Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• apach

senior tag

Hali!

Igaz, hogy nem vagyok sem moderátor, sem operátor sem hasonló, de... És itt jön a lényeg!!

Mindenki, aki vette a fáradtságot regisztrációkor arra, hogy elolvassa a szabályzatát a fórumnak,
    még ha nem is az egészet, de legalább a Főbb dolgokat.

Vagyis. (Az Én szavaimmal írva).
    Van egy olyan szabály, amiért tudtommal akár tiltás is járhat. Pontosabban az, hogy a fórumon TILOS A WAREZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ami annyit jelent, hogy minden olyan téma, hozzászólás stb TILOS, ami tört/hamis vagy hasonló eredetű játékról témáz!!
    Persze, tudtommal a legeslegtöbb fórumon TILOS ugyan úgy ez a fajta témázás.

Lehet bunkó vagy szemét lennék, de már rég kitiltottam volna pár tagot innen IS és a 2011 topikból is!
    Vagy ha azt nem is, de minimum kapott volna valamiféle figyelmeztetést vagy büntetést! Pl 1 heti kitiltást!
    Ha rám azért rám szóltak, hogy egymás után több hozzászólást írtam be (ami NEM az Én hibám hanem az oldalé), akkor ezért is kellene ám!!
    Ha már azért rám szóltak, akkor ezért sem ártana már! A tört játék amúgy meg, NAGYON SOK hibát hordozhat magában. Még néha akár komoly vírusokat is, ha pl torrentröl szedte a tag! Persze, ez csak a saját hibája lehet ha beszed valamit, de ha már arra nem veszi a BECSÜLETET és TISZTELETET a játék fejlesztői iránt, hogy szutyok 4000 forintot kiadjon érte, az ne játsszon. Kíváncsi lennék arra, hogy hány tagnak eredeti a 2013 játéka. Nekem, igaz 2011-s verzió, de 3 EREDETI játékom van! Én meg tudtam venni őket? Igaz, nekem a 3 darab volt annyi mint ez a 2013-s kiadás. Pedig Én sem izzadom az ezreseket ám...
    Akinek van eredeti 2011 az maradjon annál szerintem, akinek az sincs, annak csak azt tudom mondani, hogy, PECH.
    Azt hiszem ennyi ezzel kapcsolatban. Remélem nem voltam sem sértő, sem minősítő modorú. NEM annak szántam és csak sajnálni tudom, ha netán mégis hasonlónak titulálná valaki/valakik az írásom.

Ettől függetlenül, ezután is, amiben tudok segítek, vagy legalább is, meg próbálok segíteni. De egy valamit jegyezzetek. Jegyzem kinek segítek, és viszont is elvárom utána, ami azt hiszem, jogos!

És 1 tanács ha nem baj:
    Ha már játszik valaki, akkor ha nem is állandóan, de használja már pl.: google keresőt, mert 2011 topikban 1 tagra már rászóltam én is, hogy vegye már a fáradtságot hogy kicsit is de használja, és megkeresi magának a lehető legtöbb infót, oldalt. Én is megtettem és meg teszem a mai napig.
    egyszerű a dolog, beírni ezt pl: farmer simulator 2013 mods

Én, már vagy 20 oldalt találtam köztük Brazil oldalakat is, olyat, amin még akár a 2009 verzióhoz is találni infót. Pedig csak a 2011 be kerestem dolgokat.

üdv.

Új hozzászólás Aktív témák