Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• őstag

őstag

válasz apach #5851 üzenetére

Az dupla keréknek akkor lenne értelme, ha a tömegnek vagy a talaj teherbírásának hatása lenne a tapadásra. ... talán majd egy következő verzióban lesz ilyen is. Addig ez is csak dísz.

Én is szeretem a látványelemeket, de többre értékeném a megfelelő irányíthatóságot és reális tömeget.
    Érezze egy gép ha húzni kell 50 tonnát. Vagy egy 8 méter széles kultivátort.

A minap Kazahsztánban elhúztam 25db 61.000 literes pótkocsit, 1,2 millió tonna csak a rakomány, és igaz, hogy csak 6km/h -val ment de ez is zavaróan irreális. Persze csupa mod volt (és a jobban sikerültek közül)
    Sajnos a modok inkább az üres extrákra és a látványra vannak kihegyezve.

Az alapgépek tömege, gyorsulása, sebessége, nyomatéka rendben van, arányban állnak egymással, egyértelműen látszik, hogy számítással lettek meghatározva. Viszont az eszközök és a pótkocsik mind túl könnyűek, nem fogják vissza eléggé a gépeket. Ezt orvosolja valamennyire a more realistic game engine.

Az xml -ben jópár érték van, ezek hatással vannak egymásra is. Ha valaki szeretné kicsit jobban megérteni olvassa el ezt az összefoglalót.
    Aztán nézze meg egy more realistic mod idevágó bejegyzéseit.

Új hozzászólás Aktív témák