Új hozzászólás Aktív témák
-
xFreex
aktív tag
válasz
Bad Pritt #5083 üzenetére
Nem csak a fegyvert kell neki odaadni, hanem kell neki hozzá lőszer is. (Távolsági fegyverek)
Az adott szituáció szerint fogja használni a kapott fegyvert. Charon pl előnyben részesíti a sörétesét, mert nagy a sebzése. A géppityut valószínű azért nem használta, mert kiseb volt a sebzése, ellenben talált egy ütős nagypapit, amivel szépen tudott aprítani. Ha távolsági fegyvert adsz neki, akkor javaslom a mesterlövészpuskát.
(#5082) Hunork
Hajrá hajrá. Ha most nem is találod meg, akkor majd a legközelebbi végigjátszásnál, már tudod, hogyan lehet megszerezni. -
Hunork
veterán
válasz
Bad Pritt #5067 üzenetére
Szia!
Dogmeat: én a házban hagytam, ott mindig biztosnádban van, nem tudom, hogy harc közben mi történne vele.
Szint: egyetlen úgynevezett cheat-et alkalmazok, mégpedig azt, hogy az eredetileg 20-as maximum szintet túllépjem. Ez szerintem nagyon alul lett tervezve... És most 68 óra játék után 33-as a szintem. Persze ehhez kell az is, hogy a megfelelő fegyverrel küzd rendszeresen, amiért a legtöbb XP-t kapod.
Amúgy a konzol parancs: setgs iMaxCharacterLevel 45. És akor 45-ös szintig is lehetne menni, bár ez már kicsit lehetetlen... -
xFreex
aktív tag
válasz
Bad Pritt #5060 üzenetére
Nem fog sérülni, mert 9999 a páncél HP-ja. Ez ilyen. Fene tudja milyen okból meghagyták a szimulátorbeli értékét. Esetleg a Fallout3nexus-on találsz rá módot, hogy normál értéke legyen.
Ha jól emlékszem akkor a fegyvert csak a kereskedők tudják javítani, illetve majd a Mothership Zeta DLC keretein belül hozzájutsz egy alien epoxi nevezetű csodaszerhez, amivel majd te is tudod javítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest