- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung SmartTag2 teszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
Elvesztek a mentéseim, a DLC-ket első szintű karakterrel is végig lehet játszani?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Cyrusv10 #2918 üzenetére
(#2916) Fortissimus: Hogy értve "mindent"? Nem láttam hátrányát ezen az egy dolgon kívül a magyar változatnak, nem értem miért kéne angolul játszani. Engem spec. fáraszt az angol szöveg, mert nem tudom szóról-szóra ugrálva olvasni, hanem értelmeznem is kell közben.
(#2918) Cyrusv10: Nem tudom mire gondolsz, de Reloaded-es warez release egy 3mb-os magyarítással.
(#2920) Fortissimus: A fordítás nem azt jelenti hogy mindent magyarra fordítunk, a tulajdonneveket, címeket, fantázianeveket eleve nem kéne piszkálni, csak sajtos megteszik...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
katt777 #2913 üzenetére
Nem is, visszakerestem, és kikapcsoltam a magyarítást, így hiba nélkül ment minden.
Sőt még a Fawkesnál lévő cucok is megmaradtak! Durva h még mindig nincs vége teljesen a fősztorinak, vagyis kaptam egy újabb küldetést az enklávé ellen, bár lehet ez már vmelyik dlc miatt van.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
katt777 #2913 üzenetére
SPOILER! Na mindenki kapaszkodjon bele valakibe, eljutok a Jefferson emlékműig, ott bemegyek, apa gyilkosát először véletlenül futni hagyom, game bebuggol nem tudok semmit csinálni, visszatöltöm, most megölöm, beindul végre a csaj scriptje elkezd a távbeszélő dumálni, kiderül h valakinek be kell menni a sugárzásba, na mondom itt a Hawkes beküldöm, talán gondoltak erre a játék készítői. Csajnak mondom h bemek én, beküldöm a Hawkest, beindítja, átvezető videó lemegy, köv kép: magamhoz térek a főhadiszállásukon egy szobában, Hawkes az egyik sarokba bebugolva ismételgeti a küldetés szövegét, feladat továbbra is h kapcsoljam át a cuccot a Tisztaság tervhez, elmegyek oda, bemegyek, már mindenhol átalakult tiszta víz termelésre, de azért a feladat ua. bemegyek vissza a kontroll roomba, erre bezárnak nem lehet kijönni.
Elvileg a vízkészletet is meg lehetne fertőzni v mi de a külső adagolónál csak kiírja h itt további adalékokat lehet beadni, és leokézhatom, nincs más opció (pedig küldetésként ott van h fertőzzem meg a vízkészletet ha akarom...
-
$p@rr0w
őstag
Megatonon, vagy a Tenpenny toweren kívül lehet még valahol állandó lakhelyem?
-
-
$p@rr0w
őstag
-
$p@rr0w
őstag
Megcsináltam a robotos küldit, de nem értem hogy kaphattam rossz karmát amikor Zimmernek elmondtam az igazat, mindenesetre nem érdekel aztem akkor is ez volt a helyes, egy robot ne sétálgasson már az emberek között, főleg hogy nem is tudja magáról micsoda is...
DarthPeeternek szóló válaszra én is kiváncsi lennék.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
katt777 #2841 üzenetére
Na már eladogattam a metrójegyeket...
Most az androidos küldetésnél megakadtam, megtaláltam a csajt aki odaadta az alkatrészt h verjem át a profot, de én a robotot akarom megtalálni... Mielőtt az egész dolog felmerült találkoztam egy szökött rabszolgával, és adtam neki pénzt fegyverre, de akkor még nem tudtam h robot (már ha ő az...), azóta nem akar beszélni velem mindig leráz.
(#2843) katt777: Írta h itt vette apróban, kiváncsi lennék a hirdetésre linkelhetné aki tudja...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Tommi000001 #2838 üzenetére
Eredeti játékhoz minek DT?
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Fortissimus #2832 üzenetére
Kár h nincs vmi funkciójuk...
(#2834) Tommi000001: Ez azt jelenti h nem ismeri fel a lemezt, próbáld meg másik meghajtóba is ha van. Nem tom van-e valami aktiválás a védelemhez...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Fortissimus #2830 üzenetére
Okés, de minek rakják akkor be felvehető tárgyként, csak plusz meló nem?
-
$p@rr0w
őstag
VAnnak sok helyen ilyen jegyzetek, bevételi feljegyzések, pénzügyi jelentések, meg metrójegy, iylesmik, ezek mire jók?
Illetve a "közbenjárás" nevű skillt ha megtanulom akkor csak semleges karmával ad +30-at vagy jó karmával is, csak félre van fordítva?
-
$p@rr0w
őstag
katt777: nem találok sehogy Darkuther damage mod-ot.
mod: megvan
-
$p@rr0w
őstag
válasz
katt777 #2821 üzenetére
Azért a Wolfban is lesznek vicces dolgok ha nem upgradelsz olyan mintha folyamatosan gyengülne az mp40 (amihez a legtöbb lőszer van).
(#2820) Jhonny06: Szerintem egy próbát megér, én azért tartok ki mellette, mert az RPG-t is, és a poszt apokaliptikus utópiákat is szeretem, de ha valamelyik nem lenne hagynám a francba, pl. ugyanez sima FPS-ként, vagy más jellegű környezetben... Stalker sokkal jobb (egyik kedvencem), de kimondottan rossznak ezt semmiképp nem nevezném, jó játék de lehetne jobb is, próbáld ki mindenképpen.
-
$p@rr0w
őstag
válasz
kovacstibor79 #2807 üzenetére
Nem szólnék semmit, ha egy találattól kifeküdnének, nem lenne idejük hogy ellőjenek. Eleve az irritál hogy egy pisztoly és egy karabély között ekkora a különbség közvetlen közeli találatnál, szeretnék pisztolyokat is használni de egyszerűen nincs értelme, és ez így gagyi...
(#2808) Tuco Ramirez: Így van, de azt még lehet magyarázni esetleg egy futurisztikus páncéllal, de az olvasószeműveg ritkán veri vissza a golyót...
-
$p@rr0w
őstag
válasz
Tuco Ramirez #2804 üzenetére
Nem érdekel, ha én valakit közvetlen közelről bármilyen pisztollyal fejbelövök az haljon meg, így csak kiröhögtetik magukat a készítők...
-
$p@rr0w
őstag
Hamilton búvóhelyén van egy rácsos ajtó, aminek sehol nem találom a kulcsát tudja vki merre kéne lennie?
-
$p@rr0w
őstag
#1006-os hsz.-ben melyik modokat tetted fel katt777?
-
$p@rr0w
őstag
Vicces egy játék ez tiszta fejlövés után még sétál felém az ember, meg könnyebb agyonverni valakit baseball ütővel mint pisztollyal lelőni...
-
$p@rr0w
őstag
Na nekiálltam játszani én is, de nem bírok rájönni hogy kell ágyat bérelni, mindkét kocsmárossal beszéltem, de nem találok iylen opciót.
-
$p@rr0w
őstag
Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat megpróbálkozom majd vele, csak most kijött a Wolf...
-
$p@rr0w
őstag
(#2740) katt777;(#2741) TrollBalint: Hát nem tom nekiálljak-e...
-
$p@rr0w
őstag
Hey! Megjelenéskor olvastam a gameról, kacérkodok a gondoltattal h elkezdem, mostanra eléggé kiforrhatott, azt olvastam hogy muszáj harccal foglalkozni, nem lehet nagydumás, szaki karakterrel végigvinni, ez még áll? Csak tápolva érdemes játszani?
-
$p@rr0w
őstag
-
$p@rr0w
őstag
válasz
frame>24 #388 üzenetére
Meg még sok játéknél, és teljesen fölöslegesen, már a megjelenés előtt egy-két nappal fenntvan minden warezon... Anno az Oblivionnak semmilyen védelme nem volt, és anyagi csőd lett?
(#393) v.tom: Járművek nincsenek benne akkor?
Legalább az Oblivionban volt paci, itt egy bringát sem kapunk?
-
$p@rr0w
őstag
-
$p@rr0w
őstag
Bevagytok ti gyógyszerezve? Nehogy már az Oblivion egy "alja" játék legyen, úgy beszéltek róla mintha a Hello Kitty Island Adventure-el lenne egy szinten...
-
$p@rr0w
őstag
Üdv! Hivatalos magyar nyelvű változat magjelenésének időpontja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fotók, videók mobillal
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest