- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hubai1979
őstag
válasz
Keeperv85 #5396 üzenetére
Nem tudom,hogy most a felindultság vagy mi beszél belőled?A kedvenc játékaim fallout 3,stalker,farcry 2-3-4,risen nagyjából ezekkel szoktam játszani.Semmi bajom,ha egy játékot az alapoktól kell kezdeni és szépen fejlődve haladni a végkifejlethez.Pl sok milió ember kedvence a gears of war sorozat,nekem a fantáziámat sem mozgatja meg.Viszont visszatérve a fallout 3-ra,mikor elsőnek játszottam vele még nem voltak meg a dlc-k hozzá és már akkor is lenyűgözött és le tudott foglalni.Utána,mikor megjelentek a dlc-k hozzá,megszereztem a goty változatot és azótától is azt nyomom.És nem akartam fikázni a sok szöveget a new vegasba,csak annyit mondtam,hogy bőven elég lett volna annyi szöveg mint a fallout 3-ba.Már 4 éve küszködnek az alapjáték magyarosításával és akkor hol vannak még a dlc-k?Maga a fordító mondta,hogy rengeteg szöveg van benne.És én azt vettem le ebből,hogy ő is soknak tartja ,a fele szöveggel is végig lehetett volna játszani.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Keeperv85 #5341 üzenetére
Jól mondja gendy, az összes TES-ben u azok az arcok tolják a szinkront. Pl. az összes redguard hangja hagyományosan Michael Mack, aki a TES Adventures: Redguard főszereplőjének, Cyrusnak kölcsönözte a hangját. Viszont a bugosságot illetően igazad van: utoljára még Win XP alatt tudtam végigjátszani, Win7 alatt nem sikerült az állandó crashelés miatt (pedig eredeti angol GotY).
-
genndy
addikt
válasz
Keeperv85 #5339 üzenetére
Akkor nem tudom milyen magyarítással játszottál, de Menedéknek lett fordítva. A GOTYban legalábbis tuti, mert nekem az van meg.
Az utolsó az pont az a bejárat, ahol a sugárzás miatt nem lehet bemenni. Bug, de nekem pl. eszembe se jutott a felderítése után visszamenni sehova, főleg nem a 87-be.
Egyébként nem véletlenül készül unoff.patch minden Bethesda játékhoz. Igaz az elcseszi a magyarítást.
A színészek kevesen vannak, de ez minden TES/Fallout játékban így van. Így is elég drága lehet a szinkron. -
genndy
addikt
válasz
Keeperv85 #5334 üzenetére
Ez viszont nem a fordítók hibája. Ha nem kapják meg a szövegek mellé a játékot, akkor nincs min tesztelni... lefordítják a pakkot és kész. Csoda ha kitalálják hogy melyik szöveg hol fog megjelenni (főleg az egyszavasoknál tud ez jó móka lenni. Aztán vagy eltalálja vagy nem).
Bugtenger? Lehet, de a 3-4 db 70-80 órás végigjátszásomban egybe sem futottam bele. -
Hunork
veterán
válasz
Keeperv85 #4564 üzenetére
Oksa, értelek. Viszont!
Biztos olvastad a kálváriámat. (ha nem, fentebb 100 hsz...) A supporttal történt egyeztetés után, és ennek okán leszedetem egy virágboltos sima verziót, és felraktam rá a 60MB-os magyar patch-et. Volilá! Működött. Minden felirat, párbeszéd rendben volt. Igaz, a hosszú ékezetes betűk, ha jól tudom az ő és ű nem látszódtak.
Ezt csak azért mondom, mert személyes tapasztalat. -
Hunork
veterán
válasz
Keeperv85 #4561 üzenetére
Pedig nem biztos, hogy warez téma...itt van a hivatalos magyar patch: pc dome f3 magyar patch
És ezt az Angol verzióra is rá lehet telepíteni, csak a fontos, hogy ne GOTY legyen.
Legalábbis információim szerint... -
Hunork
veterán
válasz
Keeperv85 #4541 üzenetére
Nem, nem...
Én azt csináltam, hogy segítettem neki Vault 87-ben, utána jó pár mellékküldetésnél vagy csak szimpla barangolásnál velem volt. De kicsit uncsi lett, hogy zúzott mellettem, ezért leparkoltam a srácot...ilyenkor automatikusan egy idő után a Múzeumba csattog a pára és vár ránk. Volt, hogy aztán megint magammal vittem, és akkor jött is. csak most, az utolsó küldetés esetén nem.
De nem baj, a hatalmas mikrobi így is elintézett mindenkit szinte, és én meg háromféleképpen be is fejeztem ma.
Úgy érzem magam, mikor véget ért a 24 utolsó évada, és Jack elkolbászolt a messzeségbe.
Üresség.
Csend. -
Hunork
veterán
válasz
Keeperv85 #4530 üzenetére
Igen, közben olvastam róla, viszont a linkelt cikkben már nem elérhetők a videók...Ez 1értelműen bug.
Viszont kinti bejutás már nem annyira, mert ahogy több angol oldalt is elolvastam, ez egy direkt "megoldás", mivel irdatlan a radioaktív sugárzás, hiába a sugárvédő öltözet. Pl: [link]Én több bugot nem találtam, nekem életem egyik meghatározó játéka. Azaz: most lazán lépjünk túl a többhetes szenvedésektől, ami a játék elindításakor, majd utána percenként/ötpercenként kergetett őrületbe...
A játék okán megnéztem a The Road című filmet, aki nem látta, annak nagyon ajánlom. Minden Fallout fanatikusnak látnia kell. Remek történet és látványvilág, kiváló színészek! Kötelező darab!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest