- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edi77
őstag
Sziasztok!!
Dropboxban lehet email címet változtatni? (nem találtam, sorry, ha én bénáztam el
)
-
Edi77
őstag
válasz
Bélaaaa #3296 üzenetére
Én is most költözöm a Drive-ra.. olyan mértékben szemét húzásnak tartom ezt a tárhelycsökkentést (adatvesztéssel együtt), h törlöm is a fiókomat és vissza sem regisztrálok többet. Nagyot csalódtam, ez volt számomra a legkezelhetőbb és legátláthatóbb tárhely. Remélem, h jó sokan elpártolnak majd tőlük.
-
Edi77
őstag
Hát, végül is így átgondolva, lehet, hogy igazatok van.
-
Edi77
őstag
Másnál is leáll a dropbox feltöltés? (webes) De az oldal is alig akart betölteni.
-
Edi77
őstag
válasz
Feralheart #3059 üzenetére
Nem tudom, pontosan mióta, de évek óta. Képeket, doksikat tárolok rajtuk. Mega nekem nem jött be, túl lassú volt a feltöltésnél, sokszor le is állt és a szisztéma sem tetszett.
-
Edi77
őstag
válasz
Feralheart #3057 üzenetére
Dropbox és onedrive, gdrive
-
Edi77
őstag
válasz
Feralheart #3055 üzenetére
Ha letöltötted a gépre, onnan azt csinálsz vele, amit akarsz, bár mondjuk én csak saját használatra tartom ott a zeneszámokat, senkivel nem osztom meg, évek óta nem volt baj.
-
Edi77
őstag
válasz
Feralheart #3053 üzenetére
Hogyhogy mi lesz? Nekem sok zeném van felhőben, semmi gond nincs
-
Edi77
őstag
Mi ez a sz@rság a dropboxban, hogy a képeket nem lehet léptetni nézegetés közben?
Mióta van ez és miért? -
Edi77
őstag
A Carousel még mindig adja az 5 v 3 giga pluszt? Lehet, nem voltam elég körültekintő és ezért nem találtam választ a googlen
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
A skype fiókom automatikusan össze van kapcsolva a OneDrive tárhelyemmel (nem én akartam), és minden egyes alkalommal, ha felmegyek OneDrive-ra, a jobb felső sarokban jelzi az elérhetőségemet, mindig zöld. Nem lehet ezt véglegesn átállítani, hogy ne legyek elérhető skype-on, ha azt nem akarom? Manuálisan állítom át minden egyes alkalommal, de ez kissé fárasztó már. -
Edi77
őstag
A Drive nekem nem tudja betölteni az elemeket. A netem jó. Másnál is van ilyen?
-
Edi77
őstag
Én most kaptam meg emailben a +2GB gdrive tárhelyről szóló értesítést
-
Edi77
őstag
És a 100GB plusz esetén ez a preview mit jelent? Reklámküldés? miért akarja látni a dolgaimat?
-
Edi77
őstag
válasz
KisTücsök #2685 üzenetére
Köszi
Igazából a droid kliense nem érdekes, mert gépről tenném fel a mentenivalót, ide kerülnének a családi képek, videók, amik a Dropboxban nem férnek el. Csak azt tart vissza, hogy esetleg befuccsol és megszűnik, ezért nem merem pl a Google+ sem használni, mert egyre csak hallani, hogy mennyire csökken a népszerűsége. Pedig az jó lehetne, mert ha x képméret alatti képeket teszel fel, korlátlan marad a tárhely...csak félő, hogy ez is az Iwiw sorsára jut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged