- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armis
tag
válasz
Antonius1978 #4607 üzenetére
Természetesen csak a feliratra gondoltam.
-
Armis
tag
Vettem új olvasót és felismerte, feltelepült és indul a játék, köszönöm szépen, hogy sirámaim meghallgattátok, kicsit talán jobban utánanézhettem volna. Mint írtam, még a CDGalaxis is írta, hogyha nincs jelölve a win7, nem fog menni. A lemezen nem szerepel DVD9 jelzés amúgy, sőt ezt a honlapon se írták.
Mától elmerülök újra, már vágytam rá nagyon, angolul nem volt az igazi.
-
Armis
tag
Friss XP-m van egy HDD-n és ugyanúgy nem ismeri fel a Fallout lemezt, illetve a Company of Heroes Tales of Valor lemezt se, minden mást a tesztelt 10-ből igen( Dirt3, Imperium Galactica, Crysis Warhead, szóval elég vegyes) A games for windows-zal nincs esetleg összefüggésben, illetve a kétrétegű lemezek számíthatnak?
-
Armis
tag
A dobozomra rá van írva, hogy Továbbfejlesztve: Többmagos.
Viszont op.rendszerek közt valóban nem szerepel a win7 és a cdgalaxis honlapján is írják kisbetűvel, hogy ahol nincs jelezve, ott nem megy, vagy lehetnek gondok. Magyarul kár supportért könyörögnöm, viszont vehetek HDD-t XP-nek...
Virágbolti verzió még az elején megvolt, de magyarul és eredetiben kellett, mert perverz vagyok.
-
Armis
tag
A fő gondom az, hogy fizikailag nem olvassa be a lemezt a Sony DVD-RW, kapott új firmware-t és semmi más lemezzel nincs gond, tehát nem jutok el semmilyen más problémáig, már itt megakadok.
Tegnap éjjel viszont vígan felment az XP-s laptopunkra, el is indult, csak a születésnél már diavetítés volt (FuSi AMilo M3438G Pentium M 1,86 GHz és Geforce Go 6800 256 MB) A verziója ott 1.7-es valamennyi volt.
-
Armis
tag
Sziasztok, új vagyok a Fallout világában, annyira új, hogy win7 alól be se olvassa a dvd-olvasóm a frissen vásárolt GOTY első lemezét. Minden más lemezzel rendben van, XP-s laptop is beolvassa, csak a win7-es nem. Böngészgetek, de ha már létezik megoldás és csak én nem látom, segítsetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- koxx: A Vipera árnyékában: ATK X1 Ultimate – Klón vagy kihívó?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest