- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
Előrendelhető a Collector's Edition!!
-
m4rc!
őstag
Hoppá: mégis lesz Fallout MMO!!!
-
m4rc!
őstag
válasz
Darth_Revan #258 üzenetére
Remélem lessz hozzá patch ami visszacseréli
-
m4rc!
őstag
Október közepén jön a game, ha minden igaz... ausztrálok tovább nyomiznak...
-
m4rc!
őstag
Pár újabb kép. Továbbra is reménytelennek látom...
-
m4rc!
őstag
Én az fps-szerű játékmenetnek örülök, mert soha nem voltam egy nagy rpg fan.
Na pont lesz a probléma a 3. résszel, rámennek a nyomorult akcióra és hentelésre, durvábbnál durvább fegyókkal. Már látom a missionoket.. menj oda mészárold le az összes ghoult és hozd el a főnök fejét. Kíváncsi vagyok lesz-e még egy olyan küldetés, mint a Ghost-farm a 2ből, vagy olyan hely mint Navarro Skynettel
frame: Lehet az a baj, höregszünk?
-
m4rc!
őstag
Sztem inkább csak ti hypoltok negatív irányba, még kb. semmit nem tudunk a gémről..., pár hülye bábu alapján nem kéne egyből elítélni.
Egyébként nekem bejön ez a sok marhaság amit adnak a játék mellé. -
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Nem tudna esetleg vki segiteni a megrendeleseben?
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
-
m4rc!
őstag
Picit fordítgattam a cikből (persze teljesen szabatosa), lényegi infókat leszűreve:
Washington D.C-ben fox kezdeni. A játék elején karakter kreálás: kinézet kiválasztás stb.. Anyád neve Katharine, apádé James (tudós), stb, aztán vmi nagyon rossz történik mutaerral a születésedkor...
Évekkel később: folytatódik a tutorial mozgás megtanulása, S.P.C.I.A.L. könyv, ahol az attribútumok és képességek vannak
10 év ugrás: Beszéd tutorial Pipboy 3000 megismerése
Később több ilyen jellegű tutorial leszVagyis bele lesz szőve ajáték történetébe a tutorial.
Random encounter-ek is lesznek (mindenki emléxik rájuk, életlenszerű események). Dogmeat is feltűnik, mellénk is szegődik: lehet küldeni különböző cuccokat keresni: kaja, orvosság, még leesett fegyverek után is. Ha nincs a közelbe semmi iylesmi, akkor eltűnik egy órára
Ezután megint helyszínváltás, feral ghoulokkal teli rom (ezek teljesen agyatlan agressive ghoulok, akik a sugárzás következtében elvesztették az eszüket). A nagyobb tesójuk a glowing feral ghoul ami sugároz is, ezt jelzi a pipboy giger-számlálója. Gyorsak.
legkönyebben real-time-ban ölhetjük őket 9 mm-es géppityuval burst módban.
Néha érdemes turn-based (VATS) módba váltani, hogy célozni lehessen. Az utolsó (halálos lövés slowmotion-be fog megjelenni, láthatjuk a szértepülő ghoul-cafatokat (blody mess perkell még durvább)
Ezekeután power armoros ipse csapat super-mutánst írtA játék még alpha-statusban van 20 óra játékidő a fő küldi és többezer óra kiegészítő
tiszta kezelőfelületre törekedtek.Hát kíváncsi vagyok mi fog kisülni nelőle, Nekem ez a real-time-turbased váltás nemigen szimpi, de meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest