- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Dropboxból most hogyan lehet képeket beilleszteni képként különböző oldalakra?
Tehát nem linkelni.. régebben volt a Public mappa és ott rámentél arra hogy Copy public link és gyönyörűen belinkelted a képet ahová csak szeretted volna. Most ezt hogyan kell hogy megszűnt a Public mappa? -
DeathAdder
veterán
Hali.
Az volna a kérdésem, hogy Samsung Note 4 készülék vásárlása esetén kapok-e tárhelyet akkor, ha már tavaly egyszer kaptam egy másik Samsung telefonon, ami még a mai napig is érvényes?
Másik kérdésem, ha majd 2015-ben lejár ez a tárhely, és belépek dropbox-ba mondjuk a húgom Samsung mobilján, aki nem használ dropboxot egyáltalán, utána pedig le is törlöm az appot, akkor megkapom-e az ideiglenes extra tárhelyet?
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Ezzel a Mailbox-al a +1GB Dropbox tárhely Android platformon másnak sem működik?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Fecogame #1929 üzenetére
Még annyi, ha ilyen usb adaptereken keresztül csatlakoznék a netre olyan laptoppal aminek a saját wifijével már regisztráltam, annak lenne értelme, vagy azt sem veszi be a dropbox?
-
DeathAdder
veterán
Jól látom, hogy már nem lehet eljátszani, mint régebben, hogy egyazon laptopon, de másik netre csatlakozva regisztrációt csinálva megkapom +500megát?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Mela Kehes #1907 üzenetére
Nem tudom akkor én miért kaptam csak 12 gigát..
-
DeathAdder
veterán
Hali!
Két kérdésem volna
1- Ha vennék egy Note3-at akkor hogyan működne az a +50GB tárhely 2 éven keresztül?
Biztosan megkapnám?48 GB-t kaptam már, nem értem miért pont akkor, mert már régóta Galaxy Nexus-om van amin mindig is aktívan használtam a dropboxot.
2- hat hete a kamerafeltöltés használatáért kaptam +3 Gb tárhelyet, ez állandó marad, vagy ez is ideiglenes?
Köszi előre is
-
DeathAdder
veterán
Érvényes még az ingyen 1GB tárhely a Mailbox letöltésekor?
Ha igen, csak ios-en lehet elérni? droidon esélytelen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Anime filmek és sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- Hálózati / IP kamera
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Oneplus Nord 5G
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged