Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rypejakten
    addikt

neked meg Garszának:

kb. hatmilliószor tettétek már fel UGYANAZT a kérdést - "én felejtettem el játszani, vagy mivan?"

nem.

NEM.

de ezt Ti is ugyanolyan jól tudjátok. több száz, ezer meccs van már mindkettőtök kezében. a linkelt videókból illetve Garsza ellen játszottam is, kiderült, hogy mindketten kicsit brusztolós, erőfocit játszotok, ami arra épül, hogy ha az ellenfél hibázik, előreverdesitek a csatárnak a labdát, az meg majd bevarrja. védekezés, főleg mezőnybeli szerelés borzasztó ritka.
    ha a hendi, ami egy létező dolog, csak egy pöppet kuszálja össze az erőviszonyokat, lényegében nincs védelme egyikőtöknek sem, úgy mennek át a középpályán, és gyalogolnak be a kapuitokig az ellenfelek, mint a kés a vajon.
    namármost, hiába lőttök gólt, gólokat, ha többet kaptok, vereség lesz belőle.

és miután egyikőtök sem úgy tűnik, hogy képes szünetet tartani, ideges fejjel (hozzáteszem, ki ne lenne ideges, amikor beüt az igazi, hamisítatlan EAIDS) mentek bele újabb meccsekbe, amiből vereség, majd több osztály zuhanás lesz.

konklúzió: elkerülhető lenne csomó fölösleges vereség és bosszankodás, ha néha tartanátok legalább pár óra, vagy 1-2 nap szünetet.

ez nem kioktatás vagy gonosz odaszúrás, ne is vegyétek annak, csak egyértelmű, hogy pszichikai okok játszanak közre ezekben a mélyrepülésekben.

Új hozzászólás Aktív témák