Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
this is life #6380 üzenetére
ingyenes vagy fizetős (M365) szolgáltatást használsz? utóbbi esetén felhívnám MS ügyfélszolgálatot
-
Sanyi.mTs
addikt
onedrive mennyire biztonságos (titkosítás szempontjából)? vizsgálja a feltöltött dokumentumokat, képeket, videókat (mint a google drive), hogy tanuljon a rendszer?
nasról kellene egy backup a családi képeknek és videóknak, így nincs lehetőségem ezeket egy jelszóval védett zip fájlba csomagolni.
-
Sanyi.mTs
addikt
Onedrive mennyire "vizsgálja" a feltöltött dolgokat a gdrive-hoz képest? Nem a legalitásra gondolok, hanem a privát dolgok "anonim" viszgálatára, figyelésére.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs #4986 üzenetére
de bamba voltam.
megadom a felhasználónév + jelszót, majd a két beállított mobilszámból kiválasztottam, amelyikre kértem az sms-t és a következő ablaknál vártam, hogy jöjjön az sms. de ott a mobilszámom utolsó 4 számát kérték, amit nem olvastam el, hanem csak vártam az sms-re.
utána már jött sms. -
Sanyi.mTs
addikt
olyankor mit tudok csinálni, ha onedrive nem küld sms-ben kódot a kétlépcsős belépéshez? (tegnap is próbáltam, ma is.)
-
Sanyi.mTs
addikt
Újabb Office 365 kérdés:
Otthoni csomagot (5 felhasználós) megoszthatom a családommal? Nagyszülők, szülők. Nem egy helyen lakunk. Gondolom ÁSZF szerint nem, de mennyire figyelnek erre? -
Sanyi.mTs
addikt
Office 365-nél a felhő szolgáltató mennyire szokta ellenőrizni a tartalmak jogtisztaságát?
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
DeathAdder #4304 üzenetére
ha törlöd a linkből a dl=0-át?
-
Sanyi.mTs
addikt
gdrive működik nálatok rendesen? nálam többször "szerver hiba, próbáljam később" üzenet fogad.
-
Sanyi.mTs
addikt
tresorit-nak van pc-s kliense?
weben hogyan tudom megváltoztatni az egyik mappa nevét? mert jelenleg csak törölni engedi -
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Ereshkigal #3395 üzenetére
amikor indult a tresorit, volt egy promo, aminek a keretében 50GB-re emelték a tárhelyem. bár, ezt használom a legkevésbé.
-
Sanyi.mTs
addikt
ma tök véletlenül vettem észre, h a tresorit-nak már webes hozzáférése
-
Sanyi.mTs
addikt
Képre flickr.com
Yahoo tulajdona, 1TB hely, viszont a webes felület tele van nem kívánt tartalommal, mások piblikus képeit tolja az arcodba, de ki lehet bírni. Ha jól tudom már videokat is lehet feltölteni, még nem próbáltam.
Androidos kliens egész türhető.
Elsőre viszont fura a webes felület kezelése -
Sanyi.mTs
addikt
lehet, h csak én nem találom, de tresorit-nak van webes felülete, vagy csak klienssel (pc, android) használható?
-
Sanyi.mTs
addikt
végül én is végig csináltam
- én először megváltoztattam a DB fiókom jelszavát Abc12345-ra
- engedélyeztem, amiket kért a Onedrive, de az engedélyezés gomb felett volt egy jogosultságok kezelése link (azt megnyitottam új fülön előtte)
- beléptem neki a DB-be, engedélyeztem, amit kért
- majd miután megkaptam a 100GB-t, visszaállítottam a DB jelszavát és jogosultságos fülön tiltottam a preview és társait. -
Sanyi.mTs
addikt
mármint a dropboxot érinti. én is olvastam, h nem a DB-t törték fel, de akkor is meg kellett választanom a jelszavamat.
-
Sanyi.mTs
addikt
Nagyszerű [Dropbox], a jó kis jelszavamat cserélhetem le.
-
Sanyi.mTs
addikt
szerk.: dupla
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
vadkutya01 #2511 üzenetére
Mi lenne ha a külső vinyót a laptopra dugnád ideglenesen, míg rá nem töltöd, ami kell.
-
Sanyi.mTs
addikt
tresorit-hoz androidos kliens
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Mela Kehes #1481 üzenetére
mostanság talán nem, de reménykedni lehet.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Fecogame #1458 üzenetére
ugye az ördög nem alszik, ha van gmail-ed, akkor google drive-ra is feltöltheted.
én a fontos dolgokat ide töltöm fel: DB, Box, gDrive, skydrive
-
Sanyi.mTs
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
van valamilyen veszélye h ha flickr-en tartom a képeimet? (nincs kedvem elolvasni a szerződési feltételeket)
illetve miért jó a cégnek, h 1TB tárhelyet ad képeknek? hol a csapda? -
Sanyi.mTs
addikt
most már nálam is él a 15GB gdrive-on
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
firewolf #930 üzenetére
mekkora tárhely kell?
"Esetleg egy olyan plusz funkció, ha létezik, hogy egy fájl csak akkor törlődjön, ha mindkét oldalról törlöm. Melyik szolgáltatás tudja ezt?"
ez a szinkronizáció lényege, ha nem törölné, csak az egyik gépen, akkor előfordulhatna az az eset, h emiatt túlléped a tárhelyed méretét illetve honnan tudná, h melyik gépen lévő lenne naprakész állapotban?
vagy nem indítod el a klienst és addig nem töröl semmit a gépen, de nem is frissíti az új fájlokat. -
Sanyi.mTs
addikt
en a mega-ban valahogy nem tudok bizni...
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Mela Kehes #863 üzenetére
tárhely szempontjából: 16GB-nyit (0,5GB/meghívott)
de szerintem utána is hívhatsz meg, csak nem jár érte plusz tárhely.
-
Sanyi.mTs
addikt
doksiban ez van:
The Photos folder allows you to share photos with anyone (even non-Dropbox users) in an online gallery.
Step 1: Make a folder inside the Photos folder, and give it a name. This will be the name of your gallery.
Step 2: Put some pictures inside the folder you just created.
That's it! You can now view and share this photo gallery online at http://www.dropbox.com/photos
Happy Dropboxing!
- The Dropbox TeamP.S. Online galleries are only created for folders within your Photos folder. For help with photo galleries visit http://www.dropbox.com/help/18
-
Sanyi.mTs
addikt
kérdeznék én is egyet: BOX pc-s kliensében hol tudom beállítani, h ne induljon el a program automatikus win indulásakor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest