Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• n0tr3adY81

aktív tag

válasz apach #7247 üzenetére

OFF:

Szerintem meg nem gyerekes viselkedés az,hogy felhívod valaki figyelmét arra, ha egy közösséghez fordul segítségért ne "odaokádás szinten csak haladjon" szintű hozzászólást produkál. Persze belefér pár hiba, ékezet nélkül, stb, emberek vagyunk.

DE! Azért könyörgöm, egy frissen beregisztrált user ANNA123456 nicken gyakorlatilag fél oldal szmájlit belehány a topicba úgy, hogy nincs egy épkézláb mondata? Amikor meg szóvá teszem, először beírja, hogy csak "14-vok sory ez van", majd fél perccel később módosítja Angliából jöttemre és 23 évre...

Itt felmerül az oktatás minősége és a szülői felelősség kérdése (amibe ne menjünk bele) - FS2013 után szabadon :)

Mea maxima culpa, de a hsz-e annyira b@szta a csőrömet, hogy nem tudtam magamban tartani a véleményem :U

Mindenki maga dönti el, hogy viszonyul a fórumtársakhoz a hozzászólásai minőségével.
    Én úgy érzem, ha már mástól kérek segítséget, az a minimum, hogy megadom neki azt a fajta "tiszteletet", hogy normálisan megfogalmazott, lehetőleg hibáktól mentes hsz-t írok. Ráadásul a hibákat még alá is húzza a hsz editor :P

Részemről anna123456 téma lezárva, maxi riszpekt minden gazdának :R

Új hozzászólás Aktív témák