Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Kivételt képez ez alól Fernandinho. Őneki mondjuk az if lapja is jó sztem, de ez a tots nagyon beteg. DEF, PHY alpból is rendben van, úgyh egy Hawk lapot raktam rá, h gyorsuljon kicsit és lőni is merjek vele, ha úgy alakul! Szerintem hibátlan!!! Meg merem kockáztatni, h ő hozza a lapra írt értékeket!

-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ikonokat ne hasonlíts semmilyen spéci laphoz, IG egyszerűen az ikonok teljesen máshogy működnek mint “kéne”. A speckó lapok főleg a TOTS-ok a statok alatt teljesítenek, remek példa rá Gómez.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem gondoltam volna, de a statok mintha csalókásak lennének. Nagyon darabos volt,illetve igen, az SM, WF, de főleg a WF volt nagyon nagy hátrány nála.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Sanét próbáltam, hulladék volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Te jó Isten, összehasonlítottam Crespot TOTS Sonnal, hát nem kellett volna, majdnem leestem a székről!

Tényleg jól mondtam, hogy igazából elértéktelenednek majd az ikonok az első komolyabb TOTS brigádnál. Mondjuk ami durva, az a Son körüli hype. Sanénál gyakorlatilag csak lövésben jobb valamivel, de ezen a szinten az is elenyésző, viszont a koreai PC-n majdnem 400k-val drágább. Jó persze a WF / skill sokat jelent, de akkor is.
Mondjuk egy ilyen csapat mennyire lenne jó brigád?
-
sz_abika
addikt
Petit próbálta már valaki nem vedekezoleg használni? 4-2-3-1ben sokszor elhalnak a passzain a támadások, kéne rá egy catalyst, hisz védekezni shadow nélkül is tudhat..
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi srácok, kedvesek vagytok!

Mahrezről meg annyit, hogy nem ST-ben meg CAM-ban kell próbálgatni. Be kell rakni CDM-be!

Amúgy tegnap megcsináltam ezt a ligás De Bruyne-t, lehet vissza kellene majd állni BPL-re? Próbáltam összehozni Crespoval és Messivel de nehézkes volt. Ér annyit egyáltalán a srác? Vagy menjen majd később valami ikon sbc-be?
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez nem egyszerű, tudom mit mondasz. Ha ennyire nem élvezed a munkád akkor válts, ne dolgozz 12 órában például. Tudom könnyű ezt mondani, de hidd el én is voltam ilyen cipőben. Túl rövid az élet ahhoz hogy szenvedjünk, ne törődj bele, ha nem élvezed a munkád, az életed. Nehéz persze elindulni az életben, nem is nevetve jön az ember világra, ilyen amikor már meg kell keresni a saját kenyeredre valót is. Az egyetemista élet sajnos nem tart örökké, hidd el akkor mindenki egyetemista lenne
. Szóval fel a fejjel és előre, nem ismerlek de értelmes, normális srácnak tűnsz úgyhogy nem lesz gond. -
Digestive
veterán
válasz
A guru
üzenetére
Kolléga te biztos Mahrezt vetted meg?
Nálam 5 meccs alatt annyira eltünt, h már kezdtem arra gyanakodni, h nem is raktam be a kezdőbe!
Azt se tudom rá mondani, h rossz lenne, mert talán ha 10x ért labdába.
Annyira rosszul helyezkedik, h nem bírom megjátszani. Nálam 4-2-3-1-ben RCAM és hawk van rajta. Nálad? -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Való életben nem ismerlek ugyan, de a fórumon lévő írásaid alapján egy rendkívül jóindulatú srác vagy. Ne stresszelj rá ennyire a dolgokra, és minden jól fog alakulni!

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Persze vágom, igyekszem élvezni az életet!

Sajnos a munkám miatt sokszor kevés időm van, mert 12 órában dolgozom, de azért igyekszem beosztani. Kicsit lehangoló, hogy tavaly nyáron még büszkén feszítettem, hogy megszereztem a diplomát most meg kicsit a padlón vagyok, de tudom majd lesz jobb! Bocsi, néha ezért is vagyok egy kicsit túl negatív.
Digestive: Jónak jó, de van akiért/amiért lemondanék róla!

