Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
1. hát,ha mondjuk van néhány száz mappányi anyagod,akkor sztem egyszerűbb ha mappákat is be tudsz tallózni,mint menyitogatni és a fájlokat tolni fel
2. ok,ezt nem tudtam
3. jópárszor volt,hogy néhány kb-ra belassult a letöltésem és több óra volt lehúzni még egy párszáz megás cuccot is (elsősorban ez volt a fő indok amiért betelt a pohár és koccoltam)
4. ondrive esetében fél perc és van 30 gigád,míg db-nál:
(a). hivatalosan meghívogatod a barátaid/ismerőseid (több nap/hét/hónap stb. mire kimaxolod)
(b). trükközöl és úgy jársz mint én,hogy kis idő elteltével bukta és akkor bukik a +tárhely5. onedrive esetében nem kell szerencsére telepítgetni,készen kapod
6,7,8. egyértelmű.
nyilván mindenki azt használ,amit jónak lát.én elsősorban a fentieket veszem alapul,amikor azt mondom,hogy jobb a db-nál.illetve,szvsz,jelenleg az ingyenesek közül a onedrive viszi a prímet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Autós topik
- E-roller topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 2db UK billes - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest