- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hhx
tag
Itthon az S3-on kipróbáltam azt, hogy beléptem egy másik Dropbox-al, arra nem adta már meg a 48 gigát, tehát 1 készülékkel egyszer játszható el.
T-Mobile-ban is beléptem egy másik készülékre, onnan sem kaptam +48 gigát a mostanira, szóval csak egyszer aktiválható a 48 giga. (Még reménykedtem abban is, hogy a mostani 48 giga 2 évre esetleg még 2 évet rádobna, de nem sok esélyt láttam erre sem.)
Azért csodálkoznék, ha törölnék ezt, mert gyakorlatilag "hivatalosan" történt az egész, tehát nem volt semmiféle hack.
-
hhx
tag
Miért törölnék?
Nem hiszem, hogy valaki ezzel nagyon foglalkozna. T-Mobile-t miért érdekelje, aki meg megveszi a bemutató készüléket, hát nem hinném, hogy ír a Samsungnak, vagy a Dropboxnak, illetve ha ír akkor kétlem, hogy foglalkoznának ilyennel, mert gyakorlatilag normális folyamat történt.
"Bocsi, valaki felhasználta előlem ezt és ezt, töröljétek légyszi!" Ha használtan veszek készüléket, akkor az előző tulaj regisztrációját is töröltetem, nekem meg új lesz, mert írtam egy e-mailt?
Elég belépni amúgy aztán kapsz egy e-mailt, valamint a Dropbox listában írja, h Samsung promóban részt vettél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest