Új hozzászólás Aktív témák

• fpatrik17
    senior tag
    válasz Tomenko üzenetére #12634

Zsír, jó tudni, hogy innen játszottam két emberrel is. Update óta nem játszottam és ez valami teljesen más. Konkrétan újra kell tanulnom játszani, meg összetákolni a nekem megfelelő custom taktikot :D Ennyire nem hergeltem fel magam mióta kint van a játék. A támadás jobb lett, az erős passz OP lett, az indított löbbölés csatároknak is kapott jócskán upgradet, de ez a védekezés... Te jóisten. Update előtt mecsenkénti 1 kapott gól, vagy az alatti átlagom volt, most simán rommá vernek 1. osztályban. Hú de meg kell szokni ezt még.... bleh. Köszönöm a játékot, kár hogy nem emlékszem mikor melyikőtök volt, majd vegyük fel egymást, aztán játszunk még, ha ráéreztem erre az "új" gameplayre. Kritikán aluli a játékom jelenleg :W

rento: 1. osztályban idényekben meg UT-ben is. Amúgy alapvetően nem sokhelyzetes focit játszok, általában addig cselezek még csak a kapus van, ott meg nem sok kapura lövés terem 1 lövés 1 gól kb :D
    Próbáltam tesztelgetni a nyomorult gameplayt, de ez valahogy nagyon nem fekszik még. Neked is köszi a játékot!

Egy Bendihun nevű user is szarrá vert, ott éreztem hogy mára ezt hagyni kell. Majd adok még egy-két esélyt ennek az új gameplayes Ultimate Teamnek, de lehet visszabújok sima Season-be, ott röhögve jönnek a meccsek 1. osztályba update után is. Teljesen leamortizált most ez az UT mód... :( :C

Új hozzászólás Aktív témák