- iPhone topik
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már voltam lent azon a helyen amit öriznek a gyerekek. Nincs időm minden nap játszani, de talán majd hétvégén. Olvastam az acélosoknál a terminálon az összes menedéket és az is rémlik, hogy csak a gyerekektől lehet átmenni mondom voltam is már lent ott, de nem rémlik hogy bejutottam volna a 87-es menedékbe, de köszi hétvégén megnézem. Remélem lesz azért még más küldetés is. Azt lehet tudni, hogy összesen mennyi van az alapjátékban és az összes dlc-ben?
-
hubai38
aktív tag
Nyomnám én is,de a videókártyám elég lecsó,a napokba várom az újat GTX10603GB,mármint nekem,használtan veszem de már engem ki szolgál.Lehetséges hogy igazad van de én úgyemlékszem hogy amint kiszabadítottam a gyerekeket és meglátogattam a kislámpafényt és már elő is jött a mészárláskapuja küldi,persze már megkaptam az étekes küldit.
-
-
Lemezes magyar GOTY, hiszen írtam is, hogy másolatnak olvassa be a telepítő az eredeti lemezt. Azt hittem a csomagban van legalább egy steamos kulcs, de sajnos termékkulcs helyett securom védelmet raktak rá. Újabb oprendszerrel is megy egyébként a Fallout 3, mert nekem megvan az alap játék lemezen, mellé a 4 megjelent lemezes DLC. Az UFO-s DLC miatt vettem meg a GOTY-t, mert az nem jött ki külön lemezen. Emlékeim szerint az alap magyar játék még szériaszámos volt, ott nem volt ilyen bugyuta lemez csekkolás. Gyanítom a securom és a 10 nem kedveli egymást. Szóval az alap játék nálam se nem instabil, se nem fagy
Nemsokára kipróbálom a telepítőt a notimon, bár azon is 10es fut. Nem fűzök hozzá sok reményt. Lehet jobban jártam volna egy steam kulccsal+felrakott magyarítással.
-
Dhampir
félisten
Köszönöm szépen a részletes leírást.
Az elején pontot csak az intelligenciára tettem, az összeset rááldoztam.
A bólogatós figurára nem emlékszem, lehet, hogy elraktam, mert a biztonság kedvéért minden csip-csup holmit felcsipegettem.
Vajon hogyan nézhetem meg a holmijaimat?
Eldobhatóak a felesleges tárgyak?
-
hubai1979
őstag
Nézd csak kis barátom,[link]
Ezeket a fajzatokat raktam be,tuti támadások,meglepetés szerüen, nem beszélve a ritka fegyverekről.,
A játékról, nagyon tuti, beleástam magam egy kicsit jobban,hát nem tudok mit mondani az élmény leírhatatlan.
Egyszerűen ahogy összelet rakva a küldetések,na mindegy nagyon jó ha ilyen lesz a fallout4-is akkor tuti fefutó lesz nálam.
-
hubai1979
őstag
Értem,el is ment töle kicsit a kedvem,anyi szarság van,semmi pozitivum,már a való életben. Legalábbis a játékban szeretem volna jót csinálni.
Mindegy lesz időm, elő szedem a fallout 3-mat.
Köszi szépen mindent.
A robotok nélkül nem is lehet befejezni a játékot
Egyépként halotam valami javításról, vagy valami ilyesmiről, amit ha használsz akkor a játék után is van vissza töltés, nem csak a gát előtti csata mentése.
-
hubai1979
őstag
Bocs hogy edig nem írtam,most volt rá időm játszani vele,gyorsan végig vitem.Kérdésem az lenne van e pozitív befejezése a játéknak,mert a robotoknak segítetem,a végső balhénál, nem tudom mit kerestek ott a légiósok.Pedig kinyírtam a császárt.Na mindegy van e a végigjátszás utá küldik, vagy valami hasonló dollog mint a fallout háromban.Vagy vége, és az elmaradot küldiket nem lehet befejezni.
Egy dlc sem probáltam,sőt Novac-ba csak a kötelezőt végeztem el.MÉG EGYSZER BOCS HOGY NEM ÍRTAM.Kinek érdemes végig segíteni, hogy pozitív legyen a vége.
-
Snooker
senior tag
Keresgéltem egy kicsit külföldi fórumokon és ott azt írták, hogy ennél a küldetésnél miután beszállunk a szimulációs kapszulába dogmeat valami oknál fogva úgy veszi, mintha arra kértük volna, hogy maradjon ott ahol van, addig amíg nem szólunk neki. Tettem egy próbát és visszamentem a kapszulákhoz és láss csodát, Dogmeat ott várakozott
-
Ryder62
őstag
"Ha viszont a híd lábánál, akkor annak más feltétele van. A családdal kell jól egyezkedni."
Ott még nem is jártam.
Mondom ezt 1000+ óra játék után.
A mostani végigjátszásommal fel akarom fedezni az egész világot, összes interiort bejárni, mindenhova eljutni. Csak hát ugye sokszor vannak lezárt ajtók, interiorokon belül is, ahova már hard meg very harddal lehet bejutni.
Így vagy visszamegyek később, vagy elfelejtődik.
Lehetne azt is hogy a lockpicket felhúzni 100-ra de az sem garantált. Ha függő leszek (Med-X, Buffout, Jet, stb drogokkal könnyű) és ezt az értéket módosítja akkor a very hardot rögtön buktam. -
törölt tag
Köszi, sikerült, csak nem vettem észre hogy a magyar nyelvet 2 helyen is be kell pipálni (felirat, és kiegészítő feliratok)... A FOSE launcher alatt megy a játék (1.7-re patch-elve) de még a bunkerben vagyok, s nem volt olyan dolog amivel ki tudtam volna próbálni hogy megy e vagy nem a FOSE mod-ok.... Majd ma...
De érdekes, felraktam a NMM-el a DYMONIZED TYPE3 testmodellt, s hozzá textúrákat, de amikor egy halott nőt levetkőztetek a bunkerban, alsóneműben van... Nem működne??? Vagy csak a bunkerban nem? Mert elvileg az nem használ FOSE-t, mennie kéne... -
-
Hunork
veterán
-
Hunork
veterán
Hát igen, lehet...mindegy, megnéztem, csak 1,5 órát buktam, és egy mentés megy, majd meglássuk, hogy csinálja-e. Most csak egy gépen tolom majd.
Behemót: hát lehet, hogy Overlord volt, jó nagy darab, annyira emlékszem...
Kód: Sydney? Hmmmm....pedig a küldetés megvolt...mindegy, ezen nem rágódom akkor.
Köszönöm a tanácsokat! -
Hunork
veterán
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Sajnos, az átnevezés sem segít...A lényeg, hogy a mentésben a szöveges részben eddig Menedéklakó Bűnöző volt, most meg null...
Ez van az autosave, quicksave és az utolsó saját mentésnél is. természetesen egy régebbi mentéstől mehetnék, de elég sokat kutyagoltam azóta, és nem jegyeztem fel...
Rendszer Win8, és eddig nem volt gond, sőt, két gépen tolom, a mentéseket hurcolom ide-oda, lehet, hogy ekkor keveredett meg, a másik gép Win7. Nem tudom...Csak sajnálom, még ilyen részletesen nem mentem neki, minden centit be akartam járni. Még én is meglepődtem, hogy mennyi területet találtam, ami csak maximum a helyi térképen látható, vagy ott sem...Mindegy, végül is elégedett vagyok, csak azt az 1-3 órát sajnálom, ami benne maradt. Neten sem találtam érdemleges megoldást erre.
Amúgy erről beszélek:UI: csak egy nem is cheat-et használok, és használtam korábban is, nevezetesen a szintlépés engedélyezését!
genndy : a Nemzeti Levéltárban a Rotunda teremben van egy terminál, arról beszélek.
Na, azt nem engedi feltörni...
-
genndy
addikt
A Levéltáras helyszínt tudom, de csak annyi rémlik, hogy terminálokba kell a megfelelő sorrendben mindig a jó jelszót beírogatni. Ez lesz az.
(egyébként nem levéltár, hanem a Történelmi (vagy Technikai) Múzeum)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- BestBuy topik
- PlayStation 1 / 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest