- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #5007 üzenetére
Ertem.Nos, meg irok ahogy elorehaladok, arrol amit tapasztalok.
-
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #5003 üzenetére
Az a Steamé alapértelmezetten.
Viszont a játékban is van, tényleg, PrintScreen-el lehet képet csinálni. -
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #5000 üzenetére
Haha, az valami rajzfilm, ha jol emlekszem
Rakjal be te is par kepet, a Fraps nevu progival tudsz csinalni -
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #4987 üzenetére
Alapjáték max. 20, Broken Steel DLC-vel max. 30.
-
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4983 üzenetére
Megeri, mert az a keresgeles/kajtatas nekem nagyon bejott, elveztem
Majd ha elakadsz a femgyujtessel, irj, segitek, vagy nezzel videot a youtubrol.
Amugy mar a 26os szint fele kozeledem, es kb a terkep 10%at jartam be
Kar hogy csak 30as szintig van a jatek, ahogy tudom... -
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4981 üzenetére
A tegnap en is vegigvittem a Pitt-et, csak mar keso volt, igy nem fogtam neki leirni az elmenyeimet
Kepzeld, fejbol en is osszegyujtottem 97 acelrudat, 3at meg nem vettem eszre egy helyen, mert epp csataztam, es elkerulte a figyelmem.
Aztan megneztem 1 videot a gyujtogetesrol, es kiszurtam a helyet, ahol emlekeim szerint nem vettem fel rudat.Es pont ott voltak
Megkaptam az osszes cuccot, de 2 fegyver, es 2 pancel kivetelevel nem hoztam el semmit, mert nem birtam annyi mindent cipelni, es amugy sem voltak olyan hasznos dolgok.
A ket tavcsoves karabelyt, es 2 eropancelt hoztam el csak.Az egyik mar Charon-on virit, a zombin.
Nekem sajna meg nincs meg a kikepzes az eropancel viseleshez, igy Riley meregzold panceljat hordom, gyakorlatilag jobb mint az eropancel ahogy nezem.
Egy rakas felesleges loszerem volt amit nem hasznaltam, igy a kohonal bezuztam oket mas loszerre, .44 es .308-asra, igy Charon kedvere lovoldozhet a mesterloves puskaval, es Agatha Magnumjaval
Most az amcsi-kinai szimulatorhaborunak kezdtem neki, kivancsi vagyok, milyen lesz Charon a Gauss puskaval, amit a kuldetes vegen kapunk. -
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4979 üzenetére
Mondanom sem kell, hogy remek jutalmat kapsz,egy egyedi Magnum pisztolyt, ami 63-at sebez tokeletes allapotban, 100-as kezifegyver kepzettseggel
-
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4968 üzenetére
Azt nem olyan nehez megcsinalni.
Mondjuk mikor csinaltam 2 eve, akkor kb a jatek felenel, 2/3anal csinaltam ha jol emlekszem.
Most pedig mar nagyon az elejen megcsinaltam, ugyanis elindultam a terkepen felfele asszem hogy kezbesitsek valami levelet amit egy megatoni csaj kuld a rokonanak vagy ilyesmi.
Es valahogy epp ugy mentem felfele, hogy utamba akadt Agata is.
Felvettem a kuldit, o mond 1 helyet ahonnan meg lehet tudni a Menedekek helyet.Azt mar eleg korulmenyes megtalalni, mert 1 csomot kell kosornyazni a metroalagutakban amig kilyukadsz arra a metroallomasra, ahonnan el tudsz menni az epulethez.
Az epuletben robotok vannak, es fel kell torj 3 terminalt, ahhoz hogy elerd a kozponti szamitogepet, ahonnan megkapod 4 db Menedek helyzetet.
Akkor elmesz abba, amelyre a nyil mutat (a szamat elfelejtettem) ha aktiv a kuldetes, es egyszeruen korbejarod az egesz menedeket, a hegedut jo melyen a Menedekben talalod meg, egy zeneteremben, nezz be a budi-ba is, az utolso cseszenel lesz egy kotta annak is fog orvendeni Agata. En a kuldi elott mar talaltam 1 kottat valahol, 2 kottat nem tudsz odaadni, a masodikat el fogom adni aztan...
Nos remelem jol emlekeztem, remelem nem kevertem mas kuldetessel, de sose lehet tudni -
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #4964 üzenetére
Point Lookout, a 'műtét' után szvsz.
-
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4948 üzenetére
Igen, valoszinuleg nalad volt a hiba, tegnap befejeztem a Point Lookout-ot.Es mindenhova be tudtam menni ahova lehetetett.Olvastam cikkeket a kiegeszitokrol, es a cikk iroja ezt a kiegeszitot tartotta a legjobbnak.
Nos, nalam nem ez a sorrend, en nem talaltam olyan elkepesztonek ezt a palyat.A kuldetesek tul egyszeruek/egyhanguak, kivetel amikor a kastelyt kell vedened, na az tetszett legalabb.A kinai tengeralattjaros meg a kutatohajos kuldi mint otlet nem rossz, de unalmas mert nem kapsz semmi
tetszetos jutalmat.
A duplacsovu vadaszpuskaval maszkalo mocsarlakok kiakasztottak, inkabb 10 szupermutans, mint 3
mocsarlako, ezek olyanok mint a terminator, sose lonek melle meg 100 meterrol sem (ezen a palyan
legalabb 70 gyogyinekciot hasznaltam el, az egesz jatekban nem kell annyit).
A mocsar sem tetszett, tul unalmasnak talaltam, a betonpuszta a sivarsaga mellett sokkal erdekesebb,
mert meg-megtori az egyhangusagot egy-egy szikla, vagy leomlott feluljaro stb.
A duhongo vad ghoul raszolgal a nevere, vagy 20 db soretes loszerrel lehet kinyirni, es addig olyan
taslikat ad, hogy szikrazik a szemed.Ezt a palyat tul nehezre csinaltak, sztem kinjukban mar azt sem
tudtak a programozok, hogy hogyan ellensulyozzak a palya egyszeruseget.
Nalam ez a palya a legutolso, elso helyen a rabszolgas es az idegen urhajos, masodik az acel testveriseges. -
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4940 üzenetére
Na, megcsinaltam a fo szalat a DLC-ben.Eddig nem sok hazba kellett bemenjek, de a vadasz hazaba, a vilagitotoronyba siman be tudtam menni, nem volt semmi gondom.Most elmegyek kicsit koricalni a terkepen, lam mifele remsegekkel talalkozok meg, es lam lesznek-e hazak valamerre.
Azok az eros kis mocsari emberkek akik baltaval hadonasznak, nem erosen szeretik a tuzet, konnyu oket porig egetni egy langszoroval. A duhongo ghoulok - foleg az erosebb fajta, jol kupan tud vagni, mar alig varom hogy rajtuk is kiprobalhassam a langszorot.
Amugy kaptam Gatling Lasert - a fo szal vegen lehet felszedni 2 darabot is - ez egy olyan lezer golyoszoro, hat eleg brutal tud lenni, es ez meg nem is a legeslegjobb fegyverek egyike
A Pitt nevu DLC-ben asszem lesz egy 9 sugaras lezerpuska - az osszegyujtott femrudakert kapjuk - , nyami, mindenkibol egy kupac vorosen izzo hamu marad
No, akkor vetem is bele magam az eksonbe, hadd lam mi lesz meg a palya tobbi reszen.
Kesobb tudositok ujbol -
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4935 üzenetére
Nos, nem ertem egesz pontosam mely hazikokra gondolsz
Van egy fegyenctelep, ott be tudtam menni a barakkokba, varosban a bankba, a kastelyba, es a vilagitotoronyhoz is elmentem, habar nem mentem be oda.
Most megyek a barbarokhoz, lehetseges, hogy ott lesznek a viskok amelyre te gondolsz ?
Azt mar csak holnap tudom meg, most mar keso van itt nalam, le kell fekudnom.
Holnap delutan mar az osszes helyet be fogom jarni, es mindenhova bemegyek a kedvedert (na meg az enyemert)
Amugy nem ajanlom hogy ezzel a DLC-vel kezdjen barki...legalabbis en 15os szinten mentem oda, es hat ize, nagy csihipuhi tud lenni ott, sokat sebeznek az ellenfelek, szoval komoly fegyverek hijan szar ezzel kezdeni.
A legjobb fegyverem a dobtaras soretes, kinai rohampuska, raketaveto - es szerencsere egy bizonyos golyoszoro volt, az sokat segit amikor tobben tamadnak rad, annak ellenere hogy 30as a nehezfegyver tudasom. -
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4930 üzenetére
Akkor neked mar kurvajo geped volt az enyemehez kepest.
Elkepzelheto, hogy az XP is hibas azert hogy akkor sokat fagyott, mert a 7es tobb memoriat tud kezelni.Sajna nem jatszodtam meg azota miota irtam, kesobb lepek be a jatekba, eredmenyt a hazikokkal kapcsolatban kb 3-4 ora mulva varjal tolem.
Addigra kifosztom a 3 hatraleve Menedeket, es elmegyek hajokazni.Tuti hogy irok, de legy turelemmel -
genndy
addikt
válasz
tigerscorpio #4930 üzenetére
Nemrég nyomtam végig a teljes Steames GOTYt, semmi problémám nem volt Point Lookoutban. Ha nagyritkán fagyott is, az mindig külső területen volt, és inkább az alapjáték nagy külső területein.
Legfrissebb patch (1.7) fent van? -
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4926 üzenetére
Ertem. En 2 evvel ezelott leszedtem a jatekot valamiert, es ez a DLC pont kimaradt, es az a hely, ahol a levagott fuleket/ujjakat lehet leadni - ez Washingtonban van, a jobb also saroktol picitt feljebb...annak elfeledtem mi a neve...
Megcsinaltam az amcsi-kinai haborut, az idegen urhajot, a rabszolgasat is (mondjuk az osszes femrudat nem szedtem ossze, mert akkor fel orankent fagyott a jatek es untam), de a gozhajos kimaradt.Erdekes, hogy most marha jol megy a jatek.Nagyritkan kifagy, neha akkor amikor az antivirus frissit, es en epp megnyomom a gyorsmentes gombot.Maskor csak egyszeruen megall, de van olyan is hogy orakat jatszom es semmi baja.
Igaz regebb XP-n jatszodtam 1 giga rammal es 256os alaplapi monitorkartyaval, most meg 7es van fenn 1 gigas monitorkartyaval es 3 giga memoriaval, lehet ez az oka leginkabb hogy olyan jol megy. -
Antonius1978
addikt
válasz
tigerscorpio #4923 üzenetére
Szigeten ? Ez melyik DLC, a gozhajos ? Mert en epp megcsinalom a Vault 92-t es utanna meg a masik 3at, es megyek hajokazni
Akkor majd megmondom, hogy nalam fagy-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest