Új hozzászólás Aktív témák

• Nazara

őstag

Na, 19-én kezdődik a FUTMAS. :C Jöjjenek a non-rare szerződések, és fizió edzők. :DDD :DDD

(#7241) gyulakr: Megértem, hogy nem akarsz, én sem akartam, de megláttam, hogy 1 milla 2K, na mondom egyszer belefér. Vehetnék akár egy Messit is, de mi értelme lenne? Robin van Persie minden meccset megnyer nekem, akkor minek? :)) Vagy Robben/Bale a jobboldalra? No, McGeady jobb mint ők, mert 5* skiller, sokkal jobban tudom használni. :K
    Persze a drága spilerekkel biztos könnyebb lenne, de ennyire nem vagyok függő, mindig is az egyedibb kereteket szerettem.

(#7242) deszkaúr: Sokan kereskedéssel, szerencsés pakknyitással, ill. tényleg coinvásárlással szerezték a vagyont. A lényeg az, hogy nem szabad elvesztegetni a megkeresett pénzt, ha van egy csapatod de kevés pénzed, akkor hosszú távon kell vele épitkezni, folyamatosan fejleszteni. Nem mindig lecserélni kicsit drágábba, hanem értelmes keretek között kiszemelni az elérhető legjobbat. Pl: Neymar - Griezman viszonylat - jó lenne Neymar, de meg kell venni a franciát helyette töredék áron, ki fog szolgálni sokáig.

Új hozzászólás Aktív témák