- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
s.s.j.goku #2099 üzenetére
Hát ha modot raksz fel elméletbe nem müxik a DLC. A játék befejeztével nincs tovább, nem lehet játszani, erre vannak a modok. Én azt mondom, hogy told ki a játékot először a DLC-vel majd a modokkal.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
butcher eu #2094 üzenetére
Az is meg ha jól tudom RPG (külső nézetes)
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
BigBadPlaYeR #1836 üzenetére
akkor ez volt a hiba
én azt hittem h egy "hang" csak egyszer szerepelhet.. köszi a helpet
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
ScouserHUN #1834 üzenetére
Még jó hogy angolul van meg
....
-
Quiksilver
aktív tag
őő.. lenne egy olyan kérdésem, hogy amikor annál a vissza emlékezős résznél vagyunk, és ilyen tárgyakból kell zenét kreálni, ott mi a helyes sorrend?
-
Quiksilver
aktív tag
Közben csinálgattam a fő küldetéseket, és most a GNR központnál vagyok. Itt hol találom a hozzá való kulcsot?
-
Quiksilver
aktív tag
Biztos h fel kell robbantani azt a bombát? nekem valahogy lelki ismeretfurdalásom van a robbantás után. Meg kiírta az h You have lost karma v mi
-
Quiksilver
aktív tag
Lehet h béna vok de mit csinálni Megaton-ba? Vki le tudná részletesen írni?
-
Quiksilver
aktív tag
Egy ilyen szöveget találtam: "Angol nyelvű változat. A várhatóan 2009. február végén megjelenő magyar feliratos változatra díjmentesen becserélhető a kiadó hazai képviseleténél a csomagolásban lévő kártya segítségével. A magyar változat várható ára 9990 Ft lesz, így megéri becserélni az angol nyelvűt." ezek szerint ha megveszem az angolt akkor ingyenesen kicserélik majd a magyar verzióra?
mert akkor megveszem olcsóbban az angolt
-
Quiksilver
aktív tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne h nagy hülyeség lenne ha most megvenném az angol verziót? egyáltalán h megy majd ez a csere? kerül ez majd nekem + pénzbe?
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest