Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz gabigyerek #14108 üzenetére

Totál nem. Ez teljesen random szvsz. Sőt, sokszor akinek kisebb rating-es a csapata, sokszor jobban is tolja. Szóval nem a rating számít, sztem, csak van egy olyan fétisem, hogy a magasabb rating nagyobb "random belenyúlásokat" magyarul "hendit" kaphat, de ebbe bele se menjünk, nem is akarom, hogy bárki belemenjen, lerágott csont, meg amúgy mostanában nem is találkoztam a jelenséggel, csak néha furcsa a sok kapufa, meg a "fura" bekapott gól... De ennyi.

Aki tud, az előbb utóbb "elnyeri méltó büntetését" valamelyik fenti DIV-ben. :DDD :R

LEDYGY: Sztem nem sokkal ügyesebb, mint Abate, egy próbát megér, FPatrik kolléga nagyon dicsérte. :K

Ne értsetek félre, UP Peres is mérföldeket ver Abate-ra támadásban, nehezen is tettem ki, csak Őt a tankok elkapálják és pluszban fejelni sem tud. Amikor nála van a labda, akkor biztonságban érzem, Abate-nál nem. Tegnap utóbbi még egy öngólt is összehozott. De védelemben nálam jobban teljesít, a böszmék ellen is, ezért most Őt tesztelem, egyelőre a védekezés miatt marad...

:R

Új hozzászólás Aktív témák