- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Quiksilver #1832 üzenetére
Hát nem írtam fel, de kb 8 perc alatt kisakkozható. A rossz hangok után egy "error" hang hallható.
Asszem úgy kezdődött, hogy rádió, törpe, üvegpohár, rádió... vagy valami ilyesmi. Volt olyan hang amelyik 2x is szerepelt. Arra pol. biztosan emlékszem, hogy a törpe 2x is volt, és a kólás üveg volt az utolsó.Szal próbálkozni kell. Ha elrontottad, kezd előlről és próbáld egy másik hanggal.
-
konas
senior tag
válasz
Quiksilver #1799 üzenetére
Elobb irta kollega hogy az Abandoned building-be kell menni lejatszani egy melodiat.
hogy sirattad meg a masodik kislanyt?en megutottem az jo? -
Rossi
addikt
válasz
Quiksilver #1787 üzenetére
Ha megvan az antenna, akkor meg nyomás a Monument-hez, be kell szerelni. A környék hemzseg a mutánsoktól, de a szobornál vannak Brotherhood-osok.
-
Rossi
addikt
válasz
Quiksilver #1784 üzenetére
Metróállomásokon keresztül, a térkép mutatja mi legyen az útvonal.
-
Rossi
addikt
válasz
Quiksilver #1782 üzenetére
Nincs kulcs, biztosítani kell a környéket, akkor beengednek. Jön egy behemót, azt el kell intézni.
-
Messzala
csendes tag
válasz
Quiksilver #1776 üzenetére
Itt találsz megaton térképet.
Ha péz kell, akkor vállald el Moira-tól (craterside supply) a wasteland survival guide küldit (leghoszabb mellékküldi). Majd elküld egy csomó helyre. Nyírj ki mindenkit és pakolj el mindent. Főleg lőszert mert annak nincs súlya (micsoda hülyeség)
.Majd adj el neki mindent ami nem kell. Vagy másik lehetőség, hogy Walternak (water processing plant) gyűjtesz scrap metalt. De ez elég sziszifuszi meló. Mondjuk xp-t is kapsz érte.
szerk: a serif házában meg van egy bobblehead az emeleti szobában az asztalon. Büntetlenül elviheted.
-
Messzala
csendes tag
válasz
Quiksilver #1774 üzenetére
Igen az jó ötlet ha még az elején vagy és nem akarsz evil lenni. Megéri ám azért a jó kis kecóért Megatonban
Érdemes a serif életét is megmenteni asszem jó sok pozitív karma jár érte. Én olyan 80+ óránál tartok és még nem szedtem össze rossz karmát.
-
Messzala
csendes tag
válasz
Quiksilver #1771 üzenetére
Helló
Amint belépsz Megatonba a serifftől kapsz egy küldetést, hogy hatástalanítsd a bombát-25-ös robbantó skill kell hozzá- vagy ha bemész a szalonba akkor Mr. Burke-től kapsz egy küldit, hogy robbantsd fel a bombát. TE választasz a két lehetőség közül. Különböző erkölcsi döntés, különböző jutalom, különböző következmények. -
frame>24
addikt
válasz
Quiksilver #1765 üzenetére
Nem kell feltétlenül mentants-ot beszedni. (ez növeli az intelligencia-bónuszú skill-eket, egyébként). A lényeg, hogy a bombával való hackeléshez minimum 45-ös szintű "repair" skill kell, így emlékszem. Amúgy meg mentants-ot lehet venni valakitől Megatonban, (má' nemtom, ki az), de számos helyen is van a játék-világban szétszórva. (például fogalmam sincs, pontosan hol, de nem kevés helyen)
-
konas
senior tag
válasz
Quiksilver #1765 üzenetére
Hello
valaki mondja meg nekem mert szedeleg az emberem,meg homalyosat lat,neha?
Faxa a jatek amugy...nem gondoltam ilyen jo.... -
frame>24
addikt
válasz
Quiksilver #1762 üzenetére
Szerintem rövid, és furcsa, mert a szimuláció miatt nem a szokott feltételekkel (cuccok) harcolsz. Fokozottabban a skilljeidre vagy hagyatva.
Én nem borultam tőle virágba, annyit mondhatok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest