Új hozzászólás Aktív témák

• tigomigocika

senior tag

válasz thebigK #11667 üzenetére

Azért csak kierőszakoltam :))

Jelenleg ezzel a kerettel vagyok képes feljutni a div2-be és leesni a div7-be is :W

Ma örömmel nyugtáztam ,hogy Pato ott van a Chelsea csapatában,be is cseréltem, de sajna a gól elmaradt...igaz ez frendly meccs volt eger18 kollégával toltunk párat az ultimate team bajnokink után...
    Ezek szerint most hogy kína beindult az igazolások terén(bár nem tudom honnan van a pénzük a klubboknak mivel kína a gazdasági összeomlás szélén áll a bankok miatt, egyesek szerint 4x akkora lesz a baj mint volt 2008-ban a gvv-nél...)akkor a chemet baxhatjuk?????
    Nem szeretem látni ha az adott csapatomban piros a kis vonalka...legyen narancssárga vagy zőőőőd :C

Jó látni amúgy hogy itt a fórumon nyitnak jó pakkokat neves és speciális kártyás játékosokkal :R

Ugyanakkor őszinte ember vagyok és irigykedem is picit..... :(((

tényleg én vagyok csak ilyen szerencsétlen, hogy már annyi pakkot nyitottam , mint égen a csillag és semmi full-full játékos? :U
    Igazán el tudnék viselni egy nagyon csúcs szuper játékos kártyát, mert gőzöm sincs mi a külömbség a sima és a kék feket,tarka barka játékos közt...
    Gondolok itt a meccs közbeni teljesítményére :K

Új hozzászólás Aktív témák