Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_

őstag

Ezt láttátok mekkora beteg egy lap? Ha lemegy a hype (meg persze az ára) azt hiszem teszek vele egy próbát, nagyon durvának tűnik, és nem csak a pace miatt!

Egy kis segítség miatt is fordulnék hozzátok! Ez mostan az elsőszámú keretem, hihetetlenül kiegyensúlyozottnak érzem, semmit nem akarok rajta változtatni, a tervezett JordiAlba-Iniesta duóval, meg Chiellinivel és félek, hogy csak rontanék rajtuk. Ennek a keretnek a segítségével jutottam el div3-ból oda, hogy tartósan ingázok div1-div2 között, div2-ből nem is estem ki most már 5 szezon óta. Váltótársuk ez a fitness keret, nyilván nem olyan jó, mint az előbbi, de korrektül ellabdázgatok velük.
    Viszont..... Ezt a csapatot úgy kidobom, mint a sz*rt... Használhatatlan Matuidi DiMariska duó (főleg utóbbira vagyok nagyon mérges, Jameshez képest mint valami nonrare bronz), a fos védelem (ezt leginkább Luiz számlájára írom) mellett Ribery a seggén veszi a levegőt az 50. (!) percben! Egyedül Laca, Vidal érnek valamit (meg Alaba, de árához mérten ő se a legjobb), szóval úgy döntöttem 35-40 meccs után, hogy pát intek nekik...

Szóval helyettük kéne valami! A rászánt keret a jelenlegi értéke, legfeljebb +40-50k! A felállás adott egyedül 433(4), meg az, hogy a másik két keretből akarok felhasználni senkit. Gondolkoztam teljes német kereten, Reus-Lewa-D.Costa csatársorral, de hybridként nem tudnám másképp felépíteni, a teljes német keret meg nem túl kreatív...

Na, köszi előre is, ha valaki szán rá időt! :)

Új hozzászólás Aktív témák