-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Teljesen déja vu érzésem van, mintha ugyanez elhangzott volna már tavaly is
Kristóf az ég szerelmére élvezd már az életet és a játékot, de ha csak a Fifa nélkül megy akkor inkább hagyd a francba. Alig szóltam hozzá idén, de szoktalak titeket olvasgatni(kis berögződés
) és folyamatosan szenvedsz. A többieknek is van gondjuk a játékkal, nyitásokkal stb., de nem ennyi és nem ilyenek. Ez egy rohadt játék virtuális tartalommal, bakker ha egy csaj eléd térdel azt nem adja vissza semmilyen Toty CR meg 40/40-es WL
Lehet szerintem szeretni ezt a játékot is, csak el kell fogadni, hogy egy arcade, glitches, scriptelt game és nyomatni, rájátszani a hibáira és megpróbálni minél többet nyerni, úgy hogy közben élvezed.
Na ennyi lenne a mai nagy bölcsességem(már kismilliószor leírták előttem ezt Neked tudom, csak kikívánkozott belőlem). -
kiserik
senior tag
Emberkék! Az üres helyre keresek csatárt. Nemzetiség, liga nem számít, bárki lehet (lehetőleg Barcás ne legyen
). PC-n olyan 400k a plafon. Ki mit ajánl? (alapból Sessegnon-t szántam oda, de jött az ötlet, hogy CM-ben talán hozná Willian brutális játékát
) -
dejvid8
őstag
91-es Agüero után mekkora előrelépés lenne a 92-es? Vagy akkor már megérné a 93-ast?
-
nyervi
aktív tag
megint nem lesz semmi sbc?
-
dudu5130
őstag
Tegnap 4/4 mikor abbahagytam. Mondom 4-5 meccsből meg lesz a7 win aztán mehet a szieszta. 13 meccs kellett a 7 winhez, de hihetetlen miket nem adott ellenem a gép. 2 vereségre mondom azt, hogy jobb volt és tényleg hengerelt ellenem. Na mindegy, meg van az autokvali a többi nem számít.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
Akkor gondolom neked is kedvezett a játék! Pedig annyira éltem az új csapatot, az első 5-6 meccsen nagyon mentek, Puyol is király volt, De Gea nagyokat fogott, azóta lejtő szóval Puyol és Fabinho is ment eladásra. Mérgemben el is nyitottam az összes pontot, de majd talán pótlom ha lesznek liga pakkok a Serie A-nál, ha nem meg tojom le!

Bár sört nem iszom, de a többi elfoglaltság jöhet és csinálom is, de nem eleget!
-
sz_abika
addikt
Napi találós: ha a vedoid, TOTS Chiellini es IF Manolas, akkor a kapuban lévő gold Begovic, hányszor több driven shot védést fog bemutatni mint amennyi a chemje?

-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
En egy hete nem fifazok, helyette vezetek, csajozok, sorozok, erdemes valtani

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére
De mindegy, felejtsük el, most úgy sem tudok higgadtan gondolkodni!

Talán holnap még lejátszom a maradék 11(?) meccset, de lehet szüneteltetni fogom a WL-t egy ideig, legalábbis megpróbálom. Egy csomó időt, energiát pénzt ölök a folyamatos fejlesztésbe, erre 5/1-ről 6/8-ra húz le. Nem kellene ennyire komolyan vennem, nem érdemes. -
A guru
addikt
Nem akarom elkiabálni, de Blanc megteremtette az egyensúlyt a csapatban, Pogba is elkezdett működni, és ezzel együtt az egész védelem is, ez a Mahrez pedig fantasztikus, 8 meccs 10 gól 5 assziszt, ezzel 8 meccsből 8 winnel meglett a div 1 győzelem szerintem egy óra alatt, tényleg zseniálisan jó volt most a team.

-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem is csak szivat. Védekezésben szinte az összes ember váltásom rossz, spori akassza meg a támadásaim azzal, hoyg feltartja az emberem és hasonló. Lehet még a 7 győzelem se lesz meg mert nincs undorom játszani.
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tenyleg sokat panaszkodsz, altalaban ugyanazokkal az indokokkal. Te is tudod, hogy ilyen a jatek. Azt meg zarojelben teszem csak hozza, hogy par hete mikor wlben osszekerultunk, valamelyik golom utan csunyan ramentel az akkori szelre le es beadom kickoff glitchre csak nem jott be, szoval ovatosan a kijelentesekkel, hogy X csak ezt tudja es azert nyer, Y meg azt es azert...

-
Ragnar17
tag
válasz
A guru
üzenetére
Gondoltam én is hasonlóra..de ennyire nem lehetnek elvetemültek, ennek az árából, elég sok játékost meglehet venni, kipróbálni..nyilván nem a legjobbakat, de azért na

Mostani áron egy 86-os squad több mint 100k, plusz két tots, 200 körül van..és akkor még nincs itt az sbc körüli hype. Egy 85-ös és két totsal kiegyeznék én..

-
Kristof_94
nagyúr
Na én most hagytam ezt abba!

Az előbb az első félidőre 2 perc hosszabbítást adott, ami eltartott legalább 10 játékbeli percig, egészen addig amíg az ellenfél gólt nem lőtt, utána lefújta!
Mennyire korrekt!
-
Ragnar17
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
A keddi communitys sbc-nél 50k-ért adtam el, amiket 30-ért vettem..lehet igazad lesz, és mostmár nem megy annyira, de azért megpróbáltam

Bízok benne, hogy fog annyi érdeklődést kiváltani a PL, mint egy community..főleg ha esetleg két tots kellene bele.
-
MdewC
nagyúr
Megcsináltam ezt a retek mm-et.
5 pakk, 4 vékony, 1 db 83-as Gio. Ennyi.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dudu5130
üzenetére
Igazából engem se kellene, hogy érdekeljen, mert 1 hétvégét ebben a hónapban úgyis kihagyok. Nagyon felmérgelt, elnyitottam az összes összegyűjtött pontot pedig a Serie A-ra tartalékoltam de már elegem van... 3db 2,5k-s csomagból MOTM Navas, Hero Rolando meg 2x a PSV-s IF, kb. ennyi.
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha calcios csapatod van, Cancelot próbáld ki jobb hátvédben. Én eddig nem találtam nála jobbat. Cr-t és Ronaldinhot is olyan sallang mentesen szerelem vele, hogy öröm nézni. Én most akarok neki állni a tegnapi 4/4-em után. 7 winre hajtok, hogy legyen meg az autókvali a többi engem nem érdekel.
-
Kristof_94
nagyúr
5-1-ről 6-8-ra módosult a WL eredmény.

Tényleg nem szabad rare goldnál többre költeni, mert az utolsó meccsemen is az ellenfél TOTS Giovincoja szerelgette meg lökte fel a játékosaimat, 49-es erővel.

-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Este leszek csak, kb 9 körül. Ha jó neked, akkor persze. Bár inkább sikerélményt szeretnék az új csapattal, mint kudarcot, de azért csapathatjuk!

-
pepe0807
csendes tag
https://www.futbin.com//18/squad/5065069
srácok tegnap sikerült nyitni egy Mahrezt és Sterlinget, ebbe a felállásba szerintetek használható lenne a két úriember vagy csak egy maradhat??
1 meccset volt időm letolni de mindkettőbe volt ami nagyon tetszett.... -
Digestive
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintem jövőhéten okés, most nem menne, mert kiéget ez a sok gyökér a WL-ben!

Most Coman szerelgette a 16-oson belül a támadóim, próbáld ki, brutális védelmi képességei vannak!
-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ha van kedved majd tolhatunk pár meccset

-
Ragnar17
tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Azért hogy eladd

-
dudu5130
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Te PC-n tolod igaz?
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akinek van TOTS / TOTY/ Prime Ikon lapja, az már nyomorék?
Akkor drag back , drag back-elj te is , ha szerinted ennyi elég a győzelemhez.
Veszíteni is tudni kéne.
-
Ragnar17
tag
Tots lapokat senki se vásárolt az sbc-hez?

-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nálam is várakozik kb 20db Pepe!

-
Kristof_94
nagyúr
Tegnap úgy hagytam ott a játékot, hogy 6 meccs 5 győzelem, ma 3 meccs 3 vereség. Mindenkinél tots De Gea és BPL lapok, TOTY, prime ikonok, CR, mindenki... Rák az egészbe... Nyomorékok. Drag back, drag back, drag back, ennyi a játék.

-
A guru
addikt
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Most akár egy 87-es squadot is ki tudok rakni TOTS lappal/lapokkal.

-
-
elod22
senior tag
Sziasztok!
Nagyjából kész a csapatom. Középpályától felfelé nem nagyon változtatnék, mivel ott sok a volt Milan legenda és Giovincon kívül ragaszkodok mindenkihez. Eddig Puyollal nagyon elégedett vagyok, Gaya untreadable, de eddig jobban muzsikál mint Alex Sandro, úgyhogy maradna ő is. A hátsó alakzatban egy TOTS Otamendi és 91-es Ge Gea mekkora előrelépést jelentene Chiello és Handa helyett? Megéri szerintetek a csere? -
MdewC
nagyúr
válasz
A guru
üzenetére
Nekem nagyon szuper volt tegnap este, de kevesebbet toltam mint Te.
Az komoly amit mondasz. Mármint Pogba. Most direkt megnéztem Savichoz képest. 600K difi és csak gyorsabb és mozgékonyabb. Viszont lövésben és defben jobb Sergej, passz és fizika kb ua.
Most tots Sont meg Neymart néztem még, de nem cserélek.

Kár, hogy Mahrez bal lábas, tetszene egyébként.
-
A guru
addikt
Ha valakinek van 1 millája az semmiképp se költse el erre a 91-es Pogbára, nem azt mondom, hogy rossz, de ha nem lenne eladhatatlan simán visszahoznám a helyére Blancot.
Megvettem 93-as Agüerot, ő sem az igazi egyelőre, bár a gameplay borzalmas ezen a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Lego replika Tokyo 20051 építőkészlet doboz nélkül
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kristóf az ég szerelmére élvezd már az életet és a játékot, de ha csak a Fifa nélkül megy akkor inkább hagyd a francba. Alig szóltam hozzá idén, de szoktalak titeket olvasgatni(kis berögződés
). PC-n olyan 400k a plafon. Ki mit ajánl? (alapból Sessegnon-t szántam oda, de jött az ötlet, hogy CM-ben talán hozná Willian brutális játékát