- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
Új hozzászólás Aktív témák
-
haligali72
aktív tag
Az előző gond megoldódott egy uninstall installal, viszont az hogy a cput 100% on pörgeti folyton a onedrive az normális? Egy coe 2 duo E6550 procim van és 2G ram.
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Több felhőt használtam már, de kinőttem a helyemet és mivel tanár vagyok szeretném kihasználni az ingyenes microsoft onedrive tárhelyet, viszont van egy kis gondom:
Beállítom az alapértelmezett onedrive mappát majd behúzom a kb 50 Gigányi szinkronizálni kívánt mappákat, el is indul a szinkronizálás vagyis a feltöltés, de egy idő után hiba jelentkezik, hogy nem tud néhány fájlt feltölteni és kéri hogy újra lokalizáljam a felhő alapértelmezett mappáit.
Mi lehet a gond? Tudna valaki segíteni?
-
haligali72
aktív tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
mega belogolsz, csak ne mobilról próbáld elérni
-
haligali72
aktív tag
válasz
galaxys80
üzenetére
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Mivel a dropboxom lejárt, áttértem Megára. Szinhronizációs mappának a dropbox mappáját adtam meg és egészen addig tette is a dolgát amig a gépet tegnapig ki nem kapcsoltam. A 40G -ból feltöltött 12,2G-t és most naprakész. Bármit is másolok be a merevlezen nem szinhronizál semmit és nincsennek azok a kék piros kis jelek sem a mappák melett. Az esetleg gond lehet hogy a mobilomra is feltelepítettem?
Köszönöm -
haligali72
aktív tag
válasz
Fandango
üzenetére
Mi van ha az embernek kinyiffan a gépe és nem lehet megmenteni a merevlemezt sem? Akkor huppsz ahogy újból feltelepítem a rendszert ment az egész felhő a pi...ába? Mi értelme van akkor az egésznek azonkívül hogy bárhonnan elérhetem, persze csak addig amíg megvan a gépen is?
-
haligali72
aktív tag
válasz
Fandango
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Viszont ha ezt megteszem, akkor egyáltalán nem szinhronizálja az adot mappát, nem? Sokat akarok, ugye?
Valami olyasmi kellene hogy szinhronizáljon, de ha törlök valamit, azt ne törölje a másik helyről. 
Más: Van boxom is, ide képeket szinhronizálok. Tele van a vinyóm. Ha most letakarítom, akkor törlődik a felhőből is. Mit csináljak?
-
haligali72
aktív tag
Szasztok!
Nemrég léptem be a dropboxot használók körébe és lenne egy valószínűleg láma de nagyon fontos kérdésem:
Hogyan lehet azt megakadályozni hogy ha számítógépről letörlöm a fájlt az a felhőből ne törlődjön, vagyis csak akkor ha külön kitörlöm ? Azért is használok felhőt hogy felszabadítsak némi helyet a gépről.
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Videó stream letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

igazad van ere nem is gondoltam. Okos felhő hülye gyerekeknek. 
A webws felületen kreálok egy mappát és belerakok mindent, a gépet pedig mostmár gyalulhatom. Szerinted?
Valami olyasmi kellene hogy szinhronizáljon, de ha törlök valamit, azt ne törölje a másik helyről.