- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Ezt láttátok mekkora beteg egy lap? Ha lemegy a hype (meg persze az ára) azt hiszem teszek vele egy próbát, nagyon durvának tűnik, és nem csak a pace miatt!
Egy kis segítség miatt is fordulnék hozzátok! Ez mostan az elsőszámú keretem, hihetetlenül kiegyensúlyozottnak érzem, semmit nem akarok rajta változtatni, a tervezett JordiAlba-Iniesta duóval, meg Chiellinivel és félek, hogy csak rontanék rajtuk. Ennek a keretnek a segítségével jutottam el div3-ból oda, hogy tartósan ingázok div1-div2 között, div2-ből nem is estem ki most már 5 szezon óta. Váltótársuk ez a fitness keret, nyilván nem olyan jó, mint az előbbi, de korrektül ellabdázgatok velük.
Viszont..... Ezt a csapatot úgy kidobom, mint a sz*rt... Használhatatlan Matuidi DiMariska duó (főleg utóbbira vagyok nagyon mérges, Jameshez képest mint valami nonrare bronz), a fos védelem (ezt leginkább Luiz számlájára írom) mellett Ribery a seggén veszi a levegőt az 50. (!) percben! Egyedül Laca, Vidal érnek valamit (meg Alaba, de árához mérten ő se a legjobb), szóval úgy döntöttem 35-40 meccs után, hogy pát intek nekik...Szóval helyettük kéne valami! A rászánt keret a jelenlegi értéke, legfeljebb +40-50k! A felállás adott egyedül 433(4), meg az, hogy a másik két keretből akarok felhasználni senkit. Gondolkoztam teljes német kereten, Reus-Lewa-D.Costa csatársorral, de hybridként nem tudnám másképp felépíteni, a teljes német keret meg nem túl kreatív...
Na, köszi előre is, ha valaki szán rá időt!

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Automata kávégépek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 88% (1év Garancia)
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest