Hirdetés
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
gabigyerek
üzenetére
Totál nem. Ez teljesen random szvsz. Sőt, sokszor akinek kisebb rating-es a csapata, sokszor jobban is tolja. Szóval nem a rating számít, sztem, csak van egy olyan fétisem, hogy a magasabb rating nagyobb "random belenyúlásokat" magyarul "hendit" kaphat, de ebbe bele se menjünk, nem is akarom, hogy bárki belemenjen, lerágott csont, meg amúgy mostanában nem is találkoztam a jelenséggel, csak néha furcsa a sok kapufa, meg a "fura" bekapott gól... De ennyi.
Aki tud, az előbb utóbb "elnyeri méltó büntetését" valamelyik fenti DIV-ben.

LEDYGY: Sztem nem sokkal ügyesebb, mint Abate, egy próbát megér, FPatrik kolléga nagyon dicsérte.

Ne értsetek félre, UP Peres is mérföldeket ver Abate-ra támadásban, nehezen is tettem ki, csak Őt a tankok elkapálják és pluszban fejelni sem tud. Amikor nála van a labda, akkor biztonságban érzem, Abate-nál nem. Tegnap utóbbi még egy öngólt is összehozott. De védelemben nálam jobban teljesít, a böszmék ellen is, ezért most Őt tesztelem, egyelőre a védekezés miatt marad...

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest