- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #5577 üzenetére
A "Kecske" teszt valami "menedéklelkész" eredményt adott ki, utána 3-féle "fejlődést" vagy mifenét választhattam, amiből a javítás, gyógyítás és kommunikáció hármasát szemeltem ki.
A Pip-Boy rendszer, meg ez a fejlesztési metódus számomra kicsit túl összetettnek tűnik, sok mindent nem értek belőle.
A menekülésig eljutottam, a srác mamáját is megmentettem a csótányoktól, de egy ember baseballütővel követett és folyamatosan ütlegelt. Nem akartam bántani, de ököllel védekeztem és sajnos mélyen elszenderült.
Eddig még kissé nyögvenyelősnek érzem ezt az egészet.
Bolyongok a folyosókon, csótányhúst gyűjtök. Csak felfelé tudtam menni.Hááát, nem tudom...
-
Dhampir
félisten
válasz
hubai1979 #5577 üzenetére
Ne értsd félre, mert nem vagyok valami nagy játékos.
Amik régebben tetszettek és hirtelenjében eszembe jut:
Call of Duty 2, Painkiller, Prey, Penumbra, néhány kalandjáték, de főleg a Half-Life és a Stalker játékok.A Fallout 3-at Windows 10 alatt kompatibilitási módban érdemes futtatni?
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5565 üzenetére
Amit leszedtél ahhoz kell-e?
"Compatibility
This mod should be run BEFORE Mart's Mutant Mod in Fallout Mod Manager in order for both mods to function properly"Szóval nem kell hozzá csak kompatibilis vele. Elviekben. Feltéve hogy a loadorderben előbbre van mint a Mart's Mutant mod.
Ha kell a Mart's Mutant mod akkor azt majd csak holnap tudom megoldani.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5561 üzenetére
Most a fallout 3 játékhoz kéne egy kis cucc,ha tud valaki segíteni
.
Csak gyüjtögetek hozzá. ha lesz időm játszani vele akkor szeretném egy kicsi több mutánst.Ő kéne nekem,szeretném begyüjteni.
Az összes javítással ha van hozzá,ne kérdezétek, miért nem én szedem le.
Köszönöm előre is.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5558 üzenetére
Fasza tényleg müködik, nincs vége a játéknak,még egy kérés több mutáns kéne, imádok vadászni rájuk,valami mod vagy ötlet.
Ja meg még valami a fallout 3 ban lehetet minden szint után valasztani valami plusz adotságot,a wegasban pedig csak minden második szinten, ötlet.
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5555 üzenetére
Kinek mi a jó. Relatív. Ezért mondtam hogy minden frakciónak meg van a sötét oldala. Kérdés, hogy ezt el tudod-e nézni nekik.
Módról tudok amivel lehet folytatni a nagy csata után is.
A platinum chip, amit az elején elloptak tőled, arról szól, hogy azzal aktiváltad a robotok harci üzemmódját. Azért volt erre szükség, mert egyik frakció sem lenne képes nagy veszteségek nélkül önállóan elfoglani/megtartani a gátat ami energiával látja el a környéket. Aki mellé állsz azé lesz a sivatag.
Jó játék szerintem, rengeteg mellékküldetéssel, érdekes sztorival és DLC-kkel. A legjobb a Lonesome road. A végén, ha akarod, minkét nagy frakció táborára atomot lőhetsz aztán lehet menni lootolni..
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5553 üzenetére
Semmi gond. Az ajánlat csak egy lehetőség volt, amivel nem éltél.
Amikor mentél az gáthoz kaptál egy üzenetet, hogy ha elkezded a csatát akkor nincs visszaút. Ez annyit tesz, hogy vége. Attól függően mit csináltál a végén kapsz egy befejező videót és annyi. Nincs tovább mint F3-ban. DLC-k sem segítenek ezen.
Hogy kinek érdemes segíteni ezt mindenki döntse el maga. Itt nincs olyan, hogy NA EZ A TÖKÉLETES JÓFIÚ befejezés. Minden frakciónak meg van a maga sötét oldala.
Én anno levágtam Caesart is meg az egész seregét a Boomerek és a robotok segítségével, jött az NCR hogy ügyes vagyok de most adjam át az irányítást a robotok felett, na ekkor bemutattam nekik és a robotok megröptették a vezért a gátról, de hogy MR House se érezze jól magát még az egész előtt felkoncoltam őt is.
Az egészben csak azt sajnáltam hogy a Remnantokat is berángattam a végső küzdelembe, de amikor megérkeztek nekem estek és hát..... nekik is veszniük kellett.
Pedig addig semlegesen éreztem irántuk.
-
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5482 üzenetére
Itt a gyorsmentés közvetlenül a tisztitó után.
Nálam 3 alkalomból 2-szer továbbment, de 1-szer nálam is a stáblista jött.
A gyorsmentésnél viszont nincs semmi mód aktiválva, csak az alapjáték és a DLC-k. Pár cuccot biztos vesztesz.
Ez meg az én megatoni ház módosításom. (mód módosítás)
-
xFreex
aktív tag
válasz
hubai1979 #5478 üzenetére
Ha adsz egy mentést akkor megnézhetem nálam mit reagál, de szerintem simán tovább megy. Ha gondolod és tényleg tovább megy akkor csinálok egy mentést utána. Hátha a Citadellától már jó. Nem hinném, hogy oprendszer miatt csinálja, ha már a játék egyszer elindult.
Kérdés? Albino radskorpióval, meg Szupermutáns nagyúrral találkoztál korébban?
-
-
GypsFulvus2
őstag
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
hubai1979 #5462 üzenetére
Hát, a "múltkor" az volt, hogy bejöttek ezek az "elátkozott hely" crashek. Amikor elérsz egy koordinátához a játékban, és ott azonnal, minden esetben crashel. Egy ideig ki tudtam térni ez elől, elkerültem ezeket, de az egyik ilyen hely a Citadelhez vezető út volt, a főszálon, amit nem lehetett sehol elkerülni. Próbáltam "szűz" játékkal (UK GotY kiadás), próbáltam szarrámoddolva, a procimag thread alap volt, minden szar memóriapucoló bizbaszt és vicikvackot, ini átírást kipróbáltam, de semmi sem segített. Egy hétig molyoltam, itt is segítettek sokan (ha jól emlékszem te is, meg Haas, meg még páran az öreg motorosok közül), pár ezer hsz-el korábban oldalakon kersztül, de a végén föladtam. Egy dolgot nem próbáltam ki, a virágboltit a GotY helyett. Ha végigtolom a witcher 3-at (ami nem egy pár napos program), majd újra nikiveselkedem.
-
hubai1979
őstag
válasz
hubai1979 #5445 üzenetére
Boldog új évet kívánok minden kedves fórumtársamnak!
Leszedtem ezt a fasza kis módot.Első probléma az lenne ,hogy mikor a páncélokat mozgatom pl:át akarom adni a társamnak vagy eladni 3-4 másodperc azonnal lekapcsol.A második viszont ami nagyobb probléma ,a Tenpennyi toronyhoz közeli erődöt elfoglalom,fölmegyek a legtetejébe ott egymás után sorakozó felkiálltó jelek vannak és közben írja hogy szállítsam el a paladinokat,de nem találom a kapcsolókat vagy ami kell hozzá,mert a helyén felkiálltó jelek vannak. -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hubai1979 #5397 üzenetére
Rossz a megközelítésed. A Fallout 3 egyik legnagyobb hibája, hogy sekélyes, egyhangú és monoton benne az összes párbeszéd. Köze nincs az RPG-kben megszokott színvonalhoz. Ne hidd,hogy a New Vegas szövegeit ennyi idő lefordítani. Csak tudod ingyen vs. jól megtömve a zsebed kicsit más a sebesség. Lásd a Fallout 3 eredeti fordítása elég hamar elkészült a játék mellé, aztán egy ember, teljesen magában is újrafordította és nem kellett neki 4 év mellé, csak elhivatottság... Láttam és készítettem is már játékfordítást. Biztos lehetsz benne, hogy ennyi idő alatt már kétszer kész kéne legyen legalább...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
hubai1979 #5391 üzenetére
Végül is miért ne. Vegyük ki a maradék RPG elemet is, csináljunk belőle cső FPS-t. Ez már amúgy is elkezdődött. Minek fejlődési rendszer is? Ugyan... régi is, fos is. Kukába vele! Vegyük ki a fegyvereket is: annyira kemények vagyunk, hogy pusztakézzel simán agyonvágjuk a behemótokat is... Minek bonyolítani nemde? Lehet még jobb: nem is kell harcolni sem. Minden ellenfélnél megjelenik egy szaftos kis kivégző videó és mehetünk... mit mehetünk? Bonyolult ez a 4 gombos irányítás is! Nem lenne jobb, ha csak nézni kéne? /facepalm....
-
Ryder62
őstag
válasz
hubai1979 #5393 üzenetére
2013-as a cikk, azóta sem tudunk semmit és ha jól tudom ezt a "zárt ajtók mögött lévő F4"-et sem erősítették meg.
Jelen állás szerint: semmi infó, semmi arra utaló jel hogy egyáltalán készül, egy-két ilyen cikk napvilágot látott hogy "állítólag" de ezek is kamuk voltak vagy nem következtek be. Pl hogy állítólag a Bethesda leleplezi az E3-on a F4-et. Ezt minden nagyobb rendezvény előtt elsütik.
Summázva 2018-ig nem lesz új Fallout hiszen ha 2015-ben leleplezik onnan kell 2-3 év minimum.
Fallout 3-at 2004-ben jelentették be és 2008-ban jelent meg.
-
op.erik
aktív tag
válasz
hubai1979 #5222 üzenetére
Nexus - ide beregelsz, rengeteg mindent le lehet tölteni és van sok játékhoz nexus oldal.
A FOSE kell a saját scriptek beágyazásához, illetve problémamentes futtatásához.
Telepítése: videóAztán az az ikonos baromkodás nem kell, helyette a FoMM-ben beállítod hogy a játék melyik exe-ről indítson. Ha minden fasza, Launch FOSE vagy valami ilyen lesz az indító billentyűn.
-
Ryder62
őstag
válasz
hubai1979 #5119 üzenetére
A gép kapcsol le?
A marts mutant mod nem egy komplett graf mod + enb. Ha azt tettél volna fel (4k textúra pakk + ENB) akkor esetleg de akkor is inkább kivág asztalra.
MMM meg csak szimplán több npc-t rak le, de nem egy helyre hanem elszórva. Ha egy helyen lennének akkor is előbb lagg majd aztán vágna ki asztalra ha nem bírná a gép.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
hubai1979 #5017 üzenetére
Annyira nem bonyolult: jobb felül zöld "Download (Manual)" gomb, majd a fájlok listájánál "Download manually..." opció a kívánt elemeknél, kiválasztod a letöltéshez használt szervert, és kész.
Előtte regisztrálsz egy accountot, mert anélkül nem tudsz 2Mb-nál nagyobb fájlokat letölteni.
(#5016) Jorus: Köszi!
-
csaba951
veterán
válasz
hubai1979 #5013 üzenetére
Legelső találat a Googleban: FWE - FO3 Wanderers Edition
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest