Új hozzászólás Aktív témák

• fRooStzzZ

senior tag

válasz őstag #6316 üzenetére

Koszi a kimerito valaszt. :)
    Majd korbenezek ezek kozt.
    Tegnap vettem egy piros 14m-es vetogepet, (ossze vissza csomagolja magat) meg azt a sarga valamit, amit linkeltel. Meg vettem egy permetezot (valami feheret) mert ugy emlekeztem, hogy azt lehet a traktor meg a (talan) kultivator koze kotni, de nem az volt, hanem valami zold sarga 2 tartalyos vacak volt az.
    Elszorakoztam vele vagy fel orat, hogy hatha ra udok tolatni, de kanyarodott az minden fele. :DD
    De most, hogy nezem a sarga vetot lehet ilyen van nekem is csak pirosban :D

Patch nekem a 2,0 van fent, miota telepitettem, tehat azzal nincs gond.
    Az F1-es segitseg az tegnap este visszajott, miutan tettem fel meg par mod-ot.
    Ikarus, repulogep (na az borzalom), 1-2 kamion. Akkor megjelent a ujra a sugo, es latom a keverogepnel is a keveresi aranyt. Addig nem volt olyan.
    Az az erdekes, hogy miota jatszom, nem tettem hozza semmit, es egyik pillanatrol a masikra eltunt az F1. Tegnap tettem fel a vackokat, es elojott ujra.

Most mar le tudtam takarni a fuvet, amit a betonfalak koze tettem, itt eleg lassan szamolja a %-ot.
    Az ha kesz van, akkor gondolom ki kell takarni es akkor lehet felszedni.

Most oda vettem meg a jatek elejen a villas emelo melle valami csipegetot, mert azt hittem azzal a golfpalya melle leboritott fuvet ossze tudom szedni, de nem. :D
    Tehat azzal a vacakkal tudom harabdalni a megerjedt vagy mit csinalt fuvet, vagy azt valami kanallal kell pakolni?
    Valamelyik hozzaszolasban lett linkelve egy olyan resz (igaz az eredeti volt ha jol sejtem, es nem jatek) ahol nem kanallal szedtek fel, hanem "harapdaltak" :D

Tegnap eladtam meg 4-5 traktort, annak fejeben hogy a vetogep meg a permetezo osszekotese felszabadit majd helyet, es irtatok hogy nem kell eke es igy lett penzem megvenni a tobbi cuccot.
    Most ugye nem jott ossze, igy traktor hianyom van. :D
    De learatok megint 2 fold repcet, es lesz megint vagy 150e €-m.
    Kezdem elolrol a vasarlast. :D

:R

Új hozzászólás Aktív témák