- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
GypsFulvus2 #5105 üzenetére
Csak ezt a két sort írtam át amit Hunork is írt.
Elvileg ha N-es vagy KN-es win7-ed van és ezt a codecet felrakod akkor megszűnnek a fagyások. Meg még a K-Lite-ot is említették mellette hogy az is jót tud tenni. Sokat nem játszottam még vele, nem tudom hogy nálam nem-e fog később kifagyni ha én is találok egy olyan helyet.
-
törölt tag
CCleanerrel gyalultam le, mappát is töröltem a steam könyvtárból (igen eredeti, quakecon alatt vettem) újratelepítés előtt. Eddig nekem se volt olyan játék ami ne indult volna 8-on, ez az első ami sehogy nem akar elindulni.
Felraktam egy win7-et is, azon pöccre indul, de miután mászkáltam a gyerekkel 2 percet lefagyott az egész... Csodálatos, de legalább elindult.
De ahogy olvastam valami codec pakkot kell leszedni és utána megszűnnek ezek a fagyások is.
(#5100) csaba951: Holnap megpróbálom megint, ma már nem volt humorom hozzá. Bár most már nem élem bele magam, hogy ez valaha is el fog indulni.
-
-
törölt tag
És windows 8-ra van valami megoldás? Mert ha fejen állok akkor se akar elindulni. Már átírtam az ini-t, próbáltam dx9-es dll-el nexusról, kompatibilitási mód (XP SP2-3), de ahogy indítom a játékot hibaüzenettel le is áll. Mindent kipróbáltam amit google dobott.
Nagyon jó vétel volt ha sehogy nem lehet működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest