- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Ebbe a ~7MB-ba nem sok javítás fért bele ahogy írták is. Meg a verzió szám se nőt sokkal 1.0.0.15 lett csak, de idővel majd lesznek jobbak is pár száz MB-al amik már tényleges/hasznos dolgokat is tartalmaznak.
Szerintem ennek a "javításnak" nem sok értelme van, valami nagyon specifikus hibát javítottak csak ki.(#660) Fetyoka0:
Rivet city legkönnyebb megközelíthetősége a folyó mentén van de ezt mondta neked a 3rd Dog koma mikor elbucsuzol tőle.
Menet közben pedig a híd alatt van egy fószer (bagózik) akitől sok okosságot tudsz venni carton of cigarettes-ért vagy bottle cup-ért, vagy bármi más hasznavehetetlen dolgokért. -
Enton
addikt
A citadellánál mi a frászt kéne csinálni?
Csak kint a nagykapunál tudok mindenkit legyakni.
Bent van a szőke csaj az elejéről meg egy pap vagy mifene.
Azokat lehetetlen megőlni, mert ha már kevés az életük ők úgy gondolják lefekszenek a földre és azt mondják, hogy nem ér a nevem ne is lőjél, utána felállnak full élettel!!:SApucit megtaláltam ugráltatot egy darabig (már szinte untam azt a részt) miután megunta a fallout3 as pályafutását.
UI: lockpit 100% és Very Evil Carma
-
Enton
addikt
Eddig nagyon zsír a játék.
A híd alatti csókánál egy assault rifle-ért vettem egy rocket launch-ert. Szerintem jó biznisz volt, plusz az összes eddigi összeszedett vackaimból még rakétát hozzá.
A doctor li-nél lévő öltönyös csákó robotját merre kéne keresni? Mert ha azt jelölöm ki a főküldetés helyett akor csak egy pici nyil van a radaron az meg kb oda mutat mellém. -
Enton
addikt
Ahogy mondod crippled helyzet volt csak eddig nem vettem észre hogy azok taposóaknák!
Mostmár hogy látom mik azok így fel tudom őket venni.
Eddig nem is láttam, hogy mi, miért történik.
Viszont elkéne még pár plusz stimpack meg egy kis golyó a stukikba mert kevés van belőlük egy pöppet. -
Enton
addikt
Lehet én vagyok a béna de ugy b 2 óra játék után mindig leszakad a lábam, immár harmadjára! Ilyenkor felidegesít és játszok mást egy kicsit!
A stimpack már elfogyott, alvóhelyet nem találok a közelben, meg hiába zabáltatom akkor csak a hp nő és a rad, (a rad szint meddig tolható hatás nélkül?)
Mi az igazi ellenszere a lábleszakadásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest