höz, nem is vágyom többre. Meg is lett a 26 win, de maradt még 3 meccs, mondom ez annyira nem is lehetetlen. Az utolsó meccsen büntetőkkel egy hihetetlen ügyes player ellen sikerült nyernem, de ez már kijárt én úgy gondolom.

Digestive kedvéért a részeredmények: 10/9->20/15->30/22->40/29

Ezzel viszont szépen meg is cáfoltam a délutáni kijelentésem, miszerint Agüero nem elite szintű játékos, hát de.
Baromi jól játszott az egész hétvége folyamán, Neymar túl az 1000. találatán a klubban [kép] , Thauvin a csendes gyilkos, Vieira-Blanc a betonfal középen Telles-Rijkaard-Kolasinac hihetetlen jól együtt működtek, De Gea védte amit egy ember védeni képes. DE aki az én szerencse játékosommá avanzsált az nem más, mint Moses, mondtam, hogy tavaly mennyire szerettem, mondom üsse kő megveszem, max bukok pár 1000 coint, felejtsétek el az összes RB-t, őt vegyétek meg!Az elit csapat: [kép] [kép]
TRIPLA elite lett a héten:SB Elite 1
WL Elite 3
WL havi Elite 2Folyt köv májusban.

-
kiserik
senior tag
Nekem egy tüdőfejű Bukfenc jött
Mehet majd valami SBC-be. Nem baj, Giovinco eléggé discont áron megy PC-n, 100k alatt tuti vétel 
Ez a tervezet ingame.
-
Szigma70
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Én is, csak a gyerek még nem alszik

-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nahh, kinyitottam
Mondom elöbb nyitok valami pakkot, had jöjjön a fos, erre kisétál Chielló maga

Ekkora mákot, még sose nyitottam semmit
Szólok a gyereknek, nyissa Ó a TOTS pakkot, rányom, csillan, erre megint kijön Chielló mester
Duplán adta vissza az EA, hihetelen, hogy ekkora mákom van

-
Ragnar17
tag
De utálom,hogy ennyira érzékenyek a gombok..most nem tudok packet nyitni, mert a transfer targeten lévő 84-eseket nem tudom hova rakni..pedig megnéztem volna mit nyitok ebből a tots-os csomagból :/
-
Szigma70
addikt

De ha már...
Petit jó CM? Csak a 88-asban gondolkodom
Én is megcsináltam az SBC-t, az ingyen laphoz kellene még 1 meccs, de lusta voltam bekapcsolni a PS-t,
Inkább lőttem egy 85-ös akárkit 25be, így gyenge csapat is elég volt.
Nekem mindegy, hogy Chiellini vagy Fabinho jön, nem fogok fanyalogni
-
Ragnar17
tag
Ilyen gyorsan se térült meg még befektetésem idén..
majd ha újra discard áron lesznek a Tots-ok, venni kell...sokat..többet..még ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Még semmit, mobilról csináltam meg, majd gépről akarom kinyitni, hogy lássam ahogy kisétál Chiellini.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az offline meccseket kegyetlenül unom, ráadásul world class szinten a 4 győzelem elég sok próbálkozásból jönne össze nekem. Meg így időm se lenne nagyon rá, hogy csak 1 napunk van megcsinálni.
Akinfenwa köré meg magasabb rating kéne, nem tudtam volna kirakni a szintén minimáláron vett gold lapjaimból.
-
peetie1
aktív tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
De bakker a fórumot meg olvasod, írtuk itt páran, hogy venni kell

-
peetie1
aktív tag
válasz
Digestive
üzenetére
Én meg a 83-84es goldokat vadászgattam inkább, erre azok pont nem kellenek. Na de majd eljön annak is az ideje

Fifaisshit: ennél biztosabb befektetés nincs, mint discard ár közelében venni IF-et, TOTSot, bármit. Ha nem jön be legrosszabb esetben quick sell max 500coin bukással...
-
törölt tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nincs ingyen TOTS-om, az egyik eladhatót áldoztam be.
(#24657) Kristof_94:
56 acceleration, 40 jumping -> szerintem sbc-be menjen... -
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Azért az MC-t is csináld meg, ha már az EFL-el kezdted
Bocs semmi, rosszul olvastam

Más: 34-ért viszik a 20ért vett TOTSokat. A 83+osokat nincs is szivem eladni

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
En nem vagyok box közelbe de weeklys ingyen rewardbol csinalom majd meg az tuti

SBben 4gyozelem legendáson sima csiga
Akkor pláne nem buksz semmit
Tartsd meg Sulet mindenképpen
Amúgy ez most nagyon lefogja vinni a Community TOTs arakat

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Eisa vagy ki a tököm, aki a 125k csomagból jött...

Mondjuk most nem tudom mi legyen ezzel a Sülével. SBC-be menjen? -
nyervi
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
87-es Robertson. majd valamibe jó lesz

-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Courtois
Pont jó lesz a bpl csapatba. -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem olyan rossz pláne ha kell majd nagyobb ratinges tots sbcbe vagy igazából akarmibe jó ingyen ismét

Remelem ingyen tots jatekosbol csináltad

-
törölt tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Tényleg az, főleg annak, aki vett időben discard áras TOTS lapokat. Én csak 7 db-ot vettem, de lehet fel is használom mindet, ebből a most consistent sbc-ből nem nagyon lehet rossz lapot húzni.Ja, hogy csak egyet enged?

-
Kristof_94
nagyúr
Ki mit nyitott? Nekem egy TOTS Süle jött. Nem olyan nagy durranás, de szerintem egész jó!
-
kiserik
senior tag
Használja itt valaki a 91-es De Gea-t? Ő is el lett rontva, mint Martial up lapja és a régi jobb? Olyanokat lepkézik, amilyenek még nem láttam. Bagovic hozzá képest stabil volt.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Csak egyszer engedi, de nem baj mert pont 1db TOTS-om volt.

-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljesen korrekt feltételes sbc jött

-
Kristof_94
nagyúr
Elvileg most jönni fog valami SBC, simán lehet hogy a garantált TOTS-os.
-
dudu5130
őstag
7/10 meg van a Silver 2 és a köv heti kvali. Nekem több nem kell. Ha este lesz még időm lejátszok pár meccset de ma nagyon szivatós a game. Az AI teljesen megbolondult, rosszul helyezkednek és passzolnak az embereim. Kín szenvedés volt ma ez a 3 meccs.
-
readonly
csendes tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Az oké,hogy kevés a tudásom. Jó lenne tudni , miben kellene javulnom...
-
A guru
addikt
Hashtag Ryan statjai TOTS Gómezzel WL-ben: 36 meccs 30 gól 23 assziszt. Nincs több kérdésem.

-
Csokipuding8
tag
válasz
readonly
üzenetére
Ugyanez van velem is amit leírtál. Sőt, döntőig nem jutottam még el egyszer sem... Azt tudom hogy hajlamos vagyok a szép játékra törekedni a hatékonyság kárára. Nem használok glitcheket, mindig próbálom változatosan nyomni. Az offline nem releváns sajnos. De a statisztika ordítja hogy miért... nem elég a tudásunk. Ugyanis innen többnyire azok wl-eznek, akik online div 1-2 esetleg 3-ban mozognak. Valahogy mindig kipergek, pedig már csak a számok törvénye alapján be kellett volna jutnom egyszer. Na mindegy, én nem erőltetem már egy ideje

-
Ragnar17
tag
Akit már nem érdekel a játék, vagy annak veszi ami valójában ( egy viccnek
) az nyomja Akinfenwa lapjával..jó móka
beraktam egy félidőre, vágott 2-őt..esküszöm jól fejez be 
-
readonly
csendes tag
Valaki tolna velem boxon holnap pár meccset és elmondaná utána mit csinálok szarul? SB elite 3 ,de mindig marad benne 10+ meccs és közel az elite 2, viszont wlre nem tudok kvalifikálni sehogy sem

-
sz_abika
addikt
Miért nincs KIBSZOTTNAGY TELIHOLDKOR, scream upgrade? Hihetetlen banda...
-
nyervi
aktív tag
válasz
Dezsőbá
üzenetére
nálam a kontrolleren (egyiken külön gomb volt, a másikon csak hosszan kellett nyomni egyszer a "nagy gombot") amivel át lehet állítani a kontrollert a játékhoz? állítás előtt nekem sem működött rendesen a fifában, de átállítás után ugyanaz a kiosztása, mint egy xbox360 kontrollernek és teljesen jól működik
modflow - az 17-es topicban lesz
-
Szigma70
addikt
88-as Petit használja-ta valaki? Milyen CM lenne?
Vagy 86-os Vieira?86-os Gullitról itt lebeszéltetek, bár az összes mérvadó játékosteszt ajánlottnak minősíti
-
Expendable
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Belépsz az ea accountodba és ott a security menü.
Az app meg a google authenticator, de leírnak mindent a menüben lépésről-lépésre. -
modflow
veterán
Anno láttam excel listát, hogy kik milyen néven/platformon fifaznak. Ezt hol találom?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Expendable
üzenetére
Ezeket hol állíthatom be? Illetve mi ez az app?
-
Expendable
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
3 féle mód közül választhatsz:
- email
- sms
- autentikátorEddig nekem sms volt, de most felraktam az autentikátor appot.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Valaki?

-
Kristof_94
nagyúr
Srácok! Origin accountot, hogy tudom biztonságosabbá tenni? Fenyegetett valami ukrán gyökér, lehet fel akarják majd törni.
PL. sms megerősítés? -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is felé hajlom, jövöhét pénteken vagy szombaton eldurrantom majd a pakkjaim, remélhetőleg esik valami jó és akkor egy ikon/TOTS CB-re is lesz keret.

-
Sanyyka
aktív tag
Nálatok működik a web app?
-
Dezsőbá
csendes tag
Üdv
nekem most lett meg a játék, teljesen kezdő vagyok, Thrustmaster gamepaddal játszom - pc - egy dolog nem igazán világos az irányitásban, az a cselezés, az melyik gombbal történik? -
A guru
addikt
Itt is van 2 elképzelés a jelenlegi csapat ([kép]) továbbfejlesztésére
1. [kép] Agüerot váltja Gómez, ez kb. 150k ráfizetés, ezen kívül minden maradna a régiben.
2. [kép] Blanc helyett Fabinho, Agüero helyett Gio, Kolasinac helyett visszajön Maldini, ez egy költségesebb megoldás lenne, Maldinit nagyon szerettem, szívesen látnám újra, viszont Fabinhonak az a Med/Med WR-je nem tudom jobb lenne-e CDM-ben mint Blanc High/Med WR-je. -
-
Szigma70
addikt
Kell jobb?

-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Minden ki-ki meccsemen kikaptam, lassan a Silver1 felejtős..hat akkor még en mit mondjak
Hernandez mindent kihagy, minden drivent kapufara tesz kb es Delpi se az igazi. Az ikonok nagyon visszaestek, gondolom EAids szeretne ha vennek TOTS pakkokat

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen6 16" 4K+ OLED érintő i7-13700H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
- SAMSUNG 980 500GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Samsung Galaxy S10 - 128GB Fekete
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Maddison

Baromi jól játszott az egész hétvége folyamán, Neymar túl az 1000. találatán a klubban

Mehet majd valami SBC-be. Nem baj, Giovinco eléggé discont áron megy PC-n, 100k alatt tuti vétel 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)