Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

Na jól van én pedig kiégtem, ilyenkor kell pár hétre félretenni, de legalábbis pár napra tuti.

A versenyt is lemondom, mert most minden kedvemet elvette. Nem akarok babyragelni, de nem tudom mi ez ami most 2 napja történik és nem a hendi vagy az, hogy le vagyok fáradva, mert a mai első illetve tegnap első meccsem is ilyen ultraratyi volt már.

Egész egyszerűen olyan jól játszó ellenfeleket kapok most 2. osztályban is, hogy agyamat eldobom! Cuadradoval és a többi 5* játékossal minden ellenfelem folyékonyan tolja az esernyőtől kezdve az összes atomdurva cselt, azt sem tudom hova nézzek, egyszer nem rontják el..... de ezek eddig hol voltak? és hirtelen mindenki ilyen cselgép állat lett zsinórban????

Ez nem hendi bevallom, egyszerűen ilyen Ovy ivadékokat kapok már 10-12 mérkőzés óta... nem felbaszás amit érzek, hanem tényleg olyan perfektül játszottak, hogy kiégtem lelkileg. Annyira nem lehetett "játszani" ezeket a meccseket, hogy minden kedvem elment, gyötrés, szenvedés, tunkolás, cibálás, tuszkolás - ezek történtek mostanában, nem pedig a játék és annak a szépségei.

Zárásként: Most olyan érzésem volt, mint amikor Son Goku harcol mondjuk a pusztítás istenével és 3 résznyi kimerítő harc után, amikor már Goku a halálán van szinte, az ellenfele közli vele, hogy eddig nem adott bele semmit, mert csak az erejét mérte fel és elkezdhetnének komolyan is harcolni végre........ :))

Új hozzászólás Aktív témák