Új hozzászólás Aktív témák

• n0tr3adY81

aktív tag

válasz apach #7579 üzenetére

Na a multi része is megér egy misét...
    Amin totál kiakadtam, hogy ha dedikált szervert akarsz, venned kell még 1 FS-t a kulcs miatt. Ennél nagyobb baromságot... Hány és hány top játék van, hogy a DS ingyenes.. És mivel a multihoz mindenképp a Giants szervereken keresztül "authol be"...

Kimondom : egy lehúzós baromság. Nem elég, hogy bérelsz valahol 100mbiten / gigabiten egy szerverslotot, még külön, annak az egy nyomoronc távoli elérésű és játékra alkalmatlan alkalmazásnak is vegyél egy újabb kulcsot. Csak azért, hogy futhasson 7/24. Tudom, ahol DS van, összedobják a pénzt, 1000 Ft / kopf. Maga az elv b@ssza a csőrömet.

Halmazati poénként : ha LAN-ban farmozik az ember, minden adatcsomag akkor is tesz kitérőt a Giants szerverei felé. (csak egy halvány sejtés, tekintve a pinget: 1-4 helyett 14-25ms)

Apach: megnyugtatlak.
    Egy EVGA Classified SR-X -re épített gépet is simán képes megfektetni az FS. Hát még egy commercial use pc-t. Egyszerűen fos az engine.

Obigabi:
    Igazából azt nem értem, hogy más játék nem fűzödik a nevükhöz, akkor mi a francot csinálnak ... Mármint érted... Fs2011 engine -> '13 ráncfelvarrás -> '15 ráncfelvarrás... Mert újítás az nincs ;] Akármekkora cég..

Apropó. Tényleg lelőtték a '11 szervereket?

Új hozzászólás Aktív témák