- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Hát a napokban csekkolom én is a szolgáltatást, de ez nem konkrétan Microsoft Personal reg lesz, hanem vállalati, így olyan érzésem van, mintha korlátozott lenne az egész. Nem lehet egyszerűen belépni a Onedrive-ba, hanem itt érem el a felhőmet. Az android alkalmazásba legalább lehet váltogatni az accountot könnyen, de pl ott sem írja ki, hogy 1 TB tárhelyem van, nem tudom miért titok ez.
Amúgy csak egy oktatási azonosító kell, ami elvileg a diákigazolványon is rajta van, meg név és születési év.
Itt lehet rá regisztrálni.Ha telepítésre kerül az office csomag ott ezt az elnevezést használja: OneDrive Vállalati verzió
Bár én még csak most használom először a Microsoft termék ezen szolgáltatását, lehet csak nekem furcsa ez.
-
kispx
addikt
Meghosszabbítani azt a promot nem tudod. Viszont tárhelyet tudsz bővíteni.
1 TB tárhelyet kapsz €9.99/hónap vagy €99/év áron.
A fájljaid még meg fognak maradni ha az 50 GB-ot teljesen kihasználtad és visszaveszik 2 GB-ra a tárhelyet, viszont értelemszerűen, nem fogsz tudni új fájlt szinkronizálni amíg nem töröltél le megfelelő mennyiségű fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest