- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
Melyik felhő tud szinkronizálni bármilyen mappát a gépen? Sajnos se a Google se a Db nem tud.
-
olivera88
veterán
Használ e valaki Tresoritot? Teljesitettem mind a 7 kérést a bonusz 2 gb hoz, utoljára maradt a telóra telepités, ez is meglett, de nem pipálta a ki a listán h megvan. Miért? Apk fájlbol telepítettem, nem Playrol. Lehet ez számít valamit?
-
olivera88
veterán
Mi a fene van a Dropboxxal mostanság? Napok ota nem enged megosztani a tray ikonból. The server took to long respond. És h próbáljam újra később.
-
olivera88
veterán
Közben rájöttem miért nem kaptam meg a kódot.
tonyrulez Azt írja flight modeban is működik.
-
olivera88
veterán
Valaki tapasztalt olyant h nem kapja meg Dropboxnál az azonosító kódot a mobilra? Eddig működött mindig hibátlanul. Erre ma nem, mobilról se tudtam belépni az alkalmazásba mert nem kaptam kódot. Webes felületen próbáltam kétszer belépni de hiába.
-
olivera88
veterán
Letöltöttem a Dropbox 2.4.7 et. Amikor feltelepült azt irta ki frissült 2.5.35 verzióra.
Ez meg hogy? De látom nincs ilyen béta verzió.. Akkor most ez milyen verzió? Stabil?
-
olivera88
veterán
CCloud beta launched! Faster than Dropbox!!!! [link]
Forrás: Facebook -
olivera88
veterán
A Drive kliens frissül magától? Valamelyik nap nyitottam meg és megnéztem verziószámot. Aztán töltöttem le egy másikat és ugyanaz maradt a verziószám.
-
olivera88
veterán
Valaki próbálta már összekapcsolni Imageshackot Dropbox fiokjával??
-
olivera88
veterán
Ez az újabb Dropbox vagy mi?
Itt a cikk amiben van a kép. [link]
-
olivera88
veterán
Most már 15 gb lesz elérhető a Google driveben ingyenesen, [link] Ez nagyszerű. Majd a nem használt fájlokat lehet átrakom ide Dropboxból.
-
olivera88
veterán
Mikor változtak meg a Dropbox linkek? Ha public mappából linkelek akkor linkekbe van egy dropboxusercontent szó a linkbe. Nemrég figyeltem fel rá. De legalább most nem tekerget a Facebook a captcha betűkkel ha chaten Dropbox linket küldök. Előtte meg mindig, kivétel nélkül minden linknél.
-
olivera88
veterán
De gyorsan adják ki az új verziókat Dropboxból, napokba frissitettem 2.0.6 ra, erre az elébb látom már 2.0.8 az újabb. Valami újdonság van? Vagy felesleg frissíteni?
-
olivera88
veterán
Az lenne a bajom hogy telefonon készült képeket azonnal feltölti a Dropbox, de a gépen nincsenek sehol. Ez hogy lehet?
-
olivera88
veterán
Jó hogy benéztem a topicba
, nem is tudtam a 2.0 as legújabb verzió. Mondjuk nem árt ha frissítene magát.. Érdemes volt újítani.
Hasznos újítás h legutóbb feltöltött fájlok elérhetők a tálcáról. -
olivera88
veterán
Nem jelenik meg Facebookon a Dropbox megosztás. Pedig mikor feljött akkor jó volt, aztán eltűnt
Ez miért van?
-
olivera88
veterán
A Mediafire-t próbálta már valaki? 50Gb tárhely jár ingyen. Én nem hiszem h kifogom van már egy jó pár felhőm, Dropbox, Sugarsync,Google drive, Comodo Cloud.
-
olivera88
veterán
Miért csesztett az FB ha vkinek Dropboxos linket akarok küldeni, és ha posztolni akarok ,csesztet a captcha betűkkel
-
olivera88
veterán
válasz
alba-regia #454 üzenetére
Megnéztem a kolléga gépén a beállításokat, és nincs is ott az megosztott mappa.
Mi lehet a baj?
-
olivera88
veterán
válasz
alba-regia #454 üzenetére
Nem tudom. Már egyszer probáltam másik ismerőssel avval enem volt ilyen gond.
-
olivera88
veterán
Csináltam Dropboxon egy megosztott mappát, el is fogadta a kollega, de nem jelenik meg nála a mappa a gépjén
De ha bejelentkezik Dropboxra akkor ott van. Mi lehet a baj?
-
olivera88
veterán
Tegnap az este kipróbáltam a Dropbox camera uploads opcióját, ma raktam fel az új képeket a gépre erre Db automatikusan kezdte feltölteni a képeket
Ezt ki lehet kapcsolni? Ha megint rakok új képeket azt megint automatikusan tölteni fogja? Ezek publikusak vagy csak én látom?
-
olivera88
veterán
Ami még kimaradt, mappáknál jobb klikkre előjön egy sync to Comodo Cloud felirat. Ilyet Dropbox se SugarSync se tud. Lehet meghagyom a Comodot, Dropbox és SygarSync mellet.
-
olivera88
veterán
Felraktam a Comodo felhőjét. A telepítés során lehetőség van Magyar nyelv választására is. Miután telepítettük a kliensprogramot egy új egy új lemezt hoz létre Comodo Cloud néven, ebben található egy dropped files és egy sync nevű mappa.
A feltöltés nagyon praktikusan meglett oldva, ha elkezdek egy elemet mozgatni akkor automatikusan megjelenik egy kis doboz amire csak re kell húzni elemeket. Ezt az ablakot ki is lehet kapcsolni a tálcáról.A feltöltés közben lehetőség van feltöltés szüneteltetésére és megszakítására is. Alapból 5gb tárhely jár, de meghívásokkal 10gb lehet kibőviteni.
-
olivera88
veterán
Már letölthető a Google drive . Mindjárt ki is probálom.
-
olivera88
veterán
A Dropbox nál most 16gb ig lehet növelni az ingyenes tárhelyet, és a meghívókért 500mb tárhelyet adnak a 250mb helyett, és az régebben elküldött meghívásokra is vonatkozik. Képtárolásra meg szerintem Imageshack itt is van feltöltőkliens.
-
olivera88
veterán
Van még a Comodo cloud 5gb ingyen tárhely. Akkor Adrive 50gb tárhely ingyen, sajnos nincs kliens hozzá ingyenes módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged