- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Kraptor #1043 üzenetére
A level scaling miatt pont azonos nehézségű bármelyik szinten, erre van kitalálva. A Morrowindéből, és egyéb hasonló RPG-harcrendszerekből (amilyenné a FO3-ét is elszarták) meg köszönöm szépen, de nem kérek. Kipróbáltam anno god-módban MW-et: negyed óráig kaszaboltam az ellent, és meg sem sérült!
Ő bezzeg levágott engem kapásból (előtte, nem god módban), pajzzsal együtt. Hát lol.
Számomra 2 RPG létezik: az Oblivion és a KotOR. A többi egy kalap szart sem ér nekem, mert a túlfejlesztett ellenségekkel lényegében egyetlen pályára kényszerítenek, annyiból meg inkább FPS-ezek, és nem hiszem azt, hogy mindenről én döntök. -
katt777
félisten
válasz
Kraptor #1017 üzenetére
Gyenge a francot, tedd erősre a csúszkát, aztán megtudod.
Bár ha RPG alatt a totális szívatást érted, amit mint játékos eltűrsz, akkor elismerem, hogy van abban valami, amit mondtál. Én már a stratégiainak is csak nevezett, taktikai játékoknál is utáltam, hogy csak azt lehet csinálni, amit a gép akar, ellentétben egy igazi stratégiával, szerepjátéktól sem tűröm el, hogy majd akkor mehessek valahova, amikor a játék készítői ezt kegyeskednek megengedni nekem.
Shodan: Év játéka? Mégis, miből válogattál? NFS Underground, Gears of War, és hasonlókból? Max ott lehet esélyes. Bár ez persze szubjektív...
-
katt777
félisten
Ízlések és pofonok...
A hangulattal nekem sem lenne bajom, ha nem párosulna a dögunalommal (pl. lehetne itt is lépten-nyomon valami érdekes, kirabolható/megölhető/segíthető/elvégezhető, de van 30 küldetés, ha jól tudom, ami nagyjából zero). Oblivion motor nekem boldogság volt Morrowind után, amelyet 6-szor hagytam abba a baromságai miatt. De hát én nem vagyok szerepjáték-mániás, a körökre osztást meg mindennél jobban utálom bármilyen játékban (2. a külső nézet), mert akkor nem vagyok benne, és minél reálisabb egy játék, annál inkább megfog. Vagy legyen totál őrület, mint a Serios Sam, az egyik kedvencem.
-
v.tom
őstag
Ebben igazad van, de be kell látni, hogy egy alapvetően fps nézetes játékban furcsán venné ki magát, ha nem is lenne egyáltalán muszáj harcolni. Egyébként a hangulattal én is így vagyok. Remélem majd egy két kiegészítő, és nem kevés lelkes rajongó javít majd valamit rajta.
-
frame>24
addikt
"Turn-based combat is possible using Vault-tec Assisted Targeting System (V.A.T.S.), although once your action points are used up, you will revert to real-time combat until they charge up again."
Én emiatt mondtam.
forrásbár akkor ezek szerint csak "temporáris turn-based", valóban... (ill. "fluktuáló", váltakoznak a megállított és real-time fázisok az Action Point-ok függvényében.
(máshogy már nem tudom elképzelni a leírtak alapján) -
Peat;)
veterán
''az igazi Falloutos hangulatot''-amit szerintem soha többé nem fogunk élvezni. Fallout3 csak akkor lehetne olyan színvonalú mint 1-2 rész, ha az összes akkori programozót szerződtetnék, és felfognák hogy nem minden a 3d motor meg grafika, csak a hangulatra figyelnének. Obliviont mind a játékosok mind a cikkírok dicsőítették...hát nálam nem sokáig húzta, ha kétszer jobb lesz fallout3 mint az nekem még az isn agyon kevés, inkább elővettem újra fallout2-őt oblivion mellett is...örök első hely ezé a játéké nálam.
Egyébként a régi cégből megmaradt csipet csapat mmorpg fejlesztést akart indítani, mert ahhoz még használhatják a fallout jogokat, de elszedik tőlük ha nem jelenik meg 2009-ig asszem. Talán ebből lesz vmi, de az a baj hogy szinte senki sem maradt meg a régi cégnél. A demo meg lehet hogy csúnyácska, de azért már sok dolog kész volt benne és biztos szépítettek volna rajta ha nem jön a csőd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest