Új hozzászólás Aktív témák

• őstag

őstag

válasz apach #6450 üzenetére

Már kijavítottam a hibákat.
    Ne keresd a F939VarioDirtV3/textures/locked_icon.png -t.
    Pont ezért van az error, mert a játék sem találja.

Persze, hogy van ESLimiter. Én is használom, de a globálisat, ami az összes gépre ráteszi. Ezért mondom, hogy felesleges, sőt néha kifejezetten problémás 2014 -ben a modba ilyet tenni.

És itt jön be a kedvenc vesszőparipám a more realistic, az eleve kizárja az egyedi ESLimitert és a manual ignition -t is. Mindkettő amúgy is csak bezavar a játékba.
    A sok agyon extrázott mod helyett elég lenne kevés de tisztességesen megcsinált. Az error mentesség alap. De a mozgása és a tömege legyen rendben.
    Ilyet, hogy nincs benne kürt, meg ugyanarra a gombra van téve két eltérő funkció, a beltéri hang félig van beletéve, scriptek a főmappában és a scripts mappában vegyesen (most erre a modra célzok, amit éppen szögelünk) én az ilyeneket egyből kukázom. Aki ilyet feltölt az nem sokat konyít az egészhez, kizárt, hogy az ő munkája lenne. Gondolom innen-onnan összeszed, konvertálgat, barkácsol. Nem igaz, hogy nem látja az error-t. De maradt még hibája így is. Pl. a plough spec extra kerekeinél scale hiba van. Meg a fentebb említett l10n szöveg hiány. Ha belenézel a modba és látod a káoszt akkor érted mire gondolok.

Új hozzászólás Aktív témák