- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Semmi nem segít...nem ma kezdtem, a létező összes dolgot kipróbáltam már. Kompatibilitás, driver-cserék, ini állomány...mindent. Az biztos, hogy ennek a játéknak van a legnagyobb fórumközössége a világon, ami arról szól, hogy sz@rul programozták. És nem megy egy rakat gépen.
A GOTY= Game of The Year kiadás. Ebben az összes DLC is benne van.MOD: most 2szer fagyott le, csak úgy, a hsz-ek között betöltöttem. Most a módosított exe-vel is.
De kezdem a beletörődést, uninstall, és térek vissza a jól bevált játékokhoz, én nem kívánom ezt senkinek, magamnak meg főleg nem, a Bethesda meg bekaphatja, a Rage-el együtt. A szabadidőmet nem a gépem resetelésének akarom szentelni. ennyi. Az eredeti lemez nem megy, ez a lényeg.
-
Hunork
veterán
Nekem el sem indul. 1mp-re elsötétül a kép, majd visszajön az asztal, semmi hibaüzenet. A forgalmazónak most írtam amúgy... Azt is elintéztük, és jogilag tiszta az ügy, hogy a kettő exe állomány letöltésével elindul a játék, hát ez röhej!
Viszont valamitől, nem tudom, mitől, a gépem nem változott semmit, kb. 50 óra játék után most az van, hogy random, percenkénti vagy 5/10 perces fagyások, egyszer tudtam 30 percet játszani.
És a kérdés: neked a GOTY megy rendesen? Ez a fő kérdés, mert akkor megveszem, kénytelen vagyok, a legjobb játék címet kiérdemelné nálam, ha rendesen működne, és nem kellene semmit sem sehonnan letöltenem...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Na igen, bár azt nem értem, hogy a Power Fist-hez mér' nem kellenek energiacellák...
Azok a Mirelurkok szeretik a Combt Shotgunt is.Én mondjuk a NukaLurk-okon szakadtam be.
Mondom, mi a szar az a kéken fluoreszkákó izé, ott a sarokba', mennyéinnen'.
Egyébként van a játékban egy nevesített Power Fist is, ami Fisto! névre hallgat, és a sebzése kicsit jobbacska.
Gregorius: Bizony-bizony. A Lincoln's Repeater-rel egylövéses Deathclaw-killek...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
!!! SPOILER !!!
Rivet City-ben. Harkness az, a Council egy tagja, a "főkatona a ladikon".
Pinkertontól tudod meg, aki a broken bow-ban van (és aki mellesleg egyedüli a játékban, aki NEKED is INGYEN csinál arcplasztikát).
Ha Zimmernek azt mondod, hogy meghalt, csak jó karmát kapsz, meg 50 caps-et. Viszont, ha ténylegesen kiideríted, hogy ki az android, akkor négy választásod is van.
1. Ha Zimmernek szólsz Harkness-ről, akkor egy Perket kapsz (Wired Reflexes--->növelt pontosság V.A.T.S.-ban) és rossz karmát.
2. Ha Harknessnek szólsz, megkapod a spéci plazmapuskát (A3-21's Plasma Rifle) + jó karmát.
3. Harkness-nek szólsz, és azt mondod neki, hogy megtartod a titkát.Megkapod a plazmapuskát, és a jó karmát, majd elrongyolsz Zimmer-hez, és közlöd vele a helyzetet, aki ad rossz karmát (így a két karmaváltozás kiüti egymást) + a Wired Reflexes perket.
4. Ha nagyon magas a Speech skill-ed, akkor meg tudod győzni Harkness-t, hogy menjen el Zimmer-rel, s így is megkapod a puskát is meg a perket is. -
Gregorius
őstag
Háát, FO3-ban a laser rifle például nem sok szart ér azon túl, hogy gyorsan lehet vele lőni. Elég gyengus a criticalja. Arról nem is beszélve, hogy nem talál hozzá az ember minden sarkon ammót. FO1-2-ben nekem rendelkezésre állás függvényében a 10mm/SMG, .44 magnum, hunting rifle, .223 pistol, sniper rifle (felváltva, előbbihez kevés AP kell, utóbbi viszont durván messzire visz) és általában csak ezután lesz alternatíva a turbo plasma, végül a YK32-Pulse, de mire az utóbbihoz érek, már minden ellenfélnél a ránézek meghal típusú felállás működik. Szóval szerintem bőven megéri a small guns-t fejleszteni figyelembe véve, hogy a játék nagyobbik részét ezzel nyomulod végig. (Esetleg még becsúszik egy combat shotgun vagy H&K Caws, bár mire a laser rifle-höz illetve a Pancor Jackhammerhez érek, addigra már van plazma. A másik aranyos az igen ritka Gauss Rifle a kiváló sebzésével és alacsony AP költségével, ehhez viszont nincs túl sok ammo.) A big guns viszont teljesen hanyagolható. Annyival nem sebez jobban, mint amennyivel nehezebb.
És ott van az az aranyos bug a Tag! perk körül, hogy nem a skillre osztott pontokat, hanem a százalékot duplázza meg, amit visszavehetsz az eredeti értékig. Durván feltápolt skillből így irreálisan nagy mennyiségű pontot lehet visszanyerni (minél magasabb a skill annál többe kerül egy százalékpont, vagyis annál többet lehet visszavenni belőle). Bőven jut a másik fegyveres skillre is és még marad a többire.Nekem is max két fejlövés egy Talon merc. a szintén igen gyér sebzésű hunting rifléből. Érdekes módon ennek a cuccnak elvileg kisebb a sebzése, mint a laser rifle-nek, mégis nagyobb eséllyel jön össze az egylövéses halál (pedig mindkét skillem 90 fölött van). Ha többen vannak és nem tudom egyesével lecsipegetni őket, akkor esetleg előveszem a Lincoln's Repeatert, abból elég egyetlen jól irányzott fejlövés. Egy super mutant általában több gondot okoz, de leginkább azért, mert a hátizmuk takarja a tarkójukat
. A Sentry Botokhoz/Mr. Gutsyhoz eddig még nem találtam hatékony néhány lövéses fegyvert a pulse grenade illetve a fat man kivételével, de az nem túl gazdaságos.
-
katt777
félisten
Széf, az nincs.
Egy másik házban találtam egy computert, de az csak arra volt jó, hogy látványosan végezzek a nővel. Először sodrófával csaptam agyon, de az nem tetszett a kis csajnak, aztán rájöttem, hogy ott át lehet programozni a háztartási robotot, király volt! Persze akkor még én is ott tartottam, hogy jó, hogy csilingelnek a tárgyak abban a másik házban, de sehol egy terminál, miközben az egyik egész falat elfoglalja. -
katt777
félisten
Nem azt írtam, hanem hogy kell lennie valaminek, mert telepíti az xlive-ot, amely nélkül el sem indul, és amikor Halo-ban létrehoztam a profilt, akkor ezzel a profillal volt csak hajlandó elindulni ez az idióta FO3 is. Mellesleg ha neten vagy, kapásból fel akar menni rá, de én letiltottam, és erre kilépett. A főmenüben meg ott a LIVE pont.
-
katt777
félisten
Pedig elárulja, még meg is mondja, melyik kamrában meditál. Én még arra is rávettem, hogy engedje dönteni a srácot, hátha mégis menni akar. Mi több, utána még arra is, hogy némi vérszállítmányért cserébe ezután védje meg a falusiakat másoktól, és hagyja békén őket, majd tiszteletbeli vámpírként, glóriával a fejemen távoztam.
I AM THE PEACEMAKER!(Vagy így, vagy úgy.)
Egyébként tovább mész a folyosón fent, és ott lesz a végében.
De talán lődd le a fazont meg a cimboráit, és találsz kulcsot. -
kisho
senior tag
Általában a főnök az emeleten ácsorog, ahova lépcső visz fel. Ha nálad is ott van, akkor menj tovább azon az emeleten. Az egyik ajtónál lesz egy terminál. Valószínűleg a beszédkészségedtől függ, de a főnöktől és a feleségétől is el lehet kérni a jelszót, de szerintem a terminált is fel lehet törni.
-
katt777
félisten
Hát én ott mindent bejártam, annyit tudok.
Küldetés végrehajtva, vámpírok és a falu is megmentve (előbbiek ráadásul védik is az utóbbit), minden szép és jó.
A ghoul-októl kapsz küldit (cukorka kell nekik, és superjet-et csinálnak), a boltban és a moziban nincs semmi, a mozi fölött buszban egy ork és sok jó dolog, vámpírok meg a metróállomáson (a nagyon, fent a dombon). Oda simán be lehet menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest