Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

Hali!

Hát igen! Sajnos ezek elég nagy problémák a fejlesztőkkel. De a forst helyett, tettek volna bele több növényt, komolyabb talajt, mint az egyik sárdagasztós játékba, sőőt, engedéllyel betehették volna a most meglevő modokat, mint amiket leírtatok. Emellett, állatokat is el lehetne adni, szállítani, plusz a tejet, plusz, lehet Ti nem, de Én hiányolom pl a disznókat és a Lovakat. Persze ugyan úgy, mozgó legyen, mint a tehén, stb stb. Egy viszont még mindig gáz. Mégpedig a Multis rész. NEM bírják szerintem el a szervereik a sok multi játékot, vagy tudom is én. Mert egy normálisabb és tényleg igényesebb mapon szinte nem lehet multizni anélkül, hogy beszaggatna! Bár, lehet a Mi gépeink nem jók velemiért, nem tudom. de lényeg a lényeg, hogy pl "sajna csak ritkán" ETS2-n is tolom, de Ők aztán oda vernek szerintem. Náluk mondjuk a vezető kiszállhatóságát hiányolom. Mármint, hogy Ott, nem tudsz kiszállni a kamionból. Viszont a belső részletekről, és stb vehetne példát a Giants! Jah, meg nem lehet Multizni. Max Steamos reggel.

Jah, mellesleg, hoztam nektek egy (szerintem) jó kis oldalt. rég ismerem már 11 től, szeretem is. :)

modai.lt

Új hozzászólás Aktív témák