Új hozzászólás Aktív témák

• Sziasztok!

Olvasva a hozzászólásokat szeretnék én is néhány gondolatot megosztani veletek:

- A hendi hitvita már ezer éves dolog, bizonyos időközönként újra és újra fellángol. Én a hendit elismerők táborába tartozom. Igenis vannak olyan meccsek, amelyekbe belenyúl a program, ha tetszik ez ha nem. Én elég régi Fifás vagyok már, igaz az online Fifázásba úgy 4-5 éve kapcsolódtam be.

A fő gond az, hogy a season és a Fut bajnokságban is túl nagy jelentősége van a forma ingadozásának, ha nyerő szériát fogsz ki, akkor tiéd a világ úgy mint Al Pacinónak a Sebhelyesarcúban. Ha pedig szopóágra rak a gép, akkor úgy jár az ember mint ahogy Al Pacino járt az említett film végén...(aki nem látta annak nem magyarázom, bocsi) Példának okáért nem jönnek a passzok, stb. Tegnap volt egy meccsem a PC online bajnokságban. Már az első 20 percben lehetett látni, hogy vért fogok izzadni, az istennek nem tudtam elsőre szerelni, a játékosaim pedig bármit csináltam messze álltak az ellenfél játékosaitól. A vége 2-2 lett, aminek örültem, mivel ez ennyire volt elég. Továbbmegyek: szerintem igenis látszik az amikor valaki tényleg tud játszani, vagy csak a gép tolja. Volt olyan meccsem a hétvégén(online season cup)hogy 5-4-re szoptam egy fogalmatlan gyerektől, az 5 góljából 3 távoli bomba volt(életszerű). Éreztem , hogy elég rossz játékos, amúgy 1-4-ről felálltam 4-4-re aztán a hosszabbításban buktam el a meccset. Ilyenkor mindig megnézem, hogy a folytatásban mit játszik, az esetek 90%-ban az szokott lenni ami történt, bukta 4-0-ra a döntőjét szegényke, ott már gondlom nem tolta a gép.
    A hendi tagadóknak annyit mondanék, hogy abban viszont nekik is igazat kell adnom, hogy sokszor olyan dolgokat is ráfogunk a hendire ami nem is biztos, hogy amiatt van. Hátul eladott labdák, kirongyolás a falból a középső védőkkel, stb.

Amúgy a "picsogás" részhez annyit szólnék hozzá: mindenki azt ír le amit akar, na persze a jó ízlés határain belül, én évekig nem FUT-oztam és nem kereskedtem, mégsem picsogtam amikor a hsz-ok 80%-a arról szólt h így SIF akárki vagy hogy mennyi egy fogyóanyag. Egy dolog amit hiányolok h kevés a játékkal kapcsolatos hsz, észrevétel. Pl: Kirúgásnál hogyan tudod odafejelni a középpályán álló játékossal a labdát úgy, hogy a csatárodhoz menjen és ne fejelje le az ellenfél, stb.

UFF!

Új hozzászólás Aktív témák