- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
Új hozzászólás Aktív témák
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #5006 üzenetére
ujrahuztam a wint :/
tehát sehogy...
még nem volt erőzetem feltenni -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4999 üzenetére
a legelő hősei xD
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4984 üzenetére
rendben, köszönöm, én is a fejlődésre mentem, de 30 as szintig is, csak a kiegészítőkkel, egyébként 25 ig ment ha minden igaz, vagy 20 ig
nem is játszottam tovább amig nem lettmeg a kiegészítő, nem akartam kárba veszni hagyni az xp ket -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4982 üzenetére
nah az szép
lassan annyit olvasok róla általad, hogy ujra előveszem, és befejezem én is
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4980 üzenetére
jönnek vissza a foszlányok a játék emlékeimből, köszönöm
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4970 üzenetére
áhhh, rendben megnézem
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4967 üzenetére
helyes
Mindig szállítottam én is a dolgokat...
az Agatha dalát azt, hogy csináltad meg anno? -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4951 üzenetére
A Mothership zeta az vicces
Szerettem, Az kiegészítőben volt amikor egy mocsárban mentem, és ilyen gyűjthető izék voltak, és mindegyiken valami negativ dolog volt irva? -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4959 üzenetére
Jó srácok a cyborgok
Tudtommal
Operation Anchorage - a múltban játszódó kiegészítő, mely a Nagy Háború előtt, a 2070-es években Alaszkában dúló háborút dolgozza fel, oly módon, hogy az Acél Testvériség Kitaszítottjainak egy eddig rejtett bázisa válik elérhetővé az alapjátékban, ahol egy eldugott katonai szimulátor tesztelése közben csöppenünk a múltba. Itt az USA hadseregében próbálhatjuk ki az elsők között a frissen fejlesztett erőpáncélt a kínai támadók ellen. (2009. január 27.)
The Pitt - Pittsburgh városának maradványai között kalandozunk, ahol a rivális fosztogató bandák vívnak egymás ellen ádáz csatát. A város nem kapott közvetlen bombatalálatot, de a radioaktív mutációk degradálták a társadalmat - mindenki vagy rabszolga, vagy rabszolgatartó. (2009. március 24-én jelent meg, de az Xbox-változat hibásan jelent meg, ezért visszavonták és egy nappal később jött ki véglegesen) Az Operation Anchorage-gel együtt megjelent bolti forgalomban is.
Broken Steel - az alapjáték eseményeit folytatja ez a kiegészítő, melyben az Acél Testvérisége egyszer és mindenkorra ki akarja söpörni az Amerikai hadsereget (Enclave) Washington területéről. A maximális szinthatárt 30-ig tolja ki, és új képességeket ad. (2009. május 5.)
Point Lookout - a marylandi Point Lookout Nemzeti Parkban játszódik a történet. Az atombombák itt nem végeztek akkora pusztítást, a hatalmas mocsaras területen az emberek viszonyalgos békében éltek - mostanáig. Két, a Nagy Háború óta életben maradt tudós rivalizálása borítja fel a térség nyugalmát: az egyikük egy ghoul, a másikuk pedig egy tartósított agy képében harcol a másik ellen. (2009. június 23.)
Mothership Zeta - a Fallout 3-ban megtalálható UFO-roncs különös rádiójeleket bocsát ki magából. Az oda látogató kalandort beszippantja egy repülő csészealj, s valami úton-módon vissza kell jutnia a Földre. (2009. augusztus 3.) -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4947 üzenetére
Gatling Lasert - , é a másik egy ufo stukkerral küldtem én is nagyon sokat
akkor nálam volt a hiba mostmár biztos...
jó sm irtást -
tigerscorpio
aktív tag
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4939 üzenetére
oké. várom a beszámolódat, mára meg jó éjszakát
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4934 üzenetére
oké oké
hát nem egy havi fizetésemet áldoztam abba a gépbe...
aztán elkelett adnom :S -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4929 üzenetére
Értem akkoriban egy asus p5q3deluxe wifi2 apn lap quad core procival fullossal, és 4 gb ddr3 al nyomtam, tehát a 9800gt vel, gainwardal tehát azzal nemlehetett gondja...
és mi a helyzet a házikókkal? -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
Antonius1978 #4925 üzenetére
az igen, csak régen volt már, és elfeledtem, amikor a gőzhajóval mész valahova, amíg nem mentem be egy házba sem, addig minden happy ugy szoktam, hogy bemegyek, mentek egyből azt kilépek ctr+alt+del, játék ujra aztán olykor 10 ből párszor körbe tudtam nézni, ha jól rémlik ott van egy világítótorony, nah az volt a gáz, mert az a küldetés része, és ott szoptam sokat, mert mindig megállt...
aztán amikor sikerült jöttem ki, mint akit szupermutáns üldöz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Sony CDP-XE530
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest