- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az a baj, hogy fogalmam nincs mi az a goty.
Nekem az elsőnek megjelent eredeti verzió van meg, ami még nem volt magyarítva sem. Volt benne egy cetli, hogy valamilyen kft kicseréli majd a lemezt ha megjelenik a magyarított verzió, de mivel le lehetett tölteni a magyarítást, nem vergődtem a cserével.Kompatibilitás módot beállítottad?
-
válasz
katt777 #1146 üzenetére
Nemtudom, nekem nagyon beváltak. Persze kell a jó repair meg az energy skillek, de úgy aprítanak rendesen. Ilyen moleratot meg milerurkokat persze powerfist-el ütök, mert azokra minek pazarolni az elemet
Az a legjobb a lézerben, hogy baromi pontos. Gyakorlatilag minden lövés talál, míg egy scoped 44-es, vagy assault riflével azért fele simán mellémegy...
-
válasz
katt777 #1138 üzenetére
Hát igen, így jár az, aki nem játszott még fallout 1-2-vel
Én kezdetektől az energiafegyverekre gyúrok, mindíg is azok voltak a legtutibbak a fallout univerzumban. 80% fölött talon bandikáknak két-három lövés lézerpuskával (persze jól karbantartottal), de lézerpisztollyal is 4-5 lövés max. Jobb esetben, ha fel van tolva a luck (ami alapvető) és esetleg van criticalra perk, akkor egy lövés és porladnak...
Remélem lesz majd plazmafegyó is, az volt az 1-2-ben a kedvencem. -
Vault 112-ben az álomvilágban hol van a terminál az abandoned házban? Az öreglány valami failsafe-ről beszél de azmiaz?
-
-
Ezzel a family-vel nem boldogulok, mindenkit végigkérdeztem, hogy hol a kis ian, de mindenki a főcsávóhoz küld, az meg annyit mond, hogy meditál vagymi, de nem mondja meg, hogy hol van...
-
-
Nem, ez az a küldi, amit Megatonban ad egy csajszi, hogy nézzem meg a családját, mer aggódik, hogy mi van velük. Ezek egy hídon laknak megatontól északnyugatra, de az egyik családból apaanya ki van nyírva, a gyerekek meg eltűntek. A puskás öreg ad négy helyet, hogy hol nézzem meg őket. Az egyik valami autósmozi, a másik ez a Hamilton's hideout, a harmadik egy metróállomás a negyedik meg mittomén mi. Sugárzás nincs.
-
A hamilton's hideway-ban van egy bezárt rész, valami dróthálóval és kulcsot akar hozzá. Hol van a kulcs? Bejártam az egészet, kinyírtam a két rosszembert, de náluk se volt...
-
Multiplayer van benne? Ha igen, milyen? Próbálta valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dune: Awakening
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Medence topik
- Bluetooth hangszórók
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